Şimdi Ara

B Sınıfı ehliyetim var motorsikelt sürebilir miyim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 ay önce b sınıfı ehliyet aldım fakat şimdi kullanmış olduğum arabamı satmak zorundayım yerine scooter motorsiklet almayı düşünüyorum.Fakat bu almış olduğum b sınıfı ehliyeti motorsikleti sürmeme yeterli mi? yoksa ayrietten a2 motorsiklet ehliyetimi almam mı gerekiyor?Yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 25 Nisan 2011; 16:39:35 >

• motor için a2 alman gerek,a2 için de tekrar sınavlara girmelisin.
  • Sence(;
  • Öylemi hadi yaaa :S bu çok kötü oldu oysa ben b sınıfını ehliyeti motorsikletide kapsar biliyordumaslında çok saçma birşey 4 tekerleği süren adam 2 tekerleğide sürer aslında kapsaması lazım vermiş olduğun bilginin %100 doğru olduğuna eminsin ama dimi?
  • emniyet genel müdürlüğünün sitesinden bak istersen içine sinmediyse.Ama motoru sürmek arabayı sürmekten zor,dönüş duruş bir sürü tekniği var.(arabada da var tabii de motorda ekstra olarak denge faktörü giriyo işin içine)
  • Neyse ilginiz için teşekkürler ben dediğiniz gibi emniyetin sitesine bakim içim rahat olmadı
  • daha önce motor kullanmadın herhalde :) 2 teker 4 den daha zordur direk kafana kaskı geçirip hadi ben gidiyorum dersen ölürsün ileri sürüş teknikleri vardır o olmasa bile motorsiklet için kurs almanı tavsiye ederim

a2 şarttır gerçekten niyetin varsa ilk önce ehliyetini al şayet yakalanırsan bi çin malı motor parası ceza ödersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende e var suremiyorum
  • Yetersizlik cezası alırsın yakalanırsan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.