Şimdi Ara

B Segmenti Araç Kıyaslama Tablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar.Araba almanın arefesinde arada kaldığım modelleri bir tablo haline getirdim.Umarım sizler açısındanda faydalı olur.

NOT:Fiyatlar ÖTV öncesi bayilerden almış olduğum indirimli rakamlardır.Değişiklik gösterebilir.Eğer hatalı olduğum yerler varsa lütfen düzeltin.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 16 Mart 2009; 9:47:22 >

bu aracların arasında ben olsam honda jazz veya ford fiesta arasında tercih yapardım

eğer b sınıfı kullanışlı bagajı vs. geniş diyorsan honda al derim

yok sportif bir havası olsun farklı olsun diyorsan yeni fiesta al derim ikiside yeni araclar ve sınıflarında kaliteli tercih edilen modeller bence....

ve hondanın garanti süresi de cekiçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 15 Mart 2009; 21:57:47 >
  • fiestada ESP var gp lı aracı yazmıs cunku arkadas....

bencede fıesta ve jazz one cıkar..

ıkısıde yenı kasa ama jazıın bagajı genıs ve panoramık tavan gıbı ozllıkler var...

fıesta ıse gorunus ve ıc mekan olarak cok onde hepsınden...

ama donanımda onemlıyse bu drumda mazda ve grande punto cok one cıkıyo full sayılır bu arcalr ve emsallerıne gore buyuk fıyat avntajı var donanımlarını goz onune alırsak ancak esp mazdada yok sanırım...

buna gore karaınızı verın son olarkda fıesta tercıhım olurdu kı bu lıstede ben ole yaptım ayrıca gplı bı fıesta gercekten guzel olur...

bıde ozellıkle otomatık ıstıyosunuz bu konuda en ıyısı hangısyse onu on planda tutun...

coltu hıc yazmadım saglam tuketım konusnda cok ıyı fıyatı ıyı ama yenı kasayı hıc beynemıyorum bu yuzden eledım dırek...ekstra bı artısda yok bana gore diger araclardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 15 Mart 2009; 22:14:16 >

• yeni kasa değil zaten makyajlı kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizayn,olarak grande punto derim.beyaz rengi özellikle tavsiye ederim.
    donanım olarakta çok iyi.fiyatıda güzel.

demekki ötv indirimi ile 25000 e alınabilecek.
  • değerli yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum.Şu an en önemli meselelerden biri bu ÖTV indirimini ne ölçüde uygulayacakları.onun takibini yapacağım.benimde gönlümden geçen Jazz elbette ama maddi olarak karşılayabilecekmiyim henüz belli değil.Bekleyip görelim bakalım ne olup bitecek piyasada...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.