Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 B.H. Polo Club Orjinal Saat Satın Al 7 Haziran 2013 11:43 1 1 B.H. Polo Club Orjinal Saat Beverly Hills Polo Club Marka saatimi satıyorum. Eski kız arkadaşımın hediyesiydi kullanmıyorum. İstediğim fiyat 80 > 60 TL dir. Ürün fiyatını tam olarak bilmiyorum, fatura ve garantisi vardı ancak bulamadım kutusunu atmıştım. Fiyat olarak bilgi sahibi değilim. Nette bunu bulabildim: http://polo.hizlisaat.com/bh658-02 CEP TEL: 05395898480 Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün JL 5 soketli Anahtarlı Dış Mekan Prizi
Fiyatı düşürdüm, ikinci el saat için çok fazla geldi bakınca... Fiyat 60 TL olmuştur! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 18 Mayıs 2013; 12:23:48 > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün JL 5 soketli Anahtarlı Dış Mekan Prizi
Cevaplandı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün JL 5 soketli Anahtarlı Dış Mekan Prizi