Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EaGLe Power , EaGLe Power Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir - 26 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.776
Cevap
2.719
Favori
21.320.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    164 lira indirimde olan bir oyun için fazla. Oyun fiyatlarının artık 250 liradan başladığı bir dönem için de fazla. Spoiler görünce/işitince hayatı paramparça olan arkadaşları anlayamıyorum, hikâyenin oraya gelişi, işlenişi var. Evet, yaşanmasa daha iyi olurdu ama yaşandı diye, 100 üzerinden 90 alabileceğiniz haz 80'e düştü diye o 80'lik eğlenceden neden mahrum kalasın?


    Red Dead Redemption 2, parasını hak eden bir oyun. Death Stranding için aynı şeyi söyleyemem. Kişisel görüşüm, çoğunluk da böyle düşünüyordur. Ama azınlık kesimde olursunuz, geldik evde bulamadık şubeden teslim alabilirsiniz zevkinden sizi mahrum bırakmak da istemem.

    "Geldik evde bulamadık şubeden teslim alabilirsiniz zevkinden sizi mahrum bırakmak da istemem."

     





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thonci08

    Merhaba, gamebillet'i sizden gördüğüm için soruyorum ancak herkes cevaplayabilir.


    Anno 1800 almak istiyorum ancak no stock gözüküyor. Stok yenilenir mi acaba?

    +1 Aynen bende merak ediyorum complete edition için çok iyi fiyat fakat stokda yok diyor

  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    19 gayet iyi hocam. Hatta 20 hemen hemen 19’un aynısı. Ufak tefek değişiklikler var sadece.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Aşk ile devam ettirilen ödülünü GTA V almıştı zaten o yüzden çıkmıyor, her sene aynı oyun almasın o ödülü de canım 😀
  • aerolona kullanıcısına yanıt

    Death Stranding çok sıradışı bir oyun. Oynamadan yorum yapabilmeniz açıkçası mümkün değil. Ben şahsen "Bu ne lan, böyle yürümeli oyun mu olur?" demiştim ama ps4 de oynayınca bırakamadım. Hikayesini beğenmedim ama gameplay'i çok zevkliydi. Şimdi pc de alacaksanız tavsiyem, ilk korsan olarak deneyin birkaç saat sıkılmazsanız orjinal alın bence. Oyunun en sıkıcı yerleri ilk birkaç saat olduğu için sıkılmazsanız devamını da seversiniz diye düşünüyorum.


    Red Dead Redemption'a gelince. Bende spoiler yiyerek başladım ama aman alahım o neydi öyle. Gameplay desen var, atmosfer desen kendini kaybediyorsun, müzik desen tüyler diken, karakter hikayeleri desen var, aile ve çete hikayesi desen var, aksiyon desen var, Arthur Morgan gibi bir babayiğit var ki bence en iyi yazılmş ana karakterler arasına girer (Kratos, Geralt, Arthur, Nathan). Günümüzde 250-400 arasında değişen fiyatlar için 160 tl bedava rdr2 için.





  • Rdr2'yi 3 kere baştan sona bitirmiş birisi olarak insanların Rdr2 oynamalı mıyım sorusunu kabul edemiyorum. Atmosferiyle, grafikleriyle, canlı açık dünyasıyla, hikayesiyle, karakterleriyle, müzikleriyle tamamen bir baş yapıt olan oyun.


    Death Stranding ise hayatımda gördüğüm en aptalca ve sıkıcı oynanışa sahip oyun oldu. 2. saatin sonunda yok bu oyuna artık sabredemem dedim iade ettim. 6. saatten sonra açılıyor diye duydum ama oraya kadar ulaşması da ayrı işkence.

  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

    Rdr2 'yi iki tur bitirmiştim, 3.tura elim gitmiyordu artık. Demek 3.turu halleden birileri varmış. Rdr2 gerçektende baş yapıt hocam. Heleki benim gibi vahşi batı/kovboy temasını seven kesim için bulunmaz nimet oyun dünyasında.

    Death Stranding için söylediklerinize katılamayacağım. Ben onuda severek oynuyorum. Belki mükemmel değil ama kötüde bir oyun değil bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç tane dip fiyat gören oyunla indirim dönemini kapattım. Halo'nun fiyatını görünce affetmedim, 26 dolardan satışta olmasına rağmen bizde 40 TL. Wolfenstein II: The New Colossus'ın DLC'leri olumsuz incelemelerle dolu olduğu için standart sürüm aldım, dip fiyat. Sniper Elite 4 Deluxe Sürümü de normalde 13.50 dolar, affetmedim. Kütüphanemde eksik olduğundan serinin ilk oyununu da aldım. Gears 5'i ücretsiz hafta sonunda bitirmiştim, artık hakkını verme zamanım geldi, dip fiyatla. Sunset Overdrive çok övüldü, bu da dip fiyat almış ve direkt yapıştım. Most Wanted'ı pek sevmememe rağmen ve EA Play aboneliğim olmasına rağmen zamanında çok uzun vakit geçirdiğim için hakkını vermek istedim, yine dip fiyat. Valley ve AER isimli oyunların adını sanını pek duymadım ama Steam'i gezerken denk geldim ve görüntüleri hoşuma gitti ve aldım. Zaten AER de dip fiyat almış. Sword of Destiny ve Now I Am There adındaki iki oyunu Türk geliştiricilere destek olmak amacıyla aldım. MGS V'i zamanında tam paket olarak almadığım için DLC'lerini de aldım. Sonradan güzel bir indirim gelmezse veya çok beğeneceğim bir oyuna denk gelmezsem benden bu kadar. Herkese iyi oyunlar. :)



    Steam Ödülleri Adaylarım: https://store.steampowered.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 26 Kasım 2020; 10:36:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    @just one bad day



    Sağ olun hocam, attığınız ilana baktım ama gördüğüm kadarıyla arkadaş zamanında bedava verilen kodlardan fazlaca almış ve onları satıyor. Prensip olarak bu tiplere para kazandırmak istemiyorum. Bu arkadaş dışında da güncel ilan göremedim. Zaten xbox için daha üst paketi tosla ile 55tl ye gelirken pc ye daha düşük paketi key olarak 70tl ye almak yine pahalı kaçıyor.





    Alıntıları Göster

    Evet hocam hatırlıyorum bunu ama yoğunluktan çok kısa sürmüştü 1 2 saat içinde bitmişti kodlar açıklama yapılmıştı vs. 7 8 ay öncede humble bundle monthly de satılmıştı sanırım 40 50 liraya, onlardan kalan kodlarda olabilir satılanlar  





  • RDR2 yi beğenip oynayan insanların kaçı acaba Playstation 3 zamanında RDR ilk oyununu ve Undead Nightmare versiyonunu oynadı merak ediyorum. Eğer bu oyuna RDR2 ile başladıysanız lütfen yukarıda yazdığım oyunları da oynayın. Eski bir Playstation 3üm var hala duruyor çalışıyor(takılmalar olsa da) içinde Plus üzerinden taaaaa zamanında verilmiş RDR ilk oyununu buldum, şuan oyuna girmeye çalıştığımda "Playstation store üzerinden lisans yenilemelisiniz." diyor sizce yeni bir plus üyeliği alsam oyunu açabilir miyim? Bugün dahi tekrar oynamak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 26 Kasım 2020; 10:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d41mon kullanıcısına yanıt

    rdr2 Epic games'te kuponla 140 tl ye inmişti gördüğüm en dip fiyat o. daha indiren babayiğit olmadı. Ama gerçekten kalite bir oyun.

  • Rdr2 yi online ı için alacak varsa 1 aralığı bekleyin online ile story modu ayrı satmaya başlayacak rockstar fiyat şu anlık 5 dolar deniliyor.
  • Shadow of The Tomb Raider'ın fiyatı yanında Dlc'leri ile birlikte 50 tlye kadar düşmüş mecbur alıcaz artık  

  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Hocam Rdr 2 160 liraya nerede
  • Fall Guys

    Among Us

    The Evil Within 2

    MGSV Ground Zeroes


    Bu şekilde sezonu kapatıyorum

  • Garanti olarak aldığım + @konays kardeşimin hediyesi olan Sniper Elite 4 Deluxe Edition ile başlangıcı yaptık. Kesin alacağım oyunları aldım. İlerleyen günlerde de "belki" dediğim Halo ve Hitman 2'ye bakacağım artık.


    Need For Speed Most Wanted dip fiyat görmüş bu arada. Zamanında yurt odalarında dandik laptopla crackli 20-25 FPS oynayıp zevk almıştım. Hakkını vermek istedim. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.


  • Impakt kullanıcısına yanıt
    İlk rdr efsane benim için bu yılın başında Xbox one x de 4k olarak oynadım hala taş gibi oyun 10 yıllık olmasına rağmen. Ayrıca one x de ekstra 4k geliştirmesi de çok güzel olmuş imkanı olan varsa kesinlikle oynasın tekrar
  • Ürün iadem gerçekleşmiş fakat parayı henüz hesabıma alamadım(Steam bakiyeme hala bekleyen yazıyor) Sizce indirim bitmeden yetişir mi, yoksa alacağımı şimdiden alayım mı ? Ortalama ne zamana aktarılmış olur ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danchou

    Ürün iadem gerçekleşmiş fakat parayı henüz hesabıma alamadım(Steam bakiyeme hala bekleyen yazıyor) Sizce indirim bitmeden yetişir mi, yoksa alacağımı şimdiden alayım mı ? Ortalama ne zamana aktarılmış olur ?

    24 saat içinde kullanılabilir olur. İade yapıldıktan 24 saat sonra yani. İndirimler 1'ine kadar devam ediyor, bekleyebilirsiniz.

  • Mstfgrkn2 kullanıcısına yanıt
    Rdr 2 Xbox da iki kez bitirdim hikayeyi biliyorum. PC de denemek istiyorum online hiç oynamadım online nasıl oynanır freeroom varmı hiç bilmiyorum. Birde online oynamak için PC de herhangi bir abonelik sistemi varmı
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.