Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12996. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Venomstr , Venomstr , Aerospace , Aerospace Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 39 Misafir - 41 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.776
Cevap
2.719
Favori
21.321.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Tam hatırlamıyorum ama NG+ için achievement veriyordu bitirince...
    @önem veriyorsan
  • Hocam Steam kullanıp kütüphanesinde Witcher 3 olmayanlar ile konuşmuyoruz(!). Şaka bir yana, bu sanat eseri 30 liralara kadar düşüyor. Birçok oyun için "şu fiyata düşse bu fiyata düşse alınır mı" diye tartışılır, Witcher 3 için fiyatına fazla ucuz deniyor genelde.
  • Bu horizon oyunları gerçekten çok güzel ama ben anlamıyorum neden zorunlu olarak ters şerit ile oynamak zorundayız 3 ve 4 de de böyle durum. Bari trafik yönünü değiştirmeye izin verselerdi bir türlü zevk alamıyorum ters şerit ile.

    23 TL ye 3 güzel fiyat bu arada ara sıra girip kafa dağıtmak için birebir


    edit: alıp biraz oynayalım dedim ama microsoft sağolsun oyun introdan sonra kontrolu verince kapanıyor kendiliğinden bir tülü çözemedim var mıdır bilen bir arkadaşlar ? mikrofonu iptal edin demişler ettim ama işe yaramadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 17 Ağustos 2020; 17:30:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    DeadOut'un ilk oyununu bitirdim. İkinci oyunu da ilk çıktığında almıştım ama oynamaya sıra gelmedi. Bir korku oyununa göre başarılı. Fatal Frame'e benziyor.
  • Yeni Batman oyunu için teaser yayınlandı. Yarın daha fazla şey öğreneceğiz.


  • Bethesda Launcher'da Quake 3 ücretsiz, launchere girmeniz yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Yeni Batman oyunu için teaser yayınlandı. Yarın daha fazla şey öğreneceğiz.


    Baykuslar cemiyetini anlatsa efsane olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni batman ve suicide squad oyununu 92 tl den alırsak efsane olur steamde WB oyunları bölgesel fiyatlandırmayı kullanıyor umarım duyurulduğu gibi ön siparişe açılırda fiyat merakı çabuk biter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EaGLe Power

    Baykuslar cemiyetini anlatsa efsane olur.

    Alıntıları Göster
    Onu anlatacak zaten. Logodan bu çıkarımı yapabilmek münkün.
  • rdr2, mafia2 def, horizon 4 yanında batman arkham serisine de ufaktan başlıyorum o zaman bu haberden sonra bir batman fanı olarak
  • D. kullanıcısına yanıt
    Özlemiştik be. Court of Owls'ta hikaye olarak çok sağlam seçim olmuş. Batman'in limitlerini çok zorlayan bir örgüttü diye hatırlıyorum ben Owls'u.

    En son Bat oyunu Arkham Knight çıkalı 5 seneyi geçmiş dile kolay. Zaman hızlı geçiyor. Umarım hikaye derinliği City kadar sağlam güzel bir oyun görürüz.
    Keza Arkham Knight fena değildi ama hikayesi ve boss fightları City'e oranla zayıf kalmıştı. Optimizasyon konusunda ise zaten gelmiş geçmiş en kötüler arasına girer sanırım rahatlıkla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 17 Ağustos 2020; 21:44:57 >
  • D. kullanıcısına yanıt
  • D. kullanıcısına yanıt
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    3 Avusturalya'da 4'te İngiltere'de geçtiği için şeritler sağ değil soldan hocam:D
  • FM alayım dedim tekrar orijinal fiyata dönmüş. :(
  • Forza Horizon 3'ü Xbox One X'te oynayıp beğenmiştim. Övülünce bakayım dedim ana hesaptaymış oyun. PC'ye de yüklenebiliyor haliyle iyi oldu. Onu da yükleyeyim. Ne kadar oynarım o soru işareti tabi. Aklınızda bulunsun Xbox'ta falan aldıysanız zamanında PC'de de oynanıyor, ya da ileride Xbox alırsanız PC'ye aldığınız bazı oyunları Xbox'ta oynayabiliyorsunuz.
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tüm görevleri atlamadan ve her şeyi yaparak 4 yada 5 kez bitirdim.(Tam hatırlamıyorum) Toplam sürem ise 440 saat. Tabi ilk çıktığında DLC'ler yoktu. Normal bitirmiştim. Daha sonra zorda bitirdim ve ondan sonra da DLC'ler ile zor ayarda tekrar her şeyi yaparak bitirdim. 320 saatte bir kere bitirdiyseniz fazla ayrıntılı olmuş.

    Bu ara konuda çok konuşuluyor. Tekrar oynasam mı diye düşündüm ama save alanım tamamen dolu gözüküyor cloud'da. Eski save dosyalarımı da silmek istemiyorum. Daha sı oynamadığım bir ton oyun var. Örneğin Horizon Zero Down.
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Hislerimiz karşılıklı. Sizi iyi anlıyorum ve duygularınızı paylaşıyorum. Muhteşem bir yapıt Witcher 3. İnsan tekrar o atmosferi yakalamak için tekrar tekrar oynamak istiyor. O tasarımlar, karakter çizimleri, müzikler, konu... Dlcler dahi oyunun kendisi kadar, kimi yerde oyunun kendisinde dahi daha derin. Umarım Cyberpunk bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
  • bora3443 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Hocam 2021 versiyonu bu Ekim sonu Kasim basi gibi cikicak FM 2021 fiyati da 200 TL den asagi olmucak belki daha yuksek olucak oyunun global fiyati 50$

    2020 versiyonu sizi en az 2021 Kasıma kadar götürür 2022 versiyonuna kadar ki bana göre 3 4 sene oynanır. VAR eklenmesi güzel oldu bu sene ufak tefek hatalar da yok değil tabi her zaman ki gibi ama indirimde 74 TL gibi bir fiyata gayet uygundur.

    Zaten bu sene fazla buyuk transfer olamayacagi icin(bknz koronavirus) 2021i almaya kesinlikle gerek yok. 2020 oyununuza transfer yamasi yukler atolyeden gecersiniz belki gerek bile duymazsiniz sahsen ben gerek duymuyorum yani Messi Intere veya baska klube gitmedikten sonra 😂 cok fazla degisiklik olmayacaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 17 Ağustos 2020; 23:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.