Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (2709. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir - 20 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
76.212
Cevap
1.564
Favori
3.788.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatlara güncelleme çekiyor olmaları muhtemel, para birimimizin her gün daha da değersizlesmesi yüzünden. Artık aklınızda almak isteğiniz bisey varsa bu arada alın bence. Dirty rally 2.0 alman psn de %36 indirime girerken bizim storda %9 indirim görmüş mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34rap1905 -- 19 Mart 2020; 20:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden gelmiyor hala
  • PS Türkiye bürosu bir insan olsaydı boğulmakta olan birisini kurtarıp tecavüz etmeye çalışan kişi olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhalde oyunlar 1.000 TL olacak fiyatları düzenliyor sony
  • ben zam yapacaklarını düşünmüyorum.2 gündür yaparlardı zammı.zam onlar için çok kolay bir saniye sürmez.hergün zam mı yapacaklar hem..

    korona korkusundan hangi deliğe girdilerse yoklar belli.yoksa store güncellenirdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yellow canary01

    herhalde oyunlar 1.000 TL olacak fiyatları düzenliyor sony
    Ahdhdhsjakiabd şaşırmam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Dirt rally 2 ye indirimi kim yapti :) bence mesele baska

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben instagram üzerinden dm yolladım playstation türkiye adresine. gelen cevap:
    Merhaba henüz kesinleşmemiş bilgiler paylaşamıyoruz, fırsatları ve gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız, ilgin için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirt rally e yaptıkları gibi indirim yapacaklarsa hic yapmasınlar daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirt'teki indirim fırsat değil kalıcı fiyat düşüşü. Bu kalıcı fiyat düşüşleri normalde bu kadar küçük olmuyor, bu da fiyatların artacağına dair bir işaret olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5’in çıkmasına az bir süre kala sony Türkiye bütün ps oyuncularını xbox’a doğru yönlendirmeye kararlı gibi. Önce plus fiyat artışı, sonra herkesin evde kaldığı ve belki de en çok oyun oynayabileceği dönemde store fiyaskosu, daha ne yapabilirler merak ediyorum doğrusu... Exclusive de bir yere kadar. Satış sonrası destek ve kullanıcı dostu olma konularında ne yazık ki çok zayıflar. Hadi store fırsat olmadı tamam da bari bir bilgilendirme yapsalar keşke o da yok. Bizim oyun basınında da tık yok, haberleştiren yok, onlar da ölü taklidi yapıyorlar. Steam’da en ufak aksama olsa haber yaparlar, psn store 2 gündür açılmıyor hiç sesini çıkaran yok. 2 gün sonra açarlar fırsatları 600 TL’den 400 TL’ye indirdik diye koyarlar oyunları, ilk etapta kızarız, sonra kuzu kuzu alışır alırız yine o fiyattan, olacağı budur...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dev bir bindirim kampanyasına hazırlanıyorlar.
  • DittoQ kullanıcısına yanıt
    Instagram'dan ve Twitter'dan sormuşlar, sayfa admini cevap vermemiş. Hele ki zam hazırlığıysa ağır saçmalamışlar.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Zam hazırlığı olmasa bile oluşan aksaklığın farkındayız gidermek için uğraşıyoruz veya şu yüzden fırsatlar henüz gözükmüyor demeleri çok mu zor ben en çok bu kısmı anlamakta güçlük çekiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DittoQ kullanıcısına yanıt
    Bence zam hazırlığı, hissediyorum. O yüzden sosyal medyadan cevap veremiyorlar.
  • Arkadaslar daha once yazdığım gibi Sony türkiye için uyguladıgı sabit kur oranını 4.5 tan 6 ya çekmiş. Peki bu ne demek oncelikle 400 tl ve ustune satilan oyunlara zam GELMEYECEK ama daha alt fiyata satilan oyunlara ortalama %35 zam gelecek. Ayrica indirimler de buna göre ayarlanacak. Örneğin eskiden x oyunu euro bolgesinde 30 euroya dustugu zaman bizde 135 tl ye dusuyordu. Simdi ise 180 tl ye dusecek. 100 tl altina inmesini bekliyorsaniz eger benim gibi, 2 sene ya da daha fazla beklemek gerekecek ne yazik ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madsenpa1 M kullanıcısına yanıt
    İşin kötüsü eğer 1 sefer zam geldi mi dolar düşse bile, 5 TL'ye hatta 4 TL'ye düşse bile fiyatları asla aşağı çekmiyorlar. 1 kere zam geldi mi geçmiş olsun.
  • Burda bi arkadaş vardı plus a zam geldiğinde sony yi savunuyordu geçen ay :Dd adama laf ettim diye ban yemiştim böyle adamlar olduğu sürece daha çok zam gelir. Yıllardır takip ediyorum şu ps bölümünü bir allahın kulu da adam akıllı bir protesto yapalım demedi e adamlarda baktı ses yok çakıyorda çakıyor zamları.

    Valla ben kararımı verdim özellikle şu plus zamında kesinlikle yenilemicem seneye ve satıp Xbox series x geçicem ps5 ten 1000 TL daha pahallı olsa hiç exc olmasa da xbox a geçicem. Adamların gamepass e bakış açısı bile yeterli benim için sony de bize psn now diye dandik dundik şeyi 500 TL ye sokmaya çalışsın yanında 200 TL lik plusıyla 170 TL lik ea access ide selam versin kenardan.

    Hele ki böyle bir sıkıntılı dönemde çat diye zam yaparlarsa ki bence şu an zam hazırlığında değiller ulan ne gülerim var ya :DDddd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 19 Mart 2020; 22:11:50 >
  • Eğer gerçekten zam hazırlığıysa xboxa çok oyuncu kaybedebilirler. Aylık bir fiyat verip oyun oynamak çok daha cazip çünkü. Exclusive oyunları oynamak için 2-3 sene beklemek veya çok yüklü bir para vermek hiç akıl karı değil. Online oyun için aylık ücret veriyoruz çoğu zaman çok kötü oyunlar veriyorlar. Kuru bahane edip bindirdikçe bindiriyorlar. Ben açıkçası bu durumun kurla alakalı deği de Sony Türkiye’nin iyi yönetilememesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bugüne kadar hep ps aldım. Bu nesilde ps4’üm vardı sattım pro aldım. Ama game pass olayı ve fiyatlardan dolayı açıkçası ben de ilk defa yeni nesilde xbox a geçsem mi diye düşünüyorum. Çünkü ev ekonomisi dayanmayacak bu gidişle. Oyun alamadıktan sonra da konsol almanın bir manası yok. Eğer yeni nesil Türkiye satışlarında xbox ps’yi geçerse veya ps kayda değer bir kayıp yaşarsa iş işten geçtikten sonra Sony Türkiye yönetimi açıklar nedenini o zaman globale.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.