Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>rezillikten başka bir şey değil. Cod oynamak ne zamandan beri sizi oyuncu yapıyor?<br>Yayında açık açık "Gökhan abinin tanıdığıyım işe öyle girdim" denmiş zaten. Daha konuşulacak ne var? Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?</blockquote><br><br>kıskanma, kadın senden daha iyi oynuyor galiba. yediremiyorsan konuşma! Nur hanımı editör olarak alın lütfen!


    Bknz : BSC Misafiri tarafından yapılan yorumlar.
    Ergen heryerde ergen iki kız görünce aklı gitti garibin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun bence kim ne derse desin her zaman yenilik getiren bir oyun ve senaryoları da şahane...Nur hanıma gelecek olursak gerçekten çok güzel bir bayan ,belki de sitede bir farklılık gerekiyordu yeni bir yüz bunda etkili olabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Acemi diyen arkadaş nerden karar verdin acemi olduğunada böyle bişey söyledin? Geçin kardeşim bu ayakları,çevrende kaç tane var böyle cod da pro olan sarışın bi hatun? Şahsen senelerdir takipçisi olduğum bi sitede ve hayranı olduğum bi oyunda böyle birisini görmek isterim ben,kısa kısa oynayışlarından belli zaten nasıl oynadığı.
  • BSC'nin kimseye birşey kabullendirmek zorunda olduğunu zannetmiyorum bu yüzden tepki gösteren ya da fazla benimseyenlerin tavırlarını anlamış değilim.

    CoD, GoW ya da RE serilerini oynamak buraya girmek için yeterli midir diye sormanız ayrı mesele, farklı amaçlarla buraya bu insanı almışsınız demek ayrı mesele. Hoşunuza gitmeyebilir, ben de çok memnun olduğumu söyleyemem ilk video itibariyle ama ön yargılarınızdan birazcık sıyrılıp, yıllardır bize hizmet veren şu site oluşumuna ve çalışanlarına saygı göstermenizi rica ediyorum, bahsedilen yapıda ve amaçta insanlar olsa bu site bugünleri göremezdi; kendinize oyuncu diyorsanız burada olmazdınız zaten. Akılları başlara alalım zahmet olmazsa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC misafirleri coştu bir anda nedense. :D :D :D
    Adeta birileri kızdı gelen yorumlara artık Nur hanım kendine sahte hesap mı açıp ucuza prim mi yapıyor noluyor bilmem :D

    Resident Evil le CoD gibi AAA oyunlarla oyuncu olsaydık dayım da oyuncu olurdu.
    Bu Nur hanım hayatında hiç Redneck Rampage, Fallout, Metroid, Oddworld falan duydu mu da başımıza iki dakkada Steam ana sayfasına girmiş gibi bilindik oyunları oynayıp oyuncu oldu? Yarın öbür gün CoD bayınca ne yapacak Resident Evil serisi mi çevirecek bütün gün? BSC kalitesini ayaklar altına alan bir seçim olmuş. Yoksa şu izlediğim videonun aynısı IGN de hergün var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar gerekli idi tartışılır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahaha cod oyuncusu diye bsc de yeni bir yüz mü oldu hanımefendi geçiniz ya bu işleri lan beni de alın o zaman cod 1 den beri hepsini oynuyorum cod a özel program yapmalar filan ne efsane oyunlar geldi geçti onlara da özel programlar yapsaydınız o zaman sırf o oyunu oynuyor diye ekibe insanlar alsaydınız o zaman??

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnanmak istemiyorum ama bizim ülkede de "#Gamergate" mevzusu varmış resmen. Arkadaşlar yapmayın, yeniliklere açık olun biraz, kadın oyuncu denen bir olay var ve zaten olmalıydı da. O kadar eksilenecek bir mevzu olduğuna inanmıyorum. Benim için oyuna mesai harcayan kişi oyuncudur; ister Call of Duty oynasın, ister WoW, LoL oynasın, isterse de Total War oynasın farketmez. Biraz daha açık fikir, lütfen! :)

    Advanced Warfare'a gelince, exoskeleton özellikleri ve Pick 13 sistemi, perklere gelen geliştirmeler oyunu bayağı çekici kıldı benim gözümde, haritalarda açık ve "camping"e mahal vermeyecek cinsten olursa (kampçılardan nefret ediyorum!) tadından yenmez. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama Gökhan ve Nur'un dediği gibi alışmak zaman alacak ve inşallah kısa sürer keza COD oyunları 1 sene süreyle adamakıllı oynanabiliyor sonra esprisi kaçıyor, adam bulamıyorsun veya artık yeterli "challenge"ı bulamıyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • oyunu canlı yayından izledim ps4 de. Bana wolf teamden başka birşey çağrıştırmadı abi bu nasıl bi zırvalıktır ? BF4 eski motorla çıkmasına rağmen hala ve hala kat kat ötesindendir cod'un.
  • Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

    "Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

    Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

    Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gökhan videonun sonunda sorduya battlefield hardline mi yoksa calloff sizi kendine çekermi diye.Bence nur bu iki oyunun reklamlarından birine çıksın o oyun yok satar.Ama bu videodan sonra calloff oynamak istemem çünkü böyle güzel bir hatuna ezilmek hoşuma gitmez ama calloff yok satacak bundan eminim bf'den cod'geçer çoğu kişi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 11 yaşındaki küçük kuzenimde call of duty hastası onuda işe alın lütfen

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rampage_r

    Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.


    Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tembelpbci

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.</blockquote><br><br>Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun


    Gerçekler batar da ondan.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.


    Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?

    Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • BO ile cod'a başladı diye öve öve bitiremediniz 5dk sonra kapattım. 20 yıldır oyun oynarım ama ben kendimi böyle övmedim nedir bu arkadaş.
    Herkes kendine hardcore oyuncu der olmuş ama BSC bünyesinde daha Hardcore oyuncu olan görmedim ben yapmayın böyle.
  • Geçen gün 2si1 de talhanın söylediği gökhanın projesi bu galiba. :D Eminim bir yerlerde talha bu mesajları okuyup gökhana "zaaaaaaxxx :D" yapıyordur eminim. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mobilden bakamadigim için mevsuyu tam bilmiyorum ama , görüldüğü üzere çok alımlı güzel bir hanfendiye benziyor .

    Twitch'deki dandirik boobs oyuncularından daha kabiliyetli bir oyuncudur eminim cod oynadığına göre .
    (Hepsi de nedense lol oynar ,birde bağış isterler) neden ya ?,neyse

    Birde kardeşimin cod oynadımı göreceksiniz ezip geçiyor resmen milleti diyet oyuncuları , kontrolleri (hız ayarlar kamera vs vs) uçuk ayarlarda oynuyor .
    ___

    Kendinilerine başarılar diliyorum BSC'ye hoşgeldiniz :)

    ------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 3 Kasım 2014; 16:16:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Mesajının sonu "Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?" diye biten arkadaş özelinden; örneğinden yola çıkarak söylemek istediğim bir kaç şey var. Kardeşim kimse ne olduğunun ne niyetle nasıl durduğunun ayrımında bulunmadan konuşmaz. Belki farkında değildir belki umrunda lakin bir şey yazıyorsa bu ayrımda bu kavşaktadır. Yazmak dünyaya müdahale etmektir. Ve ne yazarsan yaz, yazdığın öncelikle kendinle ilgilidir. Şimdi sen bir insana nasıl hitap ediyorsun, insanların davranışlarını nasıl eleştiriyorsun, değerlendiriyorsun bir bak. Amacını bir sorgula. Muhabbet ettiğin bi sitenin senle gelişmesi için değerlendirip fırsat mı sunuyorsun? Belki söylemek istediğim şeyleri teğet geçiyorum. Olsun. Gerçekten okuyan biri belki çıkar şunu da söyleyeyim: Bana öyle geliyor ki herkes herşeyin bayağısına teşne. Mesela çok söylemek istemişimdir, geçen nesil; ps2 nesline göre kotuydu. Zira oyunlarda şu an grafik falan derken kısır bir döneme girildi. Oyunun ne olduğu ve kimin oyundan ne beklediği umursanmadan netleşmeden bir çok şey oldu. Neticede bu hardcore gamer vs. Terimleri gerçek bir çozum olmasa da bir ifade biçimi olarak kullanılmaya başlandı. Yani yurt dışındaki forumları takip eden insanlar benden daha iyi bilirler, forumlar oyunlarla gonul bağı olan insanlarla yurur. Gonul bağı derken öylesine söylemiyorum. Bir insanla gonul bağı kurarsan hakkında ne istersin? Öyle bir kıyas var arada. Mesela geçen FFXV ile ilgili haber vardı girdim bir buraya baktım bir neogafa baktım. Burda pek yorum yoktu hacım, Ersin ve Ben -yuz yuze tanışımız yoktur- heyecanlandığımızla kalmıştık. Tabii neogaftaki başlığa girince değişti her şey. Adamlar oyunun motoru hakkında, başka oyunlarda kullanılması gerektiği, ışıklandırmanın detayları hakkında falan vesair baya muhabbet etmişlerdi, az da olsa bir hareketti bu. Yani öyle işte. Ne konuşuyoruz neden konuşuyoruz bazen yokluktan çıka gelmişim gibi karşılıyorum.
    Velhasılı kelam umarım aranıza yeni katılanlar hayırlı olur. Yeni gelen hanımın her şeyden ziyade bir oyun fikriyatına ihtiyacı olabilir. Tabii bu dediğim ilerde daha iyi anlaşılır. Ama merak etmeyin oyuncuların zaten bir çoğu bundan mahrum. Umarım daha iyi oluruz.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.