Şimdi Ara

B ehliyetim var, A ehliyeti için sadece sınav harcı ödeyerek....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B ehliyetim var, A ehliyeti için sadece sınav harcı ödeyerek sürüş sınavına girebilir miyim ?

Kurs fiyatları hem el yakıyor hem de sürüş eğitimleri 1 saati geçmiyor. Bir kere alacağım sürüş testi için 1600 küsür TL ödemek saçma geliyor.

İnternette araştırdım ama kurs linkleri çıkıyor hep.

Dipnot: Arkadaşın motoru ile kullanmayı öğrendim. İşe gidip gelmek için kendime de alacağım kısmetse. Ehliyet şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 1 Mart 2020; 0:57:28 >

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Biz 3 arkadaş bir kursa yazıldık. kursa 6 saat için 1000 lira vereceğiz. 650 küsürde devlete verilecekmiş heralde.
    3'ününüz toplam 1000'lira mı dostum yoksa ayrı ayrı mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Ayrı ayrı malesef :) ama kurs filan hikaye. Bi eleman geldi verdi motoru takıldık iki saat :) kaldı 4 saat
    İşte buna yanarım ben Başka çaresi yok demek ki. Teşekkürler tecrübe paylaşımı için. Güvenli sürüşler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.