Şimdi Ara

AzTV ve İctimaiTV İzlenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
14.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz Sampiyonlar Ligi maclari baslayacak ve cogu maci sifreli veriyor dsmart.

İctimaitv ve AzTv gibi kanallar bazi maclari veriyormus sifresiz olarak. Bu tur kanallari digiturk listesine eklemek mumkun mudur ? Mumkunse nasil yapariz ?

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

Arkadaslar merhaba,

Malumunuz Sampiyonlar Ligi maclari baslayacak ve cogu maci sifreli veriyor dsmart.

İctimaitv ve AzTv gibi kanallar bazi maclari veriyormus sifresiz olarak. Bu tur kanallari digiturk listesine eklemek mumkun mudur ? Mumkunse nasil yapariz ?

Tesekkurler.

Arkadaşlar bu kanallar normalde şifresiz yayın yapsalar da maçlarda BISS şifre koyuyor. Dolayısıyla Digiturk'ün uydu alıcıları ile izleyemezsiniz.
  • Digiturk ile izleyemezsiniz ama biss key girişi olan bir uydu alıcısı ile biss key girerek çok rahat izleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum.
  • ne yazıkki sevgili digitürkün seni bu konuda mutlu edemicek bunun biss özellikli cihazı var şifresi var girmesi var. yani var oğlu var..
  • evde 2 tane çanak anten var biri hotbird diğeri turksat tap yöntemiylede 2sini eutelsata çevirdim..Ligtvde maç olduğunda ligtv receiverı açık oluyor,şampiyonlar ligi-uefa veya milli maçlar zamanında vestel marka receiverımı açıp biss key yöntemiyle maçları yabancı kanallarda seyrediyorum..Bu yöntemle Dsmart almaktan vazgeçtim..Sizde benim gibi yapabilirsiniz..
  • Takip Digitürk veya çanak anten den izleme fırsatı varsa bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Habertürk HD şifreye mi geçti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar BISS şifreli Azerbaycan kanallarını Digiturk'ün ne Eutelsat üyeliğiyle izleyebilirsiniz ne de Türksat üyeliğiyle. Bu kanalları izlemenin tek yolu BISS destekli bir uydu alıcısını Türksat'a bakan çanağa bağlamak ve izlemek istediğiniz kanalların BISS şifresini girmek.
  • Peki D-Smart'ta da aynı sorun olur mu? Bildiğim kadarıyla Digitürk gibi Biss özelliği yok D-Smart'ta da.
  • Malesef D-Smart ve Digitürk üzerinden izleyemiyoruz :(
  • Arkadaşlar merhaba,

önümüzdeki hafta (5.hafta)

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR maçını 10 tl 'ye

GALATASARAY - AKHİSAR maçını 7 tl ye,

GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ maçını 7 tl ye,

diğer Anadolu takımlarının maçlarını 5 tl 'ye satıyorum. ilgilenenler benimle özelden iletişime geçebilirler.
  • D-Smart ve Televizyonumun kendi uydu alıcısı var. İkisinde de biss key girişi yok. Sanırım bu maçı izleyemeyeceğiz. Acaba internetten aztv yada ictimai tvyi izleyebilir miyim maç sırasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

D-Smart ve Televizyonumun kendi uydu alıcısı var. İkisinde de biss key girişi yok. Sanırım bu maçı izleyemeyeceğiz. Acaba internetten aztv yada ictimai tvyi izleyebilir miyim maç sırasında ?

İşin içine internet girdi mi, bir çok seçeneğinin olacağına eminim :)
  • Digitürkten izleyemessin, 50 liraya bir tane cihaz al onunla takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: meesutdemir

Arkadaşlar merhaba,

önümüzdeki hafta (5.hafta)

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR maçını 10 tl 'ye

GALATASARAY - AKHİSAR maçını 7 tl ye,

GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ maçını 7 tl ye,

diğer Anadolu takımlarının maçlarını 5 tl 'ye satıyorum. ilgilenenler benimle özelden iletişime geçebilirler.

digi play mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingenjor

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

D-Smart ve Televizyonumun kendi uydu alıcısı var. İkisinde de biss key girişi yok. Sanırım bu maçı izleyemeyeceğiz. Acaba internetten aztv yada ictimai tvyi izleyebilir miyim maç sırasında ?

İşin içine internet girdi mi, bir çok seçeneğinin olacağına eminim :)

maç günü twitter veya google arama kısmına istediğiniz maçı yazın link paylaşanlar oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.