Şimdi Ara

Aztech Router, AVEA Jet, ICU Dvr ** Yardım **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 10 ay kadar önce avea jet modem ve aztech h550 router alarak evde wifi internet ihtiyacımı karşılamaya başladım, çok nette kullanım yapmayan biri olduğum için sınırlı 5 gb paket fazlasıyla yetiyor ve bağlantı hızı ise yavaş olmasına rağmen beni çok rahatsız etmiyordu.

Bir bebeğimiz oldu ve doğum izni biteceği için eşim mecburen çalışmak zorunda, bizde bir bakıcı ile anlaşıp eve bir DVR kamera sistemi kurdurduk, sistemi kurarken birkaç yere sorduğumuzda 3g modemle sistemlerin çalıştığını öğrendik, hatta avea yı arayıp onlara da sorum, onlarda operatör olarak uygun dediler... kuran arkadaşta sağolsun hayır demedi, dolaylı yoldan kurmadım ama hallederiz le kurulumu yaptı... ödemeyi aldı.

Sistem kuruldu ama Cebe indirilen uygulamadan görüntü izleyemiyoruz. Kuran yetkili ile birlikte Avea yetkilileri ile görüştüm, (sabit IP miz var) operatör kendileri için sorun olmadığını bu hizmeti avea jet modemin verdiğini söyledi, AZTECH firmasının bir yetkili müşteri hizmetleri telefonuna ulaşamadım, evimize kurulumu yapan arkadaş kendisi görüştüğünü ve AZTECH Router nedeniyle benim cepten görüntü izleyemeyeceğimi söyleyip normal ADSL aboneliği almam için beni yönlendirdi ve gitti...

Mutlaka bu konuda tecrübeli olan vardır diye bu forumda da bir mesaj başlığı açmak istedim, daha önce kuran yada evinde/işyerinde 3G ile kamera sistemi kullanan var ise fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Tekrar TTnet'in eline düşmek istemiyorum...

Evimdeki sistem;

Avea jet modem

Aztech h550 3g router

ICU H264 DVR

cebe kurduğu ve görüntü alamadığımız uygulama ise; Calsees veya Meye gibi birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 4 Ağustos 2014; 21:36:59 >

• ADSL aldım ve ihtiyacım olmadığı için ürünleri satışa çıkardım.

Bilgilerinize.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-aztech-hw550-3g-4-port-wireless-nrouter-3g-mobil-modem-174991452/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.