Şimdi Ara

Azra Akın mı, Adriana Lima mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Azra Akın mı, Adriana Lima mı?

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2012)
Giriş
  • Azradaki sempatikligin,tatlıgın 10'da biri lima'da yok ne yazıkki.Azra seksi olmayabilir(bana göre seksi ama) lima çok seksi bir kadın ve şuan buradaki insanların bu kadar hayran olmasının en büyük sebebi seksiligidir.Elbette 2'side çok güzel ama Azra ile Lima baya alakasız.
  • azra akını hiç güzel bulmuyorum adriana tabi .ceyda ateş aysun kayacı bengü gibi güzelliklerde var bu ülkede
  • Adriana'ya çirkin diyenler var Yoksa sizin sevgiliniz Miranda falan da haberimiz mi yok Saçmalığa bak Size göre çirkin VS mankenleri her yerde her zaman güzeldir Çirkin de diyemezsiniz en fazla "sevdiğim güzel kız tipi" değil dersiniz Şimdi kaybolun
  • adriana lima tercihimdir ama o olmazsa nefes alan biri olsun yeter
  • murat 124 mü bugatti mi gibi bir soru olmuş bu?
  • İkisini de parçalar burdaki herkes sormaya gerek yok ama Behzat Ç. izlemeye başladıktan sonra şu kadın çok tatlı geldi nedense dizideki hareketlerinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 9 Temmuz 2012; 13:59:48 >
  • Adriana lima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Azra Akın çok tatlı birşey.Çoğu kişi nedense onu beğenmiyor ama kainat güzeli seçilmiş birini beğenmemek nedir anlamıyorum.

ne yani kainat güzeli seçildi diye beğenmek zorunda mıyız son pepsi reklamında güzel çıkmış gerçi ama genel olarak bana pek güzel gelmiyo Adriana alır bir de şunu ekliyim bi ezberlemişler '' yanınıza gelse şöyle olur böyle olur '' diyolar, ikisinden biri yanımıza gelse bu forumdaki hiç bir erkek affetmez biz hangisi daha güzel diyoruz
  • Bu çağın en güzel kadını Adri. Üzerine tartışmaya bile gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

İkisini de parçalar burdaki herkes sormaya gerek yok ama Behzat Ç. izlemeye başladıktan sonra şu kadın çok tatlı geldi nedense dizideki hareketlerinden dolayı

bu ne ya burna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Bu çağın en güzel kadını Adri. Üzerine tartışmaya bile gerek yok

hayatında Adriana'dan başka kadın gördüğüne emin misin (internet ve TV'den demek istiyorum bire bir görmekten bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın ) yukarıda Azra vs Adriana için Adriana alır dedim yoksa Adriana bence makyaj güzeli
  • Karacaoğlan der ki; Ben güzele güzel demem , Güzel benim olmayınca
  • Sorumu bu...tabiki adriana lima ölüsüyle,dirisiyle,iskeletile...

• Azra akın kimki
    Adriana limanın yanında
  • Adriana her türlü alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phæton58

Karacaoğlan der ki; Ben güzele güzel demem , Güzel benim olmayınca

Noktayı koymuşsun kardeş. Ama azra akın diyorum ısrarla :))

• Yok hocam o kadar değilde Porsche'mu Audi'mi diye soruyor arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.