Ben Aziz Yıldırım' ın durumunu kumarbazın üstüste kaybettiğinde büründüğü psikolojiye benzetiyorum.
Kumar oynayan kişi kaybettiğinde kaybını çıkarmak için oynamaya devam eder. Aslında o noktada bıraksa zararın neresinden dönse kar olacağını bilir ama bırakamaz. Hep bir umutla şimdi şansım dönecek şimdi şansım dönecek diye diye devam eder. Sonundada şansı dönmez. Daima kaybeder ama umudu hep vardır. Oradan kazanan olarak çıkmak ister. Kazandığı miktarında önemi yoktur. Kazanan olarak çıkmaktır önemli olan. İşte bu yüzden kaybeder kumarbaz.
Aziz Yıldırımda sürekli kaybediyor. Kaybettikçe başarısız yaftası yapıştırılıyor kendisine. Ha bu sezon ha öbür sezon şansım döner diye bırakamıyor. Çünkü bıraktığında başarısız başkan olarak anılmak istemiyor. İşte sürekli devam ediyor bu yüzden. Bir umutla belki bu sezon olur diye.
Ama işte kumarbazla Aziz Yıldırım ın ayrıldığı nokta tercihler kardeşlerim. Bir kumarbaz asla şansının döndüğü masanın yanından ayrılmaz. O masada devam eder. Kumarbaz şansının döndüğü krupiyerin bile değişmesini asla istemez. değiştiğinde tekrar onu bekler.
Aziz Yıldırım öyle mi? Aziz Yıldırım bırakın şansı döndüğü masayı şansı döndüğü an işler iyi gitmeye başladığı an sırf servisi beğenmedi diye mekanı değiştirir
İşte bu yüzdende kaybetmeye mahkum bir adam. Egoları yüzünden koskoca bir kulübü elinde oyuncak etmiş bir adam. Bu saatten sonra benim bünyem acitasyon geçirmez Ne yaparsa yapsın ne olursa olsun zerrede üzülmem
Aziz Yıldırım olduğu sürece hiç birşey umrumda değil. Ne forma alırım, ne maça giderim, ne de lig tv alırım.
Bu adam var olduğu sürece, derbiler hariç Fenerbahçe'lilik standy-by.