Şimdi Ara

aziz yıldırım için rahat mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Avusturya'yı 4-2 yendi. İlk yarısı da 2-1 üstünlüğümüz ile sona eren karşılaşmada gollerimiz 38'de Aurelio ile 41, 47 ve 62. dakikalarda Tuncay'dan geldi. 3 gol atarak şov yapan Tuncay ile Kazım'ın birer topu da direkten döndü. Milliler EURO 2008'de yarı finali yakaladığı Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda bir zafer daha kazandı.

Kapıları yıktı

Tuncay'ın attığı 3 golle farka koşan ay-yıldızlı ekibimiz İspanya karşılaşmaları öncesinde olumlu sinyaller verdi.

Milliler 1-0 geriye düşse de Aurelio skoru eşitledi ve Tuncay'ın 3 golüyle galibiyete ulaştı. Üst üste dördüncü kez yendiğimiz Avusturya'nın golleri Hölzl'den geldi

Dünya Kupası Elemeleri'ne verilen arayı Avusturya ile oynadığı hazırlık maçıyla değerlendiren Türkiye sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Estonya ile deplasmanda oynadığı maçtan
    0-0'lık sonuçla ayrılarak hayal kırıklığı yaratan milliler, Avusturya karşısında kendisinden beklenen futbolu ortaya koydu. 28. dakikada Hölzl'ün golüyle 1-0 geriye düşen ay-yıldızlı ekip, Aurelio ile skoru eşitledikten sonra maça iyice ağırlığını koydu. 41 ve 47'de sahneye çıkan Tuncay skoru 3-1'e taşıdı.

Kazım direğe takıldı
    53. dakikada Volkan'ın ileride olduğunu fark eden Hölzl bir kez daha sahneye çıkıp Avusturya'yı umutlandırsa da milliler 62'de rakibine bitirici darbeyi vurdu. Önce şutu direkten dönen Tuncay, takipçiliğini konuşturup topu ağlara göndererek skoru ilan etti. Estetik hareketleriyle dikkat çeken Kazım'ın 60. dakikada bir şutu da direkten döndü. Sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan milliler, üst üste 4. kez Avusturya'yı mağlup ederken, mart ayında İspanya ile oynanacak iki maç öncesi beğeni topladı.

TÜRKİYE MİLLİ TAKIMININ GOLLERİ
    M.Aurelio (hani bir zamanlar fenerbahçe de oynayan oyuncu hatırladın değil mi aziz yıldırım )
    TUNCAY ŞANLI 3gol (aynen bu da öyle aziz yıldırım)

arkadaşlar hatırlıyorsunuz değilmi bu oyuncular bir zamanlar fenerbahçe de idi ama aziz yıldırım bir iinat uğruna herşeyi ben bbilirim kafa yapısı yüzünden bunların 2sinin de gitmelerine göz yumdu onların yerine alınan oyuncuların onların yarı değerinde olmayan maldonado josico uğur boral emre belezoğlu tümer metin burak yılmaz gibi oyuncular ...

aziz yıldırım istikrar istikrar diyor ama istikrar ın isini bile beceremiyor giden futbolculardan daha iyileri alınana kadar eleştirmeye devam edeceğim hatalarını söylemeye devam edeceğim bazıları beni hain olarak gösterse de umurumda değil çünkü ben onlardan çok daha yürekli fenerbbahçeliyim.....
    bu kadar imkana rağmen bu kadar rakiplerinin zayıf olduuğu bir dönemde 10senedir hala transfer hataları hala teknik direktör istikrarsızlığı yüzünden bunca emek boşa gidiyor...bu taraftarın bu kadar emeğine ve desteğine rağmen hala ilerleme kaydetememek beni çıldırtıyor.....

• Tuncayı sanki yollamak istedi aziz yıldırım !!!
    Ayrıca şanlı tarihimizde giden her oyuncunun yeri fazlasıyla doldurulmuştur. Tuncay gitti kendi kaybetti gerçek fenerli değilmiş.
    Aurellio konusunda haklısın.

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Gitmek istiyorum diyen adamı tutmanız aptallığın ustalığıdır.

Tutmadık zaten lafı yazıyı nasıl okuyosan artık.

Gidene kal, kalana git denmez. Herkes kendi yoluna.

Orjinalden alıntı: DeathCreed

quote:

Sana laf eden mi oldu?

Sürekli o gitti niye gönderildi falan deniyor. Bu adamlar gitmek istiyorum dedikten sonra tutsan kaç yazar? Gitmek isteyen adamı göndereceksin. Zarar veya değil . Elinde tutup daha da büyük zarar etmenden iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

Sana laf eden mi oldu?

Sürekli o gitti niye gönderildi falan deniyor. Bu adamlar gitmek istiyorum dedikten sonra tutsan kaç yazar? Gitmek isteyen adamı göndereceksin. Zarar veya değil . Elinde tutup daha da büyük zarar etmenden iyidir.

Bende diyorum ki bizim gitmek isteyeni tuttuğumuz görülmemiştir anca 1 2. Ama tuncay FENERBAHÇE gibi bir takımı bırakıp middlesbrogh gidiyorsa kndi mallığıdır kendi kaybetmiştir.Arkasından üzülen yok yani(kendi adıma).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu biz de isterdik Tuncay'ı hala FB Forması altında görmeyi fakat anlamadığım üzere Tuncay'ın gidişi AZİZ YILDIRIM'ın üstüne yıkılmaya çalışılıyor.

Tuncay kendi gitmek istedi,o yüzden bu transferde Aziz Yıldırım'ı suçlayamazsınız.
    Gidene Kapı açılır,üzerine kapı kapatılmaz.

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Yahu biz de isterdik Tuncay'ı hala FB Forması altında görmeyi fakat anlamadığım üzere Tuncay'ın gidişi AZİZ YILDIRIM'ın üstüne yıkılmaya çalışılıyor.

Tuncay kendi gitmek istedi,o yüzden bu transferde Aziz Yıldırım'ı suçlayamazsınız.
    Gidene Kapı açılır,üzerine kapı kapatılmaz.

yani beyler siz şimdi bana aziz yıldırımın on senedir yaptığı butün transfer hamlelerinin doğru mu olduğunu söyluyorsunuz yoksa ben mi öyle anlıyorum senelerdir istikrar diyen bir adam nasıl olurda bu kadar kolay td veya futbolcu değiştirir istikrarın neresinde bu iş yazıyor ???

yaklaşık on senedir yaptığı 100den fazla transfer ve 100milyonlarca dolar harcamanın kaçta kaçı doğru ??? ki siz hala bazı hataları görmezden nasıl gelebiliyorsunuuz anlayamıyorum kafam almıyor....ya bu transferlerin yarısı doğru olsa ve td istikrarı sağlansa şuan çok daha üst düzey başarılar yakalardık kimse bunları görmüyormu ya
    kafasına esince basına kanarak td gönderen biri nasıl başarılı olabilir sizce avrupa daki örnekleri demi görmüyorüz
    tuncayın işine erken baksa bu takımda kalırdı ben buna yürekten inanıyorum aurelionun işi zaten felaket bir inat uğruna ben bilirim inatı uğruna gitti aurelio...peki tmm diyelim ki giden gitti gidenin yerine en az onun kadar iyi olan oyuncu alınması gerekmez mi ????
    emre maldonado josico burak ilhan parlak ali bilgin tümer vs vs eskileri saymıyorum bunlar mı gidenlerden daha iyi güiza mı semih den daha iyi hangi transfer iyi de siz hala bu hataları görmezden geliyorsunuz tmm diyelim ki aziz yıldırım çıkıp şoyle bişey dedi aurelio tuncay daivid alex anelka nobre luciano serhat rüştü lugano vs vs vs kim gitmek isterse gitsin ben gitmek isteyeni tutmam dese ve onlar kadar iyi futbolcular bulacağım dese böyle bulacak onlardan daa iyisini ya seneler oldu hala 1nobre gibi sisteme uyan bir forvet bulamadık ya allahtan semih varda o kurtarıyor yoksa alex tek başına oynayacak forvette.. ya bu kadar kaynak bu kadar taraftar desteği olan bir takımın rakiplerinin en kötü dönemlerinde bile onları geçememesini ben kanıma yetiremiyorum.....

• SusturucuŞanlı

Sen bence tek taraflı bakıyorsun denilenleri anlamıyorsun. Adam gitmek istiyorum demiş. Sen o adama dur desen ne faydası olacak? Adam duracak mı? Dursa faydası mı olacak? Kimsenin Aziz Yıldırım iyi transfer yaptı dediği yok. Gidene dur dememiş o kadar. Bunu yapmaklada çok iyi yapmıştır. Gitmek istiyorum diyen adamı zorla tutarsan hiçbir fayda alamazsın adamdan. Bu kadar büyük salaklığı da herkes yapmaz.
  • Piêr Dé Sans çok doğru konuşmuşsun.
    Merak ediyorum acaba dün tuncay 3 gol atmasaydı bu başlık açılırmıydı !!!

SusturucuŞanlı

Sen bence tek taraflı bakıyorsun denilenleri anlamıyorsun. Adam gitmek istiyorum demiş. Sen o adama dur desen ne faydası olacak? Adam duracak mı? Dursa faydası mı olacak? Kimsenin Aziz Yıldırım iyi transfer yaptı dediği yok. Gidene dur dememiş o kadar. Bunu yapmaklada çok iyi yapmıştır. Gitmek istiyorum diyen adamı zorla tutarsan hiçbir fayda alamazsın adamdan. Bu kadar büyük salaklığı da herkes yapmaz.

peki hocam ben tek taraflı duşünuyorum diyelim....

peki bunları cevablarını kim verecek...
    rakiplerinin bu kadar kötü durumda olduğu dönemlerde başarısız olmanın açıklaması ve onları hala geçememen açık fark olması lazım değil miyidi ???
    tmm giden gitti diyelim ki bu kadar imkana rağmen o gidenlerin yarısı değerinde olmayan oyuncuları almak ne demek oluyor????
    avrupa da bu kadar örneği varken en küçük başarısızlıkta basının gazina gelelek değiştirmek ne demek oluyor....istikrar bunun neresinde ??
    gidenlere bakın gelenlere bakın
    gidenler appiah aurelio tuncay nobre serhat tmm gittiler
    gelenler maldonado josico emre sakat uğur ali bilgin kezman güiza ilhan parlak

• quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

Appiah'ı tuttu da ne oldu? Keşke zamanında onu da gönderseydi, hiç olmazsa kar ederdik.

Piêr Dé Sans çok doğru konuşmuşsun.
    Merak ediyorum acaba dün tuncay 3 gol atmasaydı bu başlık açılırmıydı !!!

ben yıllardır aziz yıldırım hatalı diye bas bas bağırıyorum ....

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

SusturucuŞanlı

peki hocam ben tek taraflı duşünuyorum diyelim....

peki bunları cevablarını kim verecek...
    rakiplerinin bu kadar kötü durumda olduğu dönemlerde başarısız olmanın açıklaması ve onları hala geçememen açık fark olması lazım değil miyidi ???
    tmm giden gitti diyelim ki bu kadar imkana rağmen o gidenlerin yarısı değerinde olmayan oyuncuları almak ne demek oluyor????
    avrupa da bu kadar örneği varken en küçük başarısızlıkta basının gazina gelelek değiştirmek ne demek oluyor....istikrar bunun neresinde ??
    gidenlere bakın gelenlere bakın
    gidenler appiah aurelio tuncay nobre serhat tmm gittiler
    gelenler maldonado josico emre sakat uğur ali bilgin kezman güiza ilhan parlak

• SusturucuŞanlı

Konu Aziz Yıldırım mı? Tuncay ı niye tutmadığı mı? Sanıyomusun ki Tuncay Fenerde kalsaydı bu kadar düzeltecekti kendini? İngilterede oynadığı rakiplere bir bak bir de Türkiyede ki. Hala anlamadığınız şey şu ki Aziz Yıldırım bu konuda doğru yapmıştır. Gidicem diyeni tutamazsınız. Bu bencillik düşüncesizlik ayrıca resmen intihar etmektir. Adam tutturmuş ingiltereye gidicem diye tutsan kaç yazar?

Eminim ki siz Tuncay fener de kalsaydı 50 tane başlık açar bu adamın performansı düştü iyice havalara girdi diye mesajlar atacaktınız. Çünkü o adam isteksiz oynayacaktı ve ankarasporla kayserisporla malatyasporle buğsaşsporla oynayarak kendini geliştiremeyecekti. Tuncay dün akşam bu kadar güzel oynadıysa İngiltere Premier liginin kalitesinden dolayıdır. Tuncay ı bile bu kadar yetenekli hale getirmiştir o lig.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

Appiah'ı tuttu da ne oldu? Keşke zamanında onu da gönderseydi, hiç olmazsa kar ederdik.

+1907

Bence problem gidenlerin yerine getirilen adamlarda. Yinede ihale başkana ve yönetime kalıyor.

Hayatımda ilk defa duyduğum oyuncuları vardı, Ümit Korkmaz bile yoktu
  • istifa eder 6 saat sonra geri döner
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.