Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin gibi adamlar varken bu takım 2A'yı hak ediyor
  • Tek yapması gereken Aykut Hocayı göndermekti,yapmadı.Arkasında durulacak adamların arkasında dursaydı keşke bu kadar.
  • Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ı biz de destekliyoruz zaten. Umarım uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında olurlar.
  • helal olsun arkandayız reizzz.
  • Alex gittigi gun gozumde degeri kalmadi bu adamin.
  • Bu adamın vizyonu, kimsenin fikrini almayı bıraktığı an bitti..2008'de Zico'yu kovduğu an bitti..O zamana kadar Aziz Yıldırım'a tapmayan Fbli yoktur, hem de 2008'e kadar veya bugüne kadar Gs'nin daha fazla şampiyon olmasına rağmen..Çünkü geleceğe dair umudumuz vardı, CL'ye abone bir takım olduğumuzu, bir gün final oynayabileceğimizi düşünüyorduk..Ama rüya bitti, şimdi kabus görüyoruz her hafta..Fb tarihinin 20 maçtaki en kötü performanslarından biri ve umut sıfır..Ve bu bile önemli değil, biz bu sene 5. olalım ama lütfen, hemen terketsin bu klübü Aziz ve Aykut..

Bakın destek destek dediler, bu maçın desteğini görmediniz mi, taraftar olumsuzlukları kenara bırakıp, birlik olup Kadıköy'ü inletti ilk dakikadan itibaren..Ben geçen gün dedim, bu işin bizim destek olup olmamamızla alakası yok..O maça çıkan 18 kişinin, sizin desteğinizle en ufak ilgisi yok..Cebine giren paraya bakar onlar..Siz oraya gitseniz de, gitmeseniz de aynı futbolu oynarlar..12. adam falan olayı hikayedir..O endüstriyel futboldan önce, duyguların olduğu zamanlarda 20-30 sene öncelerde kaldı..Duygularıyla oynayan futbolcular Rıdvan Dilmen gibi adamlardı..Şimdi iyi oynamalarını istiyorsan, Aziz Yıldırım gibi maç arasında soyunma odasına inip primi artırırsın..Antrenörünün, oyuncuların üzerinde hiçbir duygusal-taktiksel-otoriter etkisi yok..Fbli futbolcuları prime alıştırırsan, oynamak için her zaman daha çok para ister..Ondan sonra Ceo getiriyosun, maç içinde soyunma odasına iniyosun, bu mu lan kurumsallık..

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yıldızları getirerek mi çağ atlamış türk futbolu???

gs bedelli sermaye arttırımı yapıyo, bjk bedelli sermaye arttırımı yapıyo, fb kulübün %15 ini daha satıyo, ve bunların hepsi transfer döneminden hemen önce oluyo. kimsenin de haberi yok (geçen bi fb konusunda fb liler: aziz durdukça paramız bitmez diyolardı, tüm bunlardan haberleri yok )

bvb geçen sene 40M kar etmiş, biz kulüpleri satmaya devam edelim

Konunun geneliyle alakasız diye cevap vermek istedim;

senin sermaye artırımı dediğin şey borsada taraftarın ufak manipülasyonlarla soyulması demektir. Ünal başgan dediğin şahıs, kendi taraftarını soyuyor. Neyse bunun tasası bize düşmez. Bu soygunun yasal ismi de sermaye artırımıdır. Tıpkı faize nasıl kar payı deniyorsa bu da onun gibi. Önce öğrenin, sonra konuşun.

Ha bir de;

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-a-spk-dan-buyuk-darbe/galatasaray/detay/1663444/default.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yıldızları getirerek mi çağ atlamış türk futbolu???

gs bedelli sermaye arttırımı yapıyo, bjk bedelli sermaye arttırımı yapıyo, fb kulübün %15 ini daha satıyo, ve bunların hepsi transfer döneminden hemen önce oluyo. kimsenin de haberi yok (geçen bi fb konusunda fb liler: aziz durdukça paramız bitmez diyolardı, tüm bunlardan haberleri yok )

bvb geçen sene 40M kar etmiş, biz kulüpleri satmaya devam edelim

Konunun geneliyle alakasız diye cevap vermek istedim;

senin sermaye artırımı dediğin şey borsada taraftarın ufak manipülasyonlarla soyulması demektir. Ünal başgan dediğin şahıs, kendi taraftarını soyuyor. Neyse bunun tasası bize düşmez. Bu soygunun yasal ismi de sermaye artırımıdır. Tıpkı faize nasıl kar payı deniyorsa bu da onun gibi. Önce öğrenin, sonra konuşun.

Ha bir de;

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-a-spk-dan-buyuk-darbe/galatasaray/detay/1663444/default.htm

sen beni çok yanlış anlamışsın, ben de aynen senin gibi düşünüyorum, ki ben burda 3 büyüklerin 3ünü de leştirdim, senin yanlış anladığın konu burası. 3 büyüklerin 3 ü de çok yanlış işler yapıyo.

bedelli sermaye arttırımının ne olduğunu burdaki birçok kişiden çok daha iyi bilirim çünkü borda içindeki biri olarak bizzat kendi başıma geldi

• Bu camia ya ''şikeci'' damgası yediren de senin sayın başkanındır 2 kez son maçta şampiyonluk kaybeden bu taraftarı canından bezdiren.Ne yazıkki senin gibi adamlar yüzünden ne fenerbahçe ne de ülke bi adım bile ileri gidemez..Bu taraftar bi kombine almak için ne kadar para ödüyo haberin yok heralde yok yıldız getirmiş yok çağ atlatmış daha da komik duruma düşmeyin bence..
  • bu sezon galatasaray 2. kez kadıköyde kupa kaldırırken hala aziz yıldırımı ve aykut kocamanı desteklemeye devam edersen ozaman helal olsun derim...

bende destek bitti okadar forma al maça git feneriuma para ver adamlar dalga geçer gibi klüp yönetsin son 1yıldır ne azizi ne aykutu hayatta desteklemiyorum... bırakıp gitsinler bir zahmet.
  • İyi halt yiyorsunuz, destekleyin.
  • Allah azız yıldırım ve aykutu fb nın basından eksık etmesın bız gs lıler baska bısey ıstemıyoruz:d
  • biz de destekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

kardeş biz GSliler olarak aykut kocaman ve aziz yıldırımın sonuna kadar arkasındayız. sen çok yanlış anlamışsın bizi.

• Şikeye karışmasa daha iyi olacaktı Aziz Yıldırım. Şike büyük bir hata, günah, emek hırsızlığı...Fenerbahçe'ye çok şey katmıştır elbet. Arkadaşın yazdıklarına katılmakla beraber şikeci damgasını vurduran da aynı kişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

kardeş biz GSliler olarak aykut kocaman ve aziz yıldırımın sonuna kadar arkasındayız. sen çok yanlış anlamışsın bizi.

Aykut'u yedirmeyiz!

Aynen öyle.
  • Yürü be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

quote:

• Yazar burda reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesinde sanırım.
  • her sene biri çıkıyor bu sene şampiyon olacağız görceksiniz diyor. geçen senede papaz vardı bikaç konusunu hortlatmıştım cevap veremedi :(

bizdende böyle gereksiz adamlar çıkabilir ama büyük konuşmayın gençler. senin şampiyon olacağız lafını büyük ihtimal 33.haftada yedircez. bak kesin değil büyük ihtimal diyorum çünkü kesinlik verirsen sonra mos mor olabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.