Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM: HAPİS YATMAYA GELİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fransa'nın Cannes şehrinde The Wall Street Journal'ın sorularını yanıtladı. Önemli bir iddiada bulundu; "Operasyonu Gülen Cemaati yaptı..."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fransa'nın Cannes şehrinde The Wall Street Journal'ın sorularını yanıtladı. Yargıtay tarafından hakkında şike, teşvik primi vermek ve örgüt kurmak suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan Yıldırım, kendisine ve Fenerbahçe'ye kumpas kurulduğunu iddia etti.
    Yıldırım, Ergenekon, Balyoz davalarında olduğu gibi Şike davasının da aynı kumpasın bir sonucu olduğunu söyledi. Yeniden yargılanma gibi bir ümidinin olmadığını söyleyen Yıldırım, yargı kararına saygı duymadığını sözlerine ekledi.
    Yıldırım'ın WSJ Türkiye'ye verdiği röportajdan satırbaşları:
    - Şike Davası iktidarı ele geçirme amaçlı bir yargının eseridir
    - Başbakan "Paralel Devlet var" dedi, bütün operasyonları Gülen Cemaati yaptı
    - AKP Cemaat ile birlikte iktidara yürüdü
    - Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, Şike Davasını uydurdular
    - Şike Davası delilleri sahte, tutarsız
    - Fenerbahçe Atatürkçü bir takım, taraftara müdahale olmaz
    - Sandıkla geldim, sandıkla gitmiyorum, bu demokrasi ayıbıdır
    - Yeniden adil yargılama olursa memnuniyetle karşılaşırız
    - Yargının kararlarına saygı duymuyorum
    - Vicdanen rahatım, hapis yatmaya gidiyorum
    -Bu politik, siyasi kararın alınmasının neticesi, 2011 yılında bazı dış güçlerin Türkiye'de yapmış oldukları operasyonların devamıdır. Bu operasyon Turkiye'de Ergenekon, Balyoz, Oda TV, Cübbeli Ahmet, casusluk dosyalarınıyöneten bu özel yetkili mahkemeler Turkiye'de bütün yüksek tepeleri düz hale geitrmek, ve Tükriye'de bütün her seyi kendi ellerine alabilen bir iktidarı yaratmak için yapılmış bir muhakame sistemidir."
    Bunların hepsini Gulen cemaati mi yapti?
    Evet, son 11 yıllık süreç icerisinde Türkiye Cumhuriyeti AK Parti'si cemaatle iciçee Turkiye'de iktidiara yurudu."
    "Sayın Başbakan 17 Aralık'taki beyanında paralel devlet var, ve cemaat bu paralel devleti yürütüyor dedi, ve bu savcılar, hakimleri, polisleri, hepsini görevden aldılar bunlar cemaatçi diye. O zaman bütün bu operasyonaları, bizim operasyon dahil olmak, üzere cemaat yapmıştır."
    "Önemli olan benim vicdnalarda aklanmamdır, kurulmus istiklal mahkemelerine benzeyen bu yargının kararlarına saygı duymuyorum. Onun için de vicdanen rahatım, ve hapis yatmaya geliyorum. Kactı diyenler özür dilemeliler, bir zaman icerisinde Fenerbahçe'nin haklılığı yine ortaya cıkacaktır."

http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/yildirim-aylar-sonra-kimin-yaptigini-acikladi-SXHBQ364601SXQ

• Başka şansı var mı sanki ?

Not: Bu ülkede 8-9 yıldır adil yargılama olduğuna inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç işledin paşa paşa yatacaksın.
  • yaw he he
  • kova yaşar kullanıcısına yanıt
    Suçlu olsaydı Fransa dan dönmezdi. Cem uzan kaç yıldır Fransa da. Aziz yıldırım da orada kalır ve dönmezdi.
  • Yatmaz. Son kozlarını oynuyor. Bu adama inanıp üzülen siz oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Suçlu olsaydı Fransa dan dönmezdi. Cem uzan kaç yıldır Fransa da. Aziz yıldırım da orada kalır ve dönmezdi.

İddianameyi okudun mu ? Tamamını okumana gerek yok, ilk 200 sayfayı oku gel öyle konuşalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Crafty Joker

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop metristesin

Komik mi şimdi

1.espri yapmadım

2.komiklik olsun diye de yazmadım

3.öyle olsa bile gülmek zorunda değilsin.

4. şimdi cekilebilirsin.

• söylediklerinin tamamına katılıyorum. ve kafam dağınıktı maddeleri gazete sıralamış sandım ilk başta. şu lafları kim dese katılırım. bu ülkedeki büyük çaplı operasyonların alayını bunlar yapıyor. bak Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum. Ama yapmış olsa bile ortada adil olmayan bir yargılamanın ve bu yargılamayı yapanın cemaat olduğunu herkes söyleyebilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

söylediklerinin tamamına katılıyorum. ve kafam dağınıktı maddeleri gazete sıralamış sandım ilk başta. şu lafları kim dese katılırım. bu ülkedeki büyük çaplı operasyonların alayını bunlar yapıyor. bak Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum. Ama yapmış olsa bile ortada adil olmayan bir yargılamanın ve bu yargılamayı yapanın cemaat olduğunu herkes söyleyebilmeli

bunu görebilmek mesele değil fakat bu aziz yıldırımın nasıl biri oldugunu görebilmekte mesele değil
  • quote:

Cem Uzan'ın aldığı 18 yıllık hapis cezasıyla Aziz Yıldırım'ın 2.5 yılını bir mi tutuyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Başka şansı var mı sanki ?

Sadece yargi mi ?? Devletin her kurumunds ise girdi hukumet yandaslari . okumaya gerek yok yalakligi yap her donemin adami il senden iyisi olmaz. Yoksa kpssde 70 alan adamin 95 alan adama mudurluk yaomasi mumkun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Başka şansı var mı sanki ?

Sadece yargi mi ?? Devletin her kurumunds ise girdi hukumet yandaslari . okumaya gerek yok yalakligi yap her donemin adami il senden iyisi olmaz. Yoksa kpssde 70 alan adamin 95 alan adama mudurluk yaomasi mumkun mu ?

Sadece yargı değil ama konu yargıyı ilgilendirdiği için öyle söyledim. Yoksa şu anda nereden bakarsan bak ülkenin hâli içler acısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes atıp tutuyor bende atmak istedim;

Son dönemde hükümet iyice yolsuzlukla, ayakkabı kutularıyla çalkalandı. Başbakanın oğluna kadar uzadı iş. Herkes gözünü buraya dikti ve hükümet çok tepki almaya başladı. Herkesin gündemini değiştirecek, bu olayları unutturacak, manşetlerden günlerce haftalarca düşmeyecek bir haber lazımdı. Derken Paat. Bir anda ÖYM davalarının yeniden yargılaması konusu görüşülmeden yargıtay kararı onadı. Herkes cemaate yüklendi bir anda. Hükümet bu işten kendini bir köşeye çekti. Biz değil paralel devlet yaptı dedi. Tabi bu sırada ayakkabı kutusu değil, Sivas'a giden balıklar , sürülen tarlalar yeniden gündeme geldi. Bilal Erdoğan hapise girecek mi yerine Aziz Yıldırım Türkiye'ye dönecek mi konuşulmaya başlandı. Yani bu olay bir nevi gündemi ters köşeye çevirdi. Gelelim bugüne. Bugün yeniden yargılanma yasası görüşülecek. Karar ne olursa olsun bir gündem de bu olacak. Zamanlamalar çok manidar.

Benimki tahmin. Ya tutarsa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaN-

Herkes atıp tutuyor bende atmak istedim;

Son dönemde hükümet iyice yolsuzlukla, ayakkabı kutularıyla çalkalandı. Başbakanın oğluna kadar uzadı iş. Herkes gözünü buraya dikti ve hükümet çok tepki almaya başladı. Herkesin gündemini değiştirecek, bu olayları unutturacak, manşetlerden günlerce haftalarca düşmeyecek bir haber lazımdı. Derken Paat. Bir anda ÖYM davalarının yeniden yargılaması konusu görüşülmeden yargıtay kararı onadı. Herkes cemaate yüklendi bir anda. Hükümet bu işten kendini bir köşeye çekti. Biz değil paralel devlet yaptı dedi. Tabi bu sırada ayakkabı kutusu değil, Sivas'a giden balıklar , sürülen tarlalar yeniden gündeme geldi. Bilal Erdoğan hapise girecek mi yerine Aziz Yıldırım Türkiye'ye dönecek mi konuşulmaya başlandı. Yani bu olay bir nevi gündemi ters köşeye çevirdi. Gelelim bugüne. Bugün yeniden yargılanma yasası görüşülecek. Karar ne olursa olsun bir gündem de bu olacak. Zamanlamalar çok manidar.

+1

• Sonuna kadar arkandayız başkan, bunu yapanlardan hesap sorulana kadar, yavaş yavaş hesap sorulmayada başlandı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

Sonuna kadar arkandayız başkan, bunu yapanlardan hesap sorulana kadar, yavaş yavaş hesap sorulmayada başlandı zaten

• Bugün karşılamaya gidebileyim yetisebileyim diye ise bile gitmedim isterse kovsunlar, başkanıma feda olsun, karsa gelse oraya gideriz karşılamaya, sonuna kadar arkasındayız DİREN AZİZ BASKAN !

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaN-

Herkes atıp tutuyor bende atmak istedim;

Arkadaş hiç mi haber izlemiyorsunuz Zekeriya öz ü duydunuz mu hiç. Bu adamı konuşmaktan yolsuzluk mu kaldı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

İddianameyi okudun mu ? Tamamını okumana gerek yok, ilk 200 sayfayı oku gel öyle konuşalım.

Savunmayı okudunmu?

İddianame ne zamandan beridir gerçek delil olarak kabul edilir oldu? Adı üstünde "iddianame".

Boş boş konuşmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.

Ben okumuştum sen de oku.İnandınmı totem olduğuna...

Neyin temennisi bu.Adam gelecek sabah şirkette buluşalım diyorlar.Sonra hop vaziyet nedir diyor Aziz Yıldırım.O da nasılsa hemen anlıyor tarlaları sürdük diyor.Hop ordan Trabzon a atlıyorlar.Hepsi ayrı konular aslında da.Bir tek biz anlamıyoruz.Melek gibiler iftira atılıyor adamlara...

http://12numara.org/haber/887/tarihi-savunma-basladi

İlhan Ekşioğlu ile konuşmamızda vaziyetlerin nasıl olduğunu sorduğumda, O’nun da "vaziyetin gayet iyi" olduğunu söylemesi, arkasından da "3 tarlayı da sürdük" sözü ve "yağmurda yağar ekinler çıkar" söylemi bir temennidir."Tarla" maçları "sürmek" ise, dileklerimizi ifade etmektedir. Fenerbahçe’nin rakipleriyle ilgili beklentidir. Bu sözlerden başka amaç çıkartıp şifreli konuşuyorlar demek abesle iştigaldir. İlhan Ekşioğlu ise Eyüp Sultan’da yaptırdığımız dualar ve kurban kesilmesiyle bu hususu temenni etmektedir. İddianamede, Ligin 24. haftasında 04.03.2011 günü oynanan Kayseri – Manisaspor, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor – İ.B.B., 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş – Trabzon maçlarında şike yapıldığı anlamına geldiği söylenmekte, sonra da bu maçlarla ilgili bir eylem iddiasında bulunulmamaktadır.

http://4.bp.blogspot.com/-DEG38hRgDpQ/T527EqxtQtI/AAAAAAAAAgM/ph_1CXClbCo/s1600/009.jpg

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.