Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM'DAN TRİBÜN OPERASYONU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a evinde 2-0 mağlup olurken, tribüne asılan ilginç pankartlar dikkat çekti..

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada "Tribünlerde gerçek taraftar istiyorum.." demiş ve özellikle Migros tribününde yer alan GFB (Fenç Fenerbahçeliler) grubunu hedef olarak göstermişti. Yıldırım bu açıklamalarının ardından detaylı bir açıklamayı ileriki günlerde yapacağını belirtmişti.

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelirken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlere asılan ve yönetimin astırdığı iddia edilen pankartlar Başkan Yıldırım'ın tribünlere yönelik operasyonunun bir göstergesi olarak değerlendirildi..

"GFB OUT, GERÇEK TARAFTAR IN", "ŞAHSİ MENFAATLER İÇİN SUSAN DEĞİL, BU RENKLER İÇİN COŞAN TARAFTAR İSTİYORUZ", "AMAÇ FENERBAHÇEYİ DESTEKLEMEK ÇIKARLARA SON" şeklinde yazıların yer aldığı pankartlar ile ilgili Fenerbahçeli taraftarlar internet forumlarında hararetli tartışmalar yapıyorlar

AZİZ YILDIRIM'DAN TRİBÜN OPERASYONU!

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=3702

Umarım iş tatlıya bağlanır. Yönetim ve taraftarın arasının gergin olmasını istemem.. Bundan FB'e zararlı çıkar.

• pankartın asılı olduğu yer üst maraton kfy de asmış olabilir..
  • Bence de kfy asmıstır. zaten taraftar gruları arasında cekişme var. Aziz Yıldırım'ın yaptıgını sanmıyorum
  • Pankartı Kfy(Kalbinde Fenerbahçe'yi yaşatanlar) açtırmadı.Kimin açtırdığı belli.Basın toplantısı yapacaktı işini böyle halletti.Kfy daha kaliteli işlerle uğraşır.Pankart maraton üstte değil, henüz taraftarın girmediği Fenerium üst trübüne asıldı.Taraftar grupları arasında çekişme artık yok.Bunun en güzel örneği samiyendeki Gs maçı.Başkan yanlış yaptı.Ama maalesef burada kalmayacak korkum yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmaları.
  • bırakın bu aziz i ya çıldırtıyor insanı

antu.com da bi garip 1 ay no post vermiş ama onlarda ayrı bir alem eleştiri oldumu hemen nopost veriyorlar

şakşak çımıyız be biz

bunu aziz yıldırımdan başkası yaptırmadı

adam rüyalar aleminde

8 yıldır başkan yaşamadığı kötü sonuç yok adamın hala kendini bişey zannediyor

stad ı 5 yılda yaptı vede gerçekten yeni vede büyük olması dışında çok kötü bir stad hiç iyi analizler yapılmadan yapılmış ben mimarlıkta okuyorum az çok bilirim nein nasıl yapıldığını burası yeri değil ama stad konusunu uzunca tartışabiliriz

yıllardır tecrübe kazananmaış bir başkan vede zaten fenerbahçe tecrübe kazanılacak eyr değil kazandığınız tecrübeleri başarıya dönüştüreceğiniz yer olmalı

neyse arkadaşlar aziz yıldırım benim için dün neyse bugünde o yarın da o olacaktır yaptıkları için teşekkür ederim ama önümzdeki seçimlerde yerini daha dinaik tecrübeyi yaşamış onu fenerbahçemizde başarıya dönüştürecek profesyonel bir kişi gelir açık görüşlü ileriyi gören gerçek bir başkan gelir

başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar aptalca bir iş yoktur

aziz yıldırım geçtiğimiz 8 yıl içinde başarılımıdır bu çok iyi analiz ediilip tartışılması gereken bir konu

bjk ve gs yi maddi açıdan geçmemiz başarılı olmam anlamınamı geliyor

yoksa porto gibi bir ekin jose morunhio yla ilk yıl uefa ikinci yıl şampiyonlar ligi kupasını kaldırmasımı başarıdır

karar sizin

• Antu için kısmen haklısın ama öyle olsaydı Taraftar birliği açıklamalarını da yayınlamazlardı.Son günlerde bayağı no post var sen hangisisin.Biraz da böyle yapmak zorundalar.Yoksa diğer takımların forumlarına dönerdi.Gfb'yi çok takdir etmem ama yaptığı yanlıştı başkanın.Ama bazıları durumu fırsat bilip ortalığı bulandırmaya çalışıyor.Tam zamanında devre arası oldu bu anlamsız çekişme takıma yansıyabilirdi.Ne Gfb vazgeçilmez ne de Aziz Yıldırım.Kendilerini böyle görüyorlarsa karşısında duracak çok insan var.Diğeri ise ayrı bir konu benim böyle adayım var başkan olmasını istediğim Sadettin Saran.
  • helal olsun sana wolf 1907
    gerçeği gören fenerlilerde varmış bu dünyada
    pankart olayı resmen azizin taraftarın sesini kesme harekatıdır,tribün zenginliğini yani taraftar olayını bitirip kombine alan,statda mal gibi oturup maç seyreden,takım sevgisi olayını bırakıp maçları hafta sonu eğlencesi olarak gören taraftarlar oluşturmak amacı ile atılan ilk adım bu, yarın kfy'ye,legend'a sataşacak.
    bu arada aslında pek garibime gitmedi ama gfb liler kuyruklarını kısmış seslerini dahi çıkaramıyorlar,gerçi düne kadar aziz babaları için ölüyorlardı oda ayrı bir konu ama neyse.
    bakalım sonu nereye varacak azizin tribün operasyonunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aziz yıldırım ve özhan canaydın iyidir kötüdür tartışılır ama senelerce kulüpleri sülük gibi emen menfaati kısılınca istifa diye bağıran veya bir muhallif tarafından karşılığı ödenerek bağırtılan genelde tinerci kapkaççı taraftarların kucağına oturmadıkları için taktir edilmeleri gerekir.Ayrıca Aziz Yıldırımın yaptıklarından sonra Fenerbahçe taraftarının profili değişti kulübüne verici bir taraftar oldu ve bunun karşılığını yavaş yavaş görüyor en azından stada gidince insana layık bir ortamda seyrediyor eleştirenlere saygı duyarım ama yukarıdaki arkadaşa hiç katılmıyorum.
  • Olurmu ya Aziz Yıldırım olmasaydı Fenerbahçe bugünlere nasıl gelirdi arkadaşlar ne olur yapmayın adamın hakkını yemeyelim!
  • Aziz Yıldırım yapması gerekeni yaptı, ama biraz geç kaldı.Biz Unifeb olarak işin bu günlere geleceğini 2002de söylemiştik.Ama kimse dikkate almadı.Şmdi Başkan uğraşsın dursun.Kfy astı demiş bir arkadaş.Az çok trübünleri ve grupları takip etseniz böyle birşey düşünmezsiniz.Ayrıca böyle küçük işlerle ve küçük pankartlarla uğraşmaz Kfy.Her ne kadar birbirlerinden hoşlanmasalarda birbirlerine bulaşmazlar trübün grupları.
  • OLAY NE ? BAŞKAN NEDEN TAKIŞTI GFB İLE BİLEN VAR MI ? GFB TEPKİ VERİRSE YANLIŞ YAPAR, SONUÇTA AZİZ YILDIRIM KULÜBÜN BAŞKANI, EN İYİSİ KONUŞUP UZLAŞMAK AMA AZİZ YILDIRIM ONLARI SİLDİYSE BENCE HİÇ ŞANSLARI YOK
  • Olay beleş bilet.
  • BU ZAMANA KADAR BELEŞ VERİYORDU ZATEN, ŞİMDİ NEDEN SORUN OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcanelka -- 24 Aralık 2005 22:59:50 >
  • Ama isteyerek vermiyordu.Anlıyacağın karışık işler.Gir antuya tüm ayrıntılarıyla oku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ama isteyerek vermiyordu.Anlıyacağın karışık işler.Gir antuya tüm ayrıntılarıyla oku.

TAMAM BAKAYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.