Şimdi Ara

Aziz Yıldırım' dan Önce, Aziz Yıldırım' dan Sonra..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırım' dan önce, saygı duyulan, centilmen, herkesin gıptayla baktığı, sempatik bir takımdık. Oğuzlu, Aykutlu, Rıdvanlı, Schumaherli, Hasan Vezirli, Müjdatlı kadromuzla estirirdik. Taraftar sayımız çok daha fazlaydı. Farklı bir havamız ve ortamamız vardı. Eski Türk filmlerinde bile hep Fenerbahçe konu olurdu. Fenerbahçe anlatılırdı. '' Fenerbahçe büyüklüğü o zamanlar gerçekten, ne kupa büyüklüğü, ne de şampiyonluk büyüklüğüydü, Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktü, adı konamazdı ( İslam ÇUPİ ) Ama Aziz Yıldırım' dan sonra rezaletler, verilen sözlerin tutulmaması bizim tüm bu saygınlığımızı yitirmemize neden oldu. Diğer kulüplerle ters düşmeler, uzlaşmacı, yapıcı davranılmaması, biz birbirimize yeteriz olgusu bizi antipatik bir takım yaptı. 3 temmuz 2011' de ise tam anlamıyla tüm karizmamızı yitirmiş olduk. Tam aklandık derken, karşımıza yine çıktı. Ceza alırız, almayız ayrı bir konu ama bu olay Fenerbahçe tarihine kara bir leke olarak işlenecektir.

TEŞEKKÜRLER AZİZ YILDIRIM... !

• Sen mi yazdın , alıntı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye katkıları göz ardı edilemez ama takıma sürdüğü bu şike lekesi, bence yaptığı tüm katkılardan çok daha fazla büyük ve kabul edilemez.
  • aziz yokken Fenerbahçe hem başarılı hemde rakiplerinin de sevdiği bir takımdı.
    Şimdi kimse demesin uefada yarı şlde çeyrek finali onun döneminde gördük diye. Türk futbolu kademeli kademeli yükseliyor.
    O dönemlerde Türk futbolu için en büyük şey gruplara kalmaktı,kimse inkar etmesin en büyük takımlarımız bile gruplara kalma peşindeydi,bu yolu açan gs oldu.
    Gs bu açıdan gerçekten önünü açtı takımlarımızın,aslında lige bakıldığında bunu FB'nin yapması beklenirdi,çünkü Fatih Terim dönemi 4 şampiyonluk falan başlayana kadar Gs çok gerideydi FB'ye göre.
    Ama geride olmalarına rağmen bunu biz değil onlar yapabildi.

aziz geldiğinden beri ise ayırma yapmadan ligdeki herkesle ayrı ayrı kavga etti,sanki bir kulübü temsil eden biri değilde kontrolünü kaybetmiş birine dönüştü.
    Başkanlık nasıl yapılır bilmiyor,Ünal Aysal da bilmiyor tam olarak. Çünkü sürekli bir laf çakmalar,sürekli bir kavgalar.
    Farkında değiller liderlik günümüzde çok hassas bir husustur,bu takımların milyonlarca destekçisi var,birbirlerine laf sokarak ektikleri nefret tohumları FB'nin GS'nin veya BJK'nin can kaybetmesine,insanların birbirlerini öldürmesine sebepler oluyor.
    Benim gözümde aziz yıldırım,ünal aysal ve sadri şener katildir,yazımı objektif bakış açısıyla okuyan olursa hak verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Sen mi yazdın , alıntı mı?
    Hakkaten ha, yakın tarihte geçmeyen Kemal sunal'ın tüm filmlerinden tutun da bir çok komedi filminin baş kahramanı hep Fenerlidir.
    Biz de severek izledik hepsini.

Görüşlerine sonuna kadar katılıyorum.
    Ama bu iş sadece Fener veya Aziz Yıldırım ile alakalı değil.
    Medyanın gücü, internetin her eve ulaşmasıyla, her takım çok daha kolay antipati/sempati toplayabiliyor.
    Ör: Şike Süreci FB'nin durumu, 2000 kuşağı GS, şimdilerde Gezi parkı protestoları ile Çarşı ekseninde BJK, Ayrıca Y.D. yaratttığı her türlü karışık duygular.

Yani elbette Aziz Yıldırım'ın bunda payı gerçekten çok ama çok büyük olsa da direk Aziz Yıldırım'a bağlamak belki de biraz işin kolayına kaçmak oluyor.
    Kutuplaşma ve nefret tüm takımlara (Anadolu klüpleri dahil) yayılmış durumda, ve hepsinin bu ortamın oluşmasında olumsuz katkısı şu ya da bu şekilde olmuştur.

• Aziz Yıldırım bu ülkede futbol dışındaki branşları geliştirmiştir,stad,tesisler ve birçok güzel,göz ardı edilemeyen şeyler yapmıştır.Fakat cezaevine girdiğinde ona sahip çıkan taraftara cezaevinden çıktığında gereken değeri verememiştir.Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi,bu şike olayı her yaptığı güzel şeylerden büyük ve kötüdür.Şike yapılmış veya yapılmamış önemli olan adımızın böyle kirli işlerde geçmesidir.Taraftara "Boşuna kıçınızı yormayın,ben ne dersem o olur." demesi de.kendini padişah,sultan olarak gördüğünün kanıtıdır.Aziz Yıldırım'ı sevmezdim fakat şu son olaylardan sonra saygımda kalmadı.Sen Teknik Direktörüne söz ver,"Ben olduğum sürece sende burdasın" de,mağlubiyetlerden,yaşanan olumsuzluklardan sonra Aykut Hoca'nın arkasına saklan ve onu sorumlu tut.İşine karış,soyunma odasına gir,transferleri sen yap,sonra hoca isyan edince,"Ben Kovdum" de.Galatasaray'a çalım atmak için oyuncu alıp egonu tatmin et.Bravo Aziz Yıldırım.

Çok güzel bir beste vardı,mobilde olduğum için koyamıyorum.

*Stad,Samandıra için sana teşekkür ederiz,bu taraftar artık seni istemiyor Aziz.*

• quote:

ben yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

ben yazdım.

Alıntıları Göster
    az kaldı..2014te kongre var..en geç o güne kadar daha sabredelim..ondan sonra onu paralı askerleri de kurtaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

ben yazdım.

Alıntıları Göster
    Şunu söylemeye çalıştığımızda FB'li arkadaşlardan küfür yemediğimiz kalıyor bazen.Aziz yıldırım sadece FB'nin sorunu değil Tüm Türkiye futbolunun bir sorunudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Şunu söylemeye çalıştığımızda FB'li arkadaşlardan küfür yemediğimiz kalıyor bazen.Aziz yıldırım sadece FB'nin sorunu değil Tüm Türkiye futbolunun bir sorunudur

hocam seni biliyorum da çoğu trolleme amacıyla yazıyor o dediklerini.

az kaldı seçime,tekrar aday olmaz heralde.ali koç isterük
  • 207m kullanıcısına yanıt
    aziz yıldırımdan önce demişsin 88-89 sezonunun kadrosunu yazmışsın
  • Kalbim ; Ali Koç
    Aklım ; Ferit Şahenk diyor hocam ya senin ?
    @HeartQuake

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Kalbim ; Ali Koç
    @HeartQuake

benim her ikisi de Ali Koç diyorbir kere adamda Fenerbahçeli duruşu var zaten,o bile tek başına yeter.
  • Ali Koç çok ayrı bir insan Fenerbahçei bir yönetici değildi o,taraftardı.

Fakat Ferit Şahenk'in de arkasında müthiş bir medya gücü var,neyse hangisi olursa olsun.

@HeartQuake

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

aziz yıldırımdan önce demişsin 88-89 sezonunun kadrosunu yazmışsın

Örnek verdim hocam sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Dostum önemli olan söylemek istenen tabiki kimisinin söylediği yol sinir bozucu olabiliyor malesef

@ Aykut Çıkabilir

Eğer Şahenk seçilirse FB'nin başına gidene kadar en büyük FB KLÜBÜ(taraftar vs için demiyorum) düşmanlarından biri olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RvP.

Kalbim ; Ali Koç
    @HeartQuake
    Aziz Yıldırım Fenerahçe'yi seven bir başkan.Kulüp için,kulübünün iyiye gitmesi elinden geleni ardına koymayan birisi.

Yaptığı bazı katkıları görmezden gelmek yanlış olur.Tesislerde çok iyi iş yaptı,birçok yer kazandırdı.Biliyorum inşaat şirketi mi bu kulüp diyeceksiniz ama eskiden tesislerin ne halde olduğunu unutmamak lazım.

Keza amatör sporlar ve yan branşlarda da iyi profil çizdik temmuz 2011'e kadar.Belki çoğunda sponsor bulduk,sponsorların katkısı büyük oldu ama bunu bile yapan yoktu eskiden.Olimpiyatlarda kulüp bazında en çok sporcu veren kulüplerden biriydik.Bu konuda iyiyiz.Ama temmuz 2011 süreci buna darbe vurdu bence.Erkek basket şubesindeki otorite boşluğunun 2 yıldır takımı ne rezil hale getirdiğini görebiliyoruz.Keza bayan voleybolda da durum parlak değil,eskiden şampiyonlar ligine alınırdık geçen yıl alınmadık ve bu yıl da davet gelmedi.

Aziz Yıldırım maddi konularda kulübün potansiyelini iyi öne çıkardı.O bahsettiğimiz Fenerbahçe taraftarının vefakarlığını sonuna kadar adeta kukla gibi kullandı.Taraftarın önüne verdiyse taraftar aldı.Kombine,stad,ürün,fenerium,taraftar kart,fenercell.... gibi.Futbol taraftarından düzenli şekilde gelir elde etmeyi başardı,müşteri sınıfına soktu onları.Bu belki bizim için kötü ama kulübün maddi durumu açısından önemli artı.

Bunlar olumlu yönleriydi gelelim olumsuz yönlerine:
    Bir kere müthiş bir ego var kendisinde astığım astık,kestiğim kestik.Bütün başarılarda kendisini öne koydu,başarısızlıklarda başka şeyleri öne sürdü.Kolay kolay ders almadı.Yönetimde,kongrede anlaşamadığı üyeleri ihraç etmek için elinden geleni yaptı.Genel olarak kulüplerle sıkıntısı olmayan Fenerbahçeyi yalnızlaştırdı,tek başına bıraktı,diğerleriyle kavgalı hale getirdi.Hakem odaları basmalar,kavgalar,hakaretler,diktatör vari hareketler gibi Fenerbahçe başkanına,bırakın Fener başkanını kimseye yakışmayacak hal ve tavırlara girdi.Vizyonunu sadece lig şampiyonluğuyla sınırlı tuttu,o kadar maddi konularda rakiplerinden önde olduğu sırada farkı daha da açamadı.Fenerbahçe biraz akıllı davransaydı özellikle 2008'teki çeyrek finalden sonra Zicoyu kovmayıp devam etseydi şu an belki de geri dönülemez bir farkı yakalamış olacaktı rakipleriyle.2008 yazı Fenerbahçe tarihinin dönüm noktalarından biridir.

Ve her şeyden önemlisi bu kulübün adını şike ile kirletti.Bakın haksız olup olmamasını geçtim,aklanıp aklanmamasını geçtim.Bu kulübün adının değil şikeyle şike dedikodusuyla anılması bile skandaldır,rezilliktir.Kimsenin 100 küsür yıllık koca çınarın adını lekelemeye hakkı yok.Onun yaptığı şeyler yüzünden taraftarın çektiği çilenin haddi hesabı yok.İtibarımızı yerle bir etti,bütün iyi yaptı şeyleri sildi süpürdü.O sezonki takım iyiydi,yine başarılı olurdu.Ama AY oyuncularının emeğini hiçe saydı,onların alın terlerini küçümsedi.Ben kendisinin 3 temmuzda tutuklandığı andan itibaren istifa etmesi gerektiğini düşünenlerdenim.Eğer kendisi o gün istifa etse bu kulüp bu süreci daha rahat atlatırdı yüzde yüz eminim.Biz bir gün öleceğimize her gün ölüyoruz.

İşin özü Aziz Yıldırım gitmelidir,bu kulübe daha fazla katacağı bir şey yok ve kulübün adını kirletti.Yepyeni taze bir kan gelmesi lazım,şu an aslında durumumuz kötü değil.Galatasarayın 2011 mayısındaki durumundan bir nebze daha iyiyiz.Ama rakibimiz daha ciddi ve güçlü konumda.Yine de yepyeni sayfa açmalıyız.Fenerbahçenin körelen vizyonunu genişleten,taraftarda açığa çıkan ama kulübün gücü olarak açığa çıkmayan potansiyelini tam olarak yansıtacak başkan şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Aziz Yıldırım Fenerahçe'yi seven bir başkan.Kulüp için,kulübünün iyiye gitmesi elinden geleni ardına koymayan birisi.

Yaptığı bazı katkıları görmezden gelmek yanlış olur.Tesislerde çok iyi iş yaptı,birçok yer kazandırdı.Biliyorum inşaat şirketi mi bu kulüp diyeceksiniz ama eskiden tesislerin ne halde olduğunu unutmamak lazım.

Keza amatör sporlar ve yan branşlarda da iyi profil çizdik temmuz 2011'e kadar.Belki çoğunda sponsor bulduk,sponsorların katkısı büyük oldu ama bunu bile yapan yoktu eskiden.Olimpiyatlarda kulüp bazında en çok sporcu veren kulüplerden biriydik.Bu konuda iyiyiz.Ama temmuz 2011 süreci buna darbe vurdu bence.Erkek basket şubesindeki otorite boşluğunun 2 yıldır takımı ne rezil hale getirdiğini görebiliyoruz.Keza bayan voleybolda da durum parlak değil,eskiden şampiyonlar ligine alınırdık geçen yıl alınmadık ve bu yıl da davet gelmedi.

Aziz Yıldırım maddi konularda kulübün potansiyelini iyi öne çıkardı.O bahsettiğimiz Fenerbahçe taraftarının vefakarlığını sonuna kadar adeta kukla gibi kullandı.Taraftarın önüne verdiyse taraftar aldı.Kombine,stad,ürün,fenerium,taraftar kart,fenercell.... gibi.Futbol taraftarından düzenli şekilde gelir elde etmeyi başardı,müşteri sınıfına soktu onları.Bu belki bizim için kötü ama kulübün maddi durumu açısından önemli artı.

Bunlar olumlu yönleriydi gelelim olumsuz yönlerine:
    Bir kere müthiş bir ego var kendisinde astığım astık,kestiğim kestik.Bütün başarılarda kendisini öne koydu,başarısızlıklarda başka şeyleri öne sürdü.Kolay kolay ders almadı.Yönetimde,kongrede anlaşamadığı üyeleri ihraç etmek için elinden geleni yaptı.Genel olarak kulüplerle sıkıntısı olmayan Fenerbahçeyi yalnızlaştırdı,tek başına bıraktı,diğerleriyle kavgalı hale getirdi.Hakem odaları basmalar,kavgalar,hakaretler,diktatör vari hareketler gibi Fenerbahçe başkanına,bırakın Fener başkanını kimseye yakışmayacak hal ve tavırlara girdi.Vizyonunu sadece lig şampiyonluğuyla sınırlı tuttu,o kadar maddi konularda rakiplerinden önde olduğu sırada farkı daha da açamadı.Fenerbahçe biraz akıllı davransaydı özellikle 2008'teki çeyrek finalden sonra Zicoyu kovmayıp devam etseydi şu an belki de geri dönülemez bir farkı yakalamış olacaktı rakipleriyle.2008 yazı Fenerbahçe tarihinin dönüm noktalarından biridir.

Ve her şeyden önemlisi bu kulübün adını şike ile kirletti.Bakın haksız olup olmamasını geçtim,aklanıp aklanmamasını geçtim.Bu kulübün adının değil şikeyle şike dedikodusuyla anılması bile skandaldır,rezilliktir.Kimsenin 100 küsür yıllık koca çınarın adını lekelemeye hakkı yok.Onun yaptığı şeyler yüzünden taraftarın çektiği çilenin haddi hesabı yok.İtibarımızı yerle bir etti,bütün iyi yaptı şeyleri sildi süpürdü.O sezonki takım iyiydi,yine başarılı olurdu.Ama AY oyuncularının emeğini hiçe saydı,onların alın terlerini küçümsedi.Ben kendisinin 3 temmuzda tutuklandığı andan itibaren istifa etmesi gerektiğini düşünenlerdenim.Eğer kendisi o gün istifa etse bu kulüp bu süreci daha rahat atlatırdı yüzde yüz eminim.Biz bir gün öleceğimize her gün ölüyoruz.

İşin özü Aziz Yıldırım gitmelidir,bu kulübe daha fazla katacağı bir şey yok ve kulübün adını kirletti.Yepyeni taze bir kan gelmesi lazım,şu an aslında durumumuz kötü değil.Galatasarayın 2011 mayısındaki durumundan bir nebze daha iyiyiz.Ama rakibimiz daha ciddi ve güçlü konumda.Yine de yepyeni sayfa açmalıyız.Fenerbahçenin körelen vizyonunu genişleten,taraftarda açığa çıkan ama kulübün gücü olarak açığa çıkmayan potansiyelini tam olarak yansıtacak başkan şart.

Alıntıları Göster
    Herkes yine tesisleşmeyi öne sürecek ama o konuda Aziz Yıldırım zaten yapılması gerekeni yaptı fazlasını değil. Hepsini geçtim o tesisleri yaparken kendi de trilyonlarca para kazandı şahsi serveti için. Fenerbahçe'den önce kim tanırdı Aziz Yıldırım'ı. Şuan girdiği trilyonluk ihalelere girebilir miydi. Tabi ki hayır. Fenerbahçe tesis kazandı, başarı kazandı, itibar kazandı ama Aziz Yıldırım'da Fenerbahçe'nin kazandığından fazlasını kazandı. Ama bu hırsı yüzünden camianın adına leke sürdü.

• quote:

quote:

quote:

Dostum önemli olan söylemek istenen tabiki kimisinin söylediği yol sinir bozucu olabiliyor malesef

@ Aykut Çıkabilir

Eğer Şahenk seçilirse FB'nin başına gidene kadar en büyük FB KLÜBÜ(taraftar vs için demiyorum) düşmanlarından biri olacağım.

Al benden de o kadar.Ferit Şahenk başkan olacaksa,Aziz devam etsin derim.O derece sevmiyorum o ve onun gibileri.

Seni eskiden sevmezdim,yorumlarını okumadan geçerdim ama duyduğuma göre iyi birisiymişsin.

İmzanı beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

quote:

quote:

@ Aykut Çıkabilir

Al benden de o kadar.Ferit Şahenk başkan olacaksa,Aziz devam etsin derim.O derece sevmiyorum o ve onun gibileri.

Seni eskiden sevmezdim,yorumlarını okumadan geçerdim ama duyduğuma göre iyi birisiymişsin.

İmzanı beğendim.

Alıntıları Göster
    Eskiden kin ve nefret yoktu bi kere tribünün yarısı fenerli yarısı gsli hatta karışık da oturuluyordu.Futbol ne zaman para kaynağı oldu o zaman kin ve nefret olayları meydana çıktı.Durum bize özgü değil bana kalırsa.

Futbolu Eskiden Açlar Oynar, Zenginler İzlerdi; Şimdi Zenginler Oynuyor, Açlar İzliyor.
    Şenol Güneş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.