Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'dan olay açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımına verdiği yemekte şampiyonluk yarışı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Bir bölümü FBTV'den yanlışlıkla canlı yayınlanan konuşmada Yıldırım, "Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün futbol takımına bir öğle yemeği verdi. Beşiktaş maçı öncesi futbolculara moral vermek amacıyla düzenlenen yemeğin bir bölümü FBTV'den canlı yayınlandı.
    Bu arada Aziz Yıldırım'ın olay yaratacak bazı sözleri FBTV canlı yayınına yansıdı.

İşte o sözler:

- Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Daha kötü günler de bekliyor.

- Beşiktaş'ın da arkası boş. Yani para olarak. Lider giderken paraları alamazsanız, fizik ve zihin olarak yorgunluklar başlar.

- Beşiktaş'ı yenerseniz ilk yarıyı 7-8 puan önde kapatırsınız.

Aziz Yıldırım bu sözleri söyledikten sonra, yayını gerçekleştiren muhabir Fatih Demirkol'un ana kumandaya, "Yayını al, yayını al" diye seslendiği görüldü.

Aziz Yıldırım daha sonra tekrar FBTV canlı yayınına bağlanıp açıklama yapmaya başladı...

- Beşiktaş'ın arkasının boş olduğunu söyledim çünkü bunun önemli bir sebebi var. Bir stat yapmakla maddi sorunları çözemesiniz.
    Beşiktaş durmadan 'kendi stadımızı yapıyoruz' diyor. Statla o sorunlar çözülmez. Aslında bu konuşmaları yapmayacaktım ama Fikret başkanın sözlerini dinledikten sonra konuşma gereği duyuyorum. Önemli olan bu ülke için yapmak. Beşiktaş'ın stadı da devletin, Fenerbahçe'nin stadı da... Sen yaptın ben yaptım diye bakmıyorum. Biz kapalı salon yaptık, bu Türkiye'nin. Milli maçlar gelip orayı kullanıyorlar. Niye çünkü bu ülkenin bir varlığıdır. Ben olaylara böyle bakıyorum.

- Ben Süleyman Seba gibi bir isimle aynı dönemde başkanlık yapma şerefini yaşadım. Süleyman Bey bizim ağabeyimizdi. Birbirimize güvenirdik. Rahmetli Özhan Canaydın'la beraber üçümüzün iyi bir dostluğu vardı.

- Ben hakem odası basmadım sadece uyardım. Ama gerekirse de basarım. Fenerbahçe'nin aleyhine bir şey olursa yaparım. Geçmişte Yıldırım Demirören de yaptı.

- Fikret Orman 'Hakemi gözleyeceğim' diyor. Burası BBG evi mi?

- Beşiktaş'ın hem lehine, hem aleyhine yapılan hakem hataları var. 6. hafta Sivas maçında elle gol attılar. Oyuncusu da dedi.

- Balıkesir maçında stoperleri oyuncuyu düşürüyor, kırmızı kart. Eskişehir normal gol atıyor, Beşiktaş ofsayttan atıyor.

- Beşiktaş'ın lehine 3 hafta hakem kararları var. Hakemler hep bizim aleyhimize karar veriyor demek gereksiz.

- Maç oynanmadan hakemi baskı altına alıyorlar. Ben hakemin yönettiği maçı tenkit ediyorum.

- Hakeme, "Kadlec'in ayağına bastılar görmedin mi" dedim. Bu yüzden 60 gün ceza aldım. Ben fikirlerimi söyleyemeyecek miyim?

- Beni konuşturmak zorunda bırakmasınlar eğer konuşursam hepsi altında kalır! Son 15 yıldaki her şeyi ben çok iyi biliyorum!

- Doğru gördüğüm her şeyi söylerim. Tahkim'de savunma yapacağım. Bakalım ne söyleyecekler!

- Beşiktaş bu zamana kadar şike yapıp yapmadığını açıkladı mı? Bir çıkıp konuşun kardeşim, hep saklanıyorlar!

- Beşiktaş bizi Fenerbahçe'nin yanında süs diye yargıladılar diyor. Siz kupadan yargılandınız. Kendinizi savunun.

Aziz Yıldırım'ın ardından mikrofonu alan Genel Sekreter Mahmut Uslu ise şunları söyledi:
    - Daha önce yöneticilik yapmış, başkan olmuş Fikret'in bunları konuşması çok yanlış

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27493958.asp

• .Kapatın beyler Türk futbolunu Aziz Yıldırım tek başına oynayacakmış.
  • Bi konus artik da hepimiz rahatlayalim be adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk futbolunun bu adamlardan kurtulması şart.
  • Söyledikleri kısmen doğru ama oyle bir hale geldiki inandırıcılığı kalmadı. He aziz yıldırım giderse hersey düzelır mı? Ben sanmıyorum.
  • Stadı Beşiktaş'a açacağız derken Beşiktaş'lılar adam gibi adam Aziz Yıldırım falan demişlerdi . Buyrun Aziz Yıldırım.
  • quote:

- Beni konuşturmak zorunda bırakmasınlar eğer konuşursam hepsi altında kalır! Son 15 yıldaki her şeyi ben çok iyi biliyorum!

ya konuş ya sus arkadaş ayıp be yeter artık !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Türk futbolunun bu adamlardan kurtulması şart.

Maddi sorunlarımıza da karışmış.Hele bir Demba ba demeci var ki evlere şenlik
  • quote:

Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Daha kötü günler de bekliyor.

Gücü olmayan Galatasaray bile sizi yendiyse, siz çoktan ölmüşsünüz aziz bey.
  • Benim anlamadığım o kadar spor programı var bir yorumcuda çıkıp bu konuşmaları eleştiremiyor. Nasıl bir düzen varsa medyada çok ilginç gerçekten.
  • Yanlış bir şey dememiş. Doğru dedikleri. Ama şundan bıktım artık.

"- Beni konuşturmak zorunda bırakmasınlar eğer konuşursam hepsi altında kalır! Son 15 yıldaki her şeyi ben çok iyi biliyorum!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Daha kötü günler de bekliyor.

Gücü olmayan Galatasaray bile sizi yendiyse, siz çoktan ölmüşsünüz aziz bey.

öyle deme onları Snejder yendi.
  • İstemiyoruz başkan, bu şekilde hovardalık ve serserilik istemiyoruz.
  • Hala para para diyor adam.
    Yahu gördük işte parasını verdiğin dönemde neler oldu. Daha ne hala para para diye yırtınıyorsun be adam.
  • Anlaşmali atışma reyting ve trajlar artsın. Maça az kaldı ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım: Konuşursam 2011
    Aziz Yıldırım: Konuşursam 2012
    Aziz Yıldırım: Konuşursam 2013
    Aziz Yıldırım: Konuşursam 2014

KONUŞAMADI
  • Lan Aziz kendi işine baksana be Aziz.
    Sana ne Galatasaray'ın kötü günlerinden.Sana ne ya ?
    Sen kendi işine bak.Madem kurtulamadık senden.O zaman kulübü biraz daha doğru yönetmeye çalış.
    Madem gitmiyorsun bari birazcık düzel be.
  • Ulan biz en azından delikanlı gibi direk vermiyoruz stat falan dedik. Bi de şunun dediklerine bak.

Bir de 3 yıldır konuşamadı beyimiz. Bi oynatamadı yeri göğü
  • ama böyle olmaz siz kardeşisiniz demek istiyorum
  • Başkaları senin hakkında konuşurken senin de onlar hakkında konuşma hakkın var ama gidip de direk futbolcuya gs kötü bjk de zaten çökecek dersen adamı rehavete sokarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.