belli olmaz daha çok maç var.başka saçmasapan sorun varmı feyk kardeşim?sende allahın yarattığı bir kulsun seni de kaale alıcaz tabi...
defol.
bizim forumunda maşalalhı var her klüpten önemli adamların akrabalarıyla dolu.
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
quote:
Orjinalden alıntı: mayhem87
Akıllı ol o yarım aklınıda ben almayım
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
belli olmaz daha çok maç var.başka saçmasapan sorun varmı feyk kardeşim?sende allahın yarattığı bir kulsun seni de kaale alıcaz tabi...
defol.
ok velet
Bence Bordeux gecemeyecegiz.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
bizim forumunda maşalalhı var her klüpten önemli adamların akrabalarıyla dolu.
o değil de ilker resmen çarpışmış bu konuda
quote:
gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...
ha doğru siz her sene o başarı olarak saymadığı çeyrek finale çıkıyosunuz zaten. takılın işte şerefli ikincilik falan, avrupa sizi fazlasıyla aşıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Turgut
Bence Bordeux gecemeyecegiz.
Onları geçersekte önümüz açık ama... Kupadaki en kıl takımlardan biri Bordo bana göre... İkinci maç ASY de olmasından geçebileceğimizi düşünüyorum.
Bordoda bizden aşağı kadro yok. Daha iyiler diyebilirim.
Fenerbahçe'den yalanlama: Yok canım daha neler!..
Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, dün gerçeği yansıtmadığı bildirilen, başkan Aziz Yıldırım’ın Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası, "Galatasaray bu futbolu oynamayı sürdürürse korkarım ki bizim stadyumda final oynar" şeklinde sözler sarf ettiği iddiasıyla ilgili, "Gazetelerin doğru olmayan bir iddiayı büyüterek haberleştirmesini anlamak mümkün değildir" denildi. Kulübün internet sitesinde, konuyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Söz konusu iddianın kesinlikle doğru olmadığını açıklamamıza ve hatta konunun muhatabı sayın Fatih Altaylı’yı ona bu yanlış bilgiyi verenin kim olduğunu açıklamaya davet etmemize rağmen, gazetelerin doğru olmayan bir iddiayı bu şekilde büyüterek haberleştirmesini anlamak mümkün değildir. Dedikodu kaynaklı ve masa başında yapılan yalan haberlerin basınımızda ne noktalara geldiğini üzülerek görüyor ve spor basının bir an önce bu yanlıştan dönmesi gerektiğinin altını bir kez daha önemle çiziyoruz."
Fenerbahçe.org iki gün üst üste yalanlama ihtiyacı duyuyorsa vardır bu işte bir şeyler.Çünkü Fenerbahçe.org güvenilirlilik sıralamasında çok altlarda bulunuyor.Birde olurda bu final olayı gerçekleşirse ve kupa gelirse Aziz başkan hiçbir başkana nasip olmayan inanılmaz bir kariyere sahip olacak.6 lig şampiyonluğu(İnşallah 7 olacak),2 uefa kupası,1 süper kupa,1 Türkiye süper kupası,2 veya 3 Türkiye kupası,2 Tsyd kupası....Allah Aziz başkanın ve Galatasaray'ın bereketini artırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ße®k
quote:
gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...
ha doğru siz her sene o başarı olarak saymadığı çeyrek finale çıkıyosunuz zaten. takılın işte şerefli ikincilik falan, avrupa sizi fazlasıyla aşıyor.
çeyrek finale çıktık uefa da lucescu zamanında.kim biliyor,hatırlıyor 5-10 kişi.neden?çeyrek final oynadık diye zil takıp oynamıyoruz ki biz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme