Şimdi Ara

Samet Akaydın geri dönüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panathinaikos'a kiraladığı Samet Akaydın, 19 Mayıs'ta yaptığı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

    Panathinaikos Kulübü, sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafıyla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımı yapan Samet Akaydın'dan paylaşımını kaldırmasını istedi.

    TÜRKİYE'YE DÖNME KARARI
    Yaptığı paylaşımı kaldırmayı reddeden 30 yaşındaki milli futbolcu Panathinaikos tarafından kadro dışı bırakıldı. Bu gelişmenin ardından durumunu Fenerbahçe Kulübü'ne bildiren Samet Akaydın, Türkiye'ye dönme kararı aldı.

    Kaynak:Sözcü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 21 Mayıs 2024; 14:23:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sırf bu hareketten yollamaları nedeniyle gelsin kalsın. Kimler kalmadı kulupte o da kalsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Bitti kalem, doldu defter. Mekanın Cennet Olsun Büyük Lefter !

  • bizi, milli takımı yaktığı gibi panayı da yaktı.

    talihsiz bir arkadaş.

    fakat yaptığı hareket ile gönülleri kazanmıştır. Gelsin, bağrımıza basarız.

    Karakterli insanmış.

    _____________________________
    100YIL

    Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • zurna kullanıcısına yanıt

    hayır neden bağrımıza basacağız vasat sevici olmaktan vazgeçin artık, geldiği zaman gönderilir koskoca Fenerbahçe'de adam mı kalmadı da samet beceriksizi oynayacak

    _____________________________
  • donsun bakalim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Chi of love
  • realove19 kullanıcısına yanıt

    Ben de Atatürkçüyüm, beni de kadroya alsanız olmaz mı? 1 milyon euroya yedek kalirim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    May The Force Be With You
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Adam bizim oyuncumuz? Sen bizim kadrodaysan elbette kal

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Bitti kalem, doldu defter. Mekanın Cennet Olsun Büyük Lefter !

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mehmet 90 dakikaya geri döndü...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım gelecek sezon fenerbahçe de olmaz.

    _____________________________
  • Dünyanın kara düşmanı morgothun dönmesi kadar korktum ve üzüldüm.Eru bizi sametin şerrinden korusun.

    _____________________________
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • yine maçın skorunu etkileyen çok büyük bir hata yaptı.


    bu adam buraların topçusu değil. amatör kümede oynar gibi elini kolunu sallaya sallaya çevre kontrolü yapmadan geri pas verilmez. bu adam bunu hep yapıyor. 2024 avrupa şampiyonasında yaptı golü yedik. Panathinaikos'da da yaptı gönderdiler. Fenerbahçe bunları görmesine rağmen bu adamı takımda tuttu. al işte bu akşamda Athletic Bilbao maçında neredeyse orta sahadan kaleciye tembel geri pas sonucu maçı katletti. Samet Akaydın pişmanlıktır.

    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.