Şimdi Ara

Aziz Basgana guvenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Aziz basganimiza guvenmemiz lazim destegimizi esirgememiz lazim ciddiyim. Hersey fenerbahce icindir. Bu adam yillarini fenere verdi ben can-i gonulden inaniyorumki basganimiz iyi bir transferle 2.yari oyuncularida gaza getirerek sampiyonluga ulasicaz.

Aykut kocamanada deginmek gerekirse hocamiz hatalarindan ders cikarmistir diye umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: fizan

Aziz Basgana guvenin

Bu kedyi Ay Ak den daha cok seviyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moskowa48 -- 30 Haziran 2017; 16:30:31 >

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • ben güvenimi hapisten çıktıktan sonra 1-2 ay içinde kaybettim . neden mibaşkan çıktı fenerbahçe daha da güçlenmeliydi baroni yobo vs gibi bizim kalibremize uymayan yabancıların yerine dünya yıldızları getirmesini bekledim ama bi raul dışında bişey göremedik . adam gibitürk futbolcularını almasını bekledim bhadi onuda geçtim yarım bıraktıgı transferleri bekledim (gökhan inler gibi ) onuda yapmadı. medyaya ve bize sallayan rakiplerine kükremesini bekledim onuda yapmadı. ben ne destek verecem bundan sonra . yönetimde işten anlayan adam kalmadı , oyuncular desen hepsi ayrı bir havada hani nerede takımı yola sokacak t.d hani nerede başkan ? geçen bi konu açtım ve yazdım zaten onları duyduktan sonrada iyice bitti benim için
     Aziz Basgana guvenin
     Aziz Basgana guvenin
     Aziz Basgana guvenin
     Aziz Basgana guvenin
     Aziz Basgana guvenin

PSN ID DjarumBlack-

PS5 PRO | AMD Ryzen 7 5800X3D | ASUS TUF GAMING B550M-E AMD | INNO3D GeForce RTX4080 ICHILL x3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırımın Serveti ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece gülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

GSTV Son dakika diyorlar lan !!!!!!!!!!!!

Bize ne???

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • _____________________________
    İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • İkisine de güvenmek için en ufak bir sebep bulamıyorum. Ama güvenmemek için en az 20-30 madde yazabilirim, bir çırpıda.

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

Arkadaslar Aziz basganimiza guvenmemiz lazim destegimizi esirgememiz lazim ciddiyim. Hersey fenerbahce icindir. Bu adam yillarini fenere verdi ben can-i gonulden inaniyorumki basganimiz iyi bir transferle 2.yari oyuncularida gaza getirerek sampiyonluga ulasicaz.

Aykut kocamanada deginmek gerekirse hocamiz hatalarindan ders cikarmistir diye umuyorum.

/>

• Adam hakli, Aziz Yildirim hapis yatti biz ne yaptik? Onun sayesinde takimdaki gereksiz oyuncular ayrildi Emenike, Santos gibi. Ise yaramayan Emreyi gönderdik yerine mevkisinin en iyisi Baroni oynuyor. Kocamani istifa kararindan döndürdü yoksa cok kötü günler bekliyordu takimi. Lütfen destek olalim padisahimiza!!
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.