Şimdi Ara

Azir'i nasıl buldunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Gnar gibi hayal kırıklığı oluşturacak bir şampiyona benziyor.

• Görüntü efsane şahane gözüküyor ama skilleri izlediğimde hüsrana uğramadım değil.
  • skill efektleri bence on numara olmuş mobility yok o kötü ve çok mana kullanıyor gibi geldi bana. düzgün bir build ve oynanış ile proları beklemekten başka çare yok.
  • Azir'e bakmadım ama Gnar'ın hayal kırıklığı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dh chat odasında gördüm.

EDIT:Ulem ilk defa troll cevap verelim dedik onda da - geldi :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 27 Ağustos 2014; 7:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasifini çok saçma buldum , hayır güzelde oyun iyice değişik yönlere gidiyor saçmalaşıyor her çıkan şampiyonla
  • Skillerini beğenmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

skill efektleri bence on numara olmuş mobility yok o kötü ve çok mana kullanıyor gibi geldi bana. düzgün bir build ve oynanış ile proları beklemekten başka çare yok.

asker çıkarıp duvar arkasına zıplaya bilirsin
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Insec yapılabilir aslında ultisi ile Jungle denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myowol -- 27 Ağustos 2014; 7:54:37 >
  • Dün gece Azir yayını izledim. Çok değişik geldi. Her saniye asker yaratıyosun. Onları yönetiyosun. Orianna'msı Zed gibi geldi bana.W-E combosunda Jarvan IV tadı var. Jungleda kullabılabilir bence. Midde çok kolay farm,harras yapılabiliyor. Geçiyosun kule altına minionların yanına W atıyosun sürekli.Rakipten 10 km uzakta farm yapıyosun. Karşısında nasıl oynanılacak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anonymusadamus

Dün gece Azir yayını izledim. Çok değişik geldi. Her saniye asker yaratıyosun. Onları yönetiyosun. Orianna'msı Zed gibi geldi bana.W-E combosunda Jarvan IV tadı var. Jungleda kullabılabilir bence. Midde çok kolay farm,harras yapılabiliyor. Geçiyosun kule altına minionların yanına W atıyosun sürekli.Rakipten 10 km uzakta farm yapıyosun. Karşısında nasıl oynanılacak merak ediyorum.

Maks kaç aasker çıkartıyoruz hacı ? Süreleri ne kadar ? Ap mı ad mı ?
  • Şimdi benim anlamadığım bunun ultisinin anivia duvarından ne farkı var ?Bu azir ile nasıl adam kesecez onu pek anlayamadım birde sanki damage vuran skili yok gibi geldi bana.
  • 2 asker. Ve aynı anda çıkaramıyosun 2 askeri. 2-3 saniye cd vardı sanırım. ya da 4-5. Tüm skilleri ap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Şimdi benim anlamadığım bunun ultisinin anivia duvarından ne farkı var ?Bu azir ile nasıl adam kesecez onu pek anlayamadım birde sanki damage vuran skili yok gibi geldi bana.

Aynen katılıyorum. Yani ultisi tamamen defansif geldi bana. Nasıl ap carry olacak ki
  • quote:

Şimdi benim anlamadığım bunun ultisinin anivia duvarından ne farkı var ?Bu azir ile nasıl adam kesecez onu pek anlayamadım birde sanki damage vuran skili yok gibi geldi bana.

300 ap damage vuruyor hacı.
  • Ap tank sanırım ama asker felan yollluyor pasifi desen attack speed veriyor.
    Rito ne düşünüyor metamı değiştircek.
    Askerleri her saldırdığında ap kadar vuruyor değil mi ?
  • op olacak gibi geliyor bana çünkü takım çalışmasına uygun stun, snare ve mobilitye sahip. denemeden emin olamam tabii ki.
  • quote:

o duvar önündekileri ittirip damage vuruyor, tamamen farklı. tf'de işe yarar.
  • gnar gib değil bence gelecek sezon profesyonellerin elinde görürüz

• supp bence dmgi yok çünkü ama ultisi ve asker çağırması bilmiom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.