Şimdi Ara

Azir Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır doğru düzgün Lol oynamamıştım.Bugün bir el Azir oynayasım geldi.Ama kabiliyet builde karar veremedim.Kabiliyet olarak ölümateşi mi yoksa yıldırım efendisi mi ?İnternette hep yıldırım efendisi demişler ama ölümateşi de askerlerle dürterken çok güzel gitmez mi?
    Birde build olarak ne önerirsiniz ?

• Öşümateşini kaldırıldı diye biliyorum ama tam emin değilim ben genelde yıldırım giriyorum patlatması kolay oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nashor+rylai core itemlar,thunderlord daha iyi,çok kolay bir şekilde patlatılabildiği için.Ölümateşide alınabilir ama %5 Cdr'da önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdowS

Öşümateşini kaldırıldı diye biliyorum ama tam emin değilim ben genelde yıldırım giriyorum patlatması kolay oluyor

Aynen ölüm ateşi azirin askerleri tarafından tetiklenmiyo.

• Birden azir yine metaya girdi buff falan mi geldi heroya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61

quote:

Orijinalden alıntı: AdowS

Öşümateşini kaldırıldı diye biliyorum ama tam emin değilim ben genelde yıldırım giriyorum patlatması kolay oluyor

Aynen ölüm ateşi azirin askerleri tarafından tetiklenmiyo.

Tetiklenmiyosa gerek yok.Anladım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Birden azir yine metaya girdi buff falan mi geldi heroya?

Baya bug vardı onlar düzeltildi,o yüzden olabilir.
    quote:

Azir
    ŞİŞLE AMA BENİ GEÇME İlk Kumdan Askerden sonrakiler artık aynı hedefe saldırırken gerektiği gibi daha az hasar veriyor

DİKKATİMİ DAĞITMA Azir hâlihazırda bir hedefe saldıran askerlerini, menzil dışında bulunan başka bir hedefe yönlendirdiğinde askerler artık ilk hedeflerine hasar vermeyi bırakmayacak (menzil dışına çıkan hedefler hasardan etkilenmemeye devam edecek)

SUSMAYACAĞIM İŞTE Artık Azir Kumdan Askerlerinin hedefi saldırının ortasında katledildiğinde yeteneklerini kısa süreliğine kullanamaz hâle gelmiyor

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/65-yama-notlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 30 Mart 2016; 17:11:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nashor rylai alıyorsun banko yıldırım efendisiyle beraber. mage varsa -ki karşında mage yoksa alma blind pick- cehennem çizme rabadon son item istersen void istersen zhonya duruma göre değişir.. saçma sapan iş yapmıyorsun. doğru zamanda acıma flashına 3 kişiyi ultile en az gerisini takım toplar. hadi bol elolar.
  • Thunderlord daha iyi.Bu arada Azir için tehlike çanları çalıyor.Buff almadan metaya girmesi kötü oldu.Şampiyonun gücünü gittikçe düşürecekler.
  • Dft de thunderlords decreeyi de denedim herkes thunderlord giriyor ama ben dftyi daha çok seviyorum nashor rylai alınca yıldırımdan daha etkili oluyor

Eskiden azirin askerleri fervor of battle (savaş şevki) yüklerini hasar olarak vururdu değiştirdiler artık dft vuruyor ölümateşi vurmuyor denmiş de yuksrıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta support olmak üzere diğer takım elemanları... o askerleri adcden uzak tutun

• Şu şampiyona nerf gelmez yine inş yeter artık kafa atcam riota

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultisi hala azirin gerisinden mi atiyor yoksa flash atmak mi lazim yine

• Flash atmaya gerek yok gerisinden atıyor ama rakiple mesafeyi iyi ayarlaman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.