Şimdi Ara

Azir alınır mı ? Kuş ötüyo mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Westte coşturuyorlar azirle. Tr yi bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Viktordan sonra midin 2 numarasi azirdir bence

Hocam hatta nerften önce midde en fazla matchup kazanma ünvanını Ahriden almış almış bir şamp

Fakat küfür eder gibi gidip Tier 3 mid listesine koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 9 Ağustos 2015; 23:09:30 >
  • Azir hala ötüyor da öttürüyor da. Zaten çoğu kişi drift vb yapamadığı için gelen nerf pek değiştirmedi kombosunu

• quote:

Orijinalden alıntı: lalale

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Viktordan sonra midin 2 numarasi azirdir bence

Hocam hatta nerften önce midde en fazla matchup kazanma ünvanını Ahriden almış almış bir şamp

Fakat küfür eder gibi gidip Tier 3 mid listesine koymuşlar

Diamond 3e kadar eslestigim maclar oldu 1 tane azir oynamayi bilen denk gelmedi. Bence hero hala op. En kolay farm yapabilen hero en basta. Early kotu diyenlere birsey diyemiyorum hala metanin en iyilerinden. Syndra oynayan birisi olarak early gayet iyi durumda. High elo da oynanabilir ama tek basina is yapabilen tiplerden degil. Takima cok bagli orianna gibi. Dar alanda ormanda perisan eder adami. Nerften once hakkaten yaklasilmaz duzeydeydi. Biraz dengelediler sadece bence cok ufak. 2 itemde farkini cikartiyor hemen. Azire karsi neyle lane kazanilir onu da bilmiyorum. Viktoru bile ezebilir bence. Ama low elodaysan hic bulasma derim. Cok fena feedleniyor cunku.

• eskiden easyhoon şekli ilk q fulleyip q dan sonra level 11 e kadar E ye verip sonrasında W fullerdim artık zıplatma olayı kalktıktna sonra 2. olarak W fulluyorum ve nashor-rylai buildi yapıyorum. kite mekaniğini çok sevdiğimden ve alışık olduğumdan dolayı nashor rylai müthiş oluyor bana göre. bi ara nagne gibi küçük kırmızılara as koymayı denemiştim oda güzel oluyor denemelisin.
  • Earlyde güçlü şampiyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanır

• Kamış kurumuş. Boşver azir i Dari teq atar qnq.
  • Öttürebilmeyi biliyorsan öter

• başka kuşlar da var. Anivia var galio var. Onlar hala ötüyo ama illa şurimalı öttüreceksen azir al.

• Başlık sakat

• Öttürmesini bilen otturur hala

• Kuş ötüyor knk.

• Güvercin uçuverdi kanadını açıverdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorakacıkmuzcuk -- 10 Ağustos 2015; 16:54:56 >
  • Nashor + Rylai şu an en iyi build bence. Gelen Rylai değişikliğiyle birlikte Azir için muhteşem bir ikili oldular.
  • SHURIMA
  • Mid oyuncusuyum. Azir gerek farmda olsun gerek tfde olsun gerek gang atarken çok iyi bir hero. Oyunda geride olursan bile karşı rakibin tankına hatrı sayılır hasar vurabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

"gang" atarlarsa kuş öter

gang değil o gank bi kere .s.s.s
  • Oynamasını bilirsen,ortalığı dağıtırsın.
  • Ôtmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.