Şimdi Ara

Azıcık matlaşması gereken texture

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki texture biraz parlak duruyor ve matlaşması gerekiyor. Ama hangi ölçüde matlık uygun düşücek onu bilemiyorum pek. Acaba iki üç ayrı matlık ölçüsü yaparak linklerini verebilecek bir arkadaş çıkar mı, yardım edebilecek?

http://i.hizliresim.com/gLdpj2.jpg

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    aşağıda adımlarını gösterdim, bunun ayarlarını kendiniz yaparsınız.
    istediğiniz gibi sponge aracı ile bunu yapın. Yukarıda fırça boyutu, tipi ve gibi
    değerleri ayarlarsınız.

alternatifler de bulunuyor, en hızlı çözüm bu şekilde olabilir...

• Aslında öğrenmek açısından iyi olurdu ama Photoshop programım yok maalesef. Deneme amaçlı indir kur kaldır yapmak için programı aradığımda bulduğum linklerden indirmek istediğimde ise kullandığım Avast antivirüs malware uyarısı verdiği için devam etmeye çekindim ve kurmadım.

Yine de teşekkür ederim anlatım için ama işimi halledemedim halen maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 26 Kasım 2014; 21:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

aşağıda adımlarını gösterdim, bunun ayarlarını kendiniz yaparsınız.
    istediğiniz gibi sponge aracı ile bunu yapın. Yukarıda fırça boyutu, tipi ve gibi
    değerleri ayarlarsınız.

alternatifler de bulunuyor, en hızlı çözüm bu şekilde olabilir...

Örnekte verdiğiniz görüntüdekinin aynını benim için yapabilir misiniz? Anladığım bir iş olmadığı için 5 gündür beklemede kaldım ama başka kimse de yardımcı olmadı forumda ve tek bir texture için Photoshop programını satın alıp en baştan bir dolu şeyini öğrenebilmem çok güç maalesef.

Yukarıdaki örnekteki matlık gayet uygun görünüyor.

• http://i.hizliresim.com/89n0oW.jpg

istediğiniz gibi mi bilmiyorum ama umarım işinizi görür.
  • DİLEDİĞİNİZİ KULLANINIZ. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 2 Aralık 2014; 11:02:40 >

• Çok teşekkür ederim her ikinize. Linkteki ya da diğer üçünden ortadakini deneyerek ikisi arasında seçim yapmaya çalışıcam, her ikisi de çok güzel ve uygun görünüyor, ellerinize sağlık. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Yardım gelmiş ama bu iş çok zor değildi, ben tarifi yapmıştım. Başka fotoğraf işleme programları ile yapabilirsiniz.
    İşiniz sürekli olacaksa bunlardan birisini öğrenmeniz gerekiyor. Photoshop lisansı pahalı gelirse, Lightroom alınabilir.
    Ya da bir sürü bedava programdan seçim yapabilirsiniz.

Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.