arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha: 1. 1 adet raptor 2. 1 adet shart 3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D 4. 3 adet mirage daager 5. 3 adet ıron cros bow 6. 2 adet comlete pet paultron 7. 3 adet elixır 8. 2 adet clever 9. 1 adet glave BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu
+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.
Bir Tane Dmden mi Çıktı BUnlar
iyi sıyırmışın bilader:)
bence bize bi yararı yok ne die yazıonda ????
1 tane olurmu hocam :D 5 saat te yada 7 saymadım yada 10 saat bilemicem
quote:
Orijinalden alıntı: ziper_gazi
1 tane olurmu hocam :D 5 saat te yada 7 saymadım yada 10 saat bilemicem
bunlardan 1 tanesının ss sını koyarmısın herkes görsun.
glave 1 dm den asla cıkmaz. yanı toplu kesmedıysenız bu kadar ıtem ımkansız.
quote:
Orijinalden alıntı: midnattsol
iyi sıyırmışın bilader:)
kac dm den cıktıgını orenebılır mıyım.bıde partyde kac warrior kac heal wardı.cz de mı eslantta mı?bıraz bılgılendırebılır mısın
quote:
Orjinalden alıntı: ziper_gazi
arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha: 1. 1 adet raptor 2. 1 adet shart 3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D 4. 3 adet mirage daager 5. 3 adet ıron cros bow 6. 2 adet comlete pet paultronç 7. 3 adet elixır 8. 2 adet clever 9. 1 adet glave BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu
+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.
kaç dmden çıktı
yaw yemin billah 1 günde çıktı hepsi nokta_iltesim, vikosel ,vikosel04 bide ben kestik
quote:
yaw yemin billah 1 günde çıktı hepsi nokta_iltesim, vikosel ,vikosel04 bide ben kestik
EKRAN GÖRUNTUSU o kadar ıtem cıktı kesın 1 goruntu almıssındır ...
beklıyoruz
quote:
quote:
2 warrior 2 heal mı
1 tane 1920 ben , ben 960 arada malis felan atıyom vikosel de orc lara bakıyoodu
tek wariyor 64 lwl nokta_iletsim
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
quote:
2 warrior 2 heal mı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
quote:
2 warrior 2 heal mı
ben kutu açmadım nokta_iltisim açtı
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
quote:
2 warrior 2 heal mı
ben kutu açmadım nokta_iltisim açtı
Alıntıları Göster
Ya bi video war F9Devil talosa dalıo yarı canını götürüo harpyler heallleri oldurunce adam da yatıo.Yani siz işinizi iyi yerde yapmışşınız.
quote:
Orijinalden alıntı: KızGın ÇoCuK
Ya bi video war F9Devil talosa dalıo yarı canını götürüo harpyler heallleri oldurunce adam da yatıo.Yani siz işinizi iyi yerde yapmışşınız.
Alıntıları Göster
ss gönderde bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Mrlol
ss gönderde bakalım
Alıntıları Göster
Bir günde o kadar drop imkansız.Yani iyi sallamısşın,çoğu kişide inanmış ne yazık ki
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
Bir günde o kadar drop imkansız.Yani iyi sallamısşın,çoğu kişide inanmış ne yazık ki
Alıntıları Göster
bencede sallama bu kadar eşya bir günde imkansız
quote:
Orijinalden alıntı: raistlin59
bencede sallama bu kadar eşya bir günde imkansız
Alıntıları Göster
o kadar zaman kesmişseniz az bile çıkmış bu itemleri +7 deilde +5 e basıp satsaydınız zengindiniz