arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha: 1. 1 adet raptor 2. 1 adet shart 3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D 4. 3 adet mirage daager 5. 3 adet ıron cros bow 6. 2 adet comlete pet paultron 7. 3 adet elixır 8. 2 adet clever 9. 1 adet glave BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu
+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.
Bir Tane Dmden mi Çıktı BUnlar
iyi sıyırmışın bilader:)
bence bize bi yararı yok ne die yazıonda ????
1 tane olurmu hocam :D 5 saat te yada 7 saymadım yada 10 saat bilemicem
bunlardan 1 tanesının ss sını koyarmısın herkes görsun.
glave 1 dm den asla cıkmaz. yanı toplu kesmedıysenız bu kadar ıtem ımkansız.
kac dm den cıktıgını orenebılır mıyım.bıde partyde kac warrior kac heal wardı.cz de mı eslantta mı?bıraz bılgılendırebılır mısın
arkadaşlar dün dm kesek dedik içinden çıktıda çıktı ama sağlam item az yazıyom aha: 1. 1 adet raptor 2. 1 adet shart 3. 3 tane press çitin shel pultron (birini ben kendime aldım) :D 4. 3 adet mirage daager 5. 3 adet ıron cros bow 6. 2 adet comlete pet paultronç 7. 3 adet elixır 8. 2 adet clever 9. 1 adet glave BU itemleri alalım uqraite edelim dedik rator shart baştan gitti arkadaşar press shelei yakmaya çalıştı +7 oldu elixılarda biri +6 oldu +7 basarken cızzz ıron cross bowları direk yaktık galve yansın dedik oda +7 di oldu mirage dagger bastık oda +7 oldu
+7 olan itemleri hespladık diğerlerini +1 sattığımızda olan fiyala ayna ama bişey farklıdı 150 m bus parası gittti boşa bakalım bugünde falen angel yapcaz bu sefer bişeyler çıkar inş.
kaç dmden çıktı
yaw yemin billah 1 günde çıktı hepsi nokta_iltesim, vikosel ,vikosel04 bide ben kestik
EKRAN GÖRUNTUSU o kadar ıtem cıktı kesın 1 goruntu almıssındır ...
beklıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: ziper_gazi
yaw yemin billah 1 günde çıktı hepsi nokta_iltesim, vikosel ,vikosel04 bide ben kestik
2 warrior 2 heal mı
1 tane 1920 ben , ben 960 arada malis felan atıyom vikosel de orc lara bakıyoodu
tek wariyor 64 lwl nokta_iletsim
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
quote:
Orjinalden alıntı: ziper_gazi
2 warrior 2 heal mı
ben kutu açmadım nokta_iltisim açtı
Ya bi video war F9Devil talosa dalıo yarı canını götürüo harpyler heallleri oldurunce adam da yatıo.Yani siz işinizi iyi yerde yapmışşınız.
ss gönderde bakalım
Bir günde o kadar drop imkansız.Yani iyi sallamısşın,çoğu kişide inanmış ne yazık ki
bencede sallama bu kadar eşya bir günde imkansız
o kadar zaman kesmişseniz az bile çıkmış bu itemleri +7 deilde +5 e basıp satsaydınız zengindiniz