Azı diş için ne dolgusu yaparlar?Ben önce azı dişimdeki çürüğü temizletip üstüne dolgu yaptıracağım fakat oraya genelde amalgam(gümüş renginde, metal olan) dolgu yapıyorlarmış.Ben de amalgam dolgu yaptırmak istemiyorum.Azı dişi için başka ne çeşit dolgular var?Hatta ben dişimin renginde olmasını istiyorum.Önceden böyle diş renginde azı dişlerine dolgu yaptıran oldu mu?
Doktora söylersen kızar,bırak o yapsın çıkışta sprey boya al direk sık ağzına.
Bildiğin beyaz kompozit dolguda yapıyor. Ben 2 azı dişimi yaptırdım hatta bir tanesi sinire yakın olduğu için 55 dk sürdü. Beyaz renk kendi dişimmiş gibi, hiçbir farkı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Bildiğin beyaz kompozit dolguda yapıyor. Ben 2 azı dişimi yaptırdım hatta bir tanesi sinire yakın olduğu için 55 dk sürdü. Beyaz renk kendi dişimmiş gibi, hiçbir farkı yok.
Dostum benim azı dişim de çürük , baya çürük ama içi falan boş yanları da gitti biraz bu dişe dolgu yapılıyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Omq
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Dostum benim azı dişim de çürük , baya çürük ama içi falan boş yanları da gitti biraz bu dişe dolgu yapılıyor mu ?
P.m cevapladım, oyun oynuyordum.
beyaz dolgu yaparlar fiyatları 90-150 arası adamına göre doktoruna göre semtine göre fiyatlar değişir.