Şimdi Ara

AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar,motorlar bıttı ve oylamaya acıldı.sahsen ben horde adına yapılanı begendım ve oyladım.sızler ne dusunuyorsunuz bılmıyorum ama bence horde ıcın yapılan motor her yonuyle horde ruhunu yansıtan bır tasarım olmus.

• Tamda ben açıcaktım konusunu link atıyım Bence alliance inki çok daha güzeldi

http://eu.battle.net/wow/en/choppers/#vote
  • Kanatlari yolunmus esek arisi gibi duruyor alliance chopperi. 'Hornet'... Googleda hornet yazip sonra da gorsellerde buna benzeyen bir resim var mi bakacaktim ki...google amcanin arama sonuclari geldi.bir kere siz de deneyin bakin nedir sonuclar. :)
  • VOTE FOR DA HORDE
  • Günlük hayatında da motosiklet kullanan biri olarak şu Horde' un chopper aşırı beğendim. Chopper sevmediğim halde beğendim, gerçi baya farklı bir konsepti var ama olsun. Her zaman olduğu gibi For The Horde
  • palet ne la, kardamı kullancaz bunları?

ally oynamama ragmen horde dedim , kötün iyisi olmuş
  • Alliance motorunun en büyük sıkıntısı bence teker yerine palet kullanılması. En azından ön kısım tekerlek olabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ravencrest Alliance Türk Guild
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ally oynamalarına rağmen oyunu horde atan arkadaşlar, horde kazanması halinde babayı alacağınızı biliyorsunuz değil mi? Kazanan tarafa verilecek mount.
  • çokta tın ikisinide istemem
  • Ally motoru paletler nedeniyle alcak kalmıs. Ancak ally oldugumdan ve motor tek bir factiona verileceginden tabiki ally dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Alliance motorunun en büyük sıkıntısı bence teker yerine palet kullanılması. En azından ön kısım tekerlek olabilirdi.

• Kazanan tarafa mount verilmesi olayi yanlis olabilir.bildigim kadariyla alliance nufusu horde nufusundan fazla.yani kazanani basdan belli bir oylama demek ki bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horde tam Horde olmuş çok beğendim.
  • Horde kazanır bu oylamayı
  • Alliance verdim ama Horde çok daha güzel olmuş ya
  • 2si de berbat horde oynadığım halde orgrimmar bu motorla dolmasın diye alliance verdim oyu
  • Alliance motoru;
     AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE
    Horde motoru ise asagıdakı resımlerın ıfade ettıklerının bır sentezı olmus;
     AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE

AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE AZEROTH CHOPPERS HORDE vs ALLIANCE

• Horde daha iyi gibi geldi. Yapanların da baya uğraştığı belli oluyor.
  • horde daha iyi olmuş.allyın benzin deposunun tasarımı iyiydi ama horde motoru genel olarak daha güzel.horde karakterim de var bir sürü onlarla binerim sorun değil ama motorlar çok renksiz olmuş bana göre, insan az daha renklendirir bu ne ya hepsi gri gri.
  • Motorlar oyuna entegre edilirken program kodlayanlar renklerle biraz oynarlar gibi geliyor bana.
    İnsanlarin dikkatini cekti mi bilmem ama ally motoru dengede duramiyor bile giderken ve donerken.iki palet...hele ki ondeki palet...nasil yon vereceksin ki motora?
    Bir de oyunda bu motorlari hangi acidan gorecegiz? Ust-arkadan.soyle bir bakin motorlara o acidan.horde mu ally mi daha gosterisli ve azametli durur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.