Şimdi Ara

Azerbaycan Türkleri (Nasıl bilirsiniz?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
7.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azerbaycan türkü olarak merak ediyorum .Bize bakış açınız nasıl? Önyargılarınız neler? Yada bizim hakkımızda sorunuz varsa sorabilirsiniz.
    Bu arada her yorumu anlayışla karşılarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNGDuM -- 20 Ekim 2012; 9:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşimizsiniz. Ben sizleri öyle görüyorum.

• KARDEŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth Isilra -- 19 Ekim 2012; 21:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetrusko

Kardeşimizsiniz. Ben sizleri öyle görüyorum.

+1
  • Kardeş ülke
  • 2 devlet tek yürek
  • Umarım birgün tek bayrak altında birleşiriz kardeşlerimizle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

Umarım birgün tek bayrak altında birleşiriz kardeşlerimizle..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: boot00

kardeş.Tüm Türkleri aynı görürüm ben asıl bizi ayıranda kabahat

(hatta anadolu türkçesini öğreniyorsunuzya aynı bizim gibi konuştuğunuz için sizi tebrik ederim)

Saol dostum. Burda 7-70 neredeyse herkes biliyor Anadolu türkçesini zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNGDuM

Azerbaycan türkü olarak merak ediyorum .Bize bakış açınız nasıl? Önyargılarınız neler? Yada bizim hakkımızda sorunuz varsa sorabilirsiniz.

hocam kişilere göre değişir insanların nasıl oldugu ama genel olarak azerilerin hepsi rus yalakasıdır zaten ülkede baya bi kominist rejim hakimdi onun için ruslarla çok yakınlar şahsen ben sevmem azerileri rusya ile bi savaş çıksa ilk arkamızdan vuracak ülkelerden birisidir bence.ama üst komşumuzun eşi azeriydi çok iyi bi kadındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

Orijinalden alıntı: vetrusko

Kardeşimizsiniz. Ben sizleri öyle görüyorum.

+1

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş

devletler olarak birleşemesekte bütün siyasi ve kültürel olaylarda beraber hareket etmeliyiz bence. tek rahatsız olduğum nokta sizin kktc'yi tanımamanız ve ermeni işgali altındaki topraklarınızı geri almamanız. askeri yardım isteseniz bizim hükumet verir diye düşünüyorum. daha önce de vermişiz zaten hatırladığım kadarıyla.
  • kardeşimizsiniz .. Allah dostlugumuzu daim eylesin İnşallah

sizin rus politikanızı biraz yadırgıyorum o ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boot00

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Azerbaycan türkü olarak merak ediyorum .Bize bakış açınız nasıl? Önyargılarınız neler? Yada bizim hakkımızda sorunuz varsa sorabilirsiniz.

hocam kişilere göre değişir insanların nasıl oldugu ama genel olarak azerilerin hepsi rus yalakasıdır zaten ülkede baya bi kominist rejim hakimdi onun için ruslarla çok yakınlar şahsen ben sevmem azerileri rusya ile bi savaş çıksa ilk arkamızdan vuracak ülkelerden birisidir bence.ama üst komşumuzun eşi azeriydi çok iyi bi kadındı

sen de yazmışsın rejim vardı diye. Türk türk'ün arkasından neden vursun ki

türk türkü neden vursun diyorsunda ülkemizde hergün birden fazla cinayet oluyor işte türk türkü vuruyor sebep aynı sebep çıkarlar,anlaşamamazlıklar falan işte

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Zamanında ruslarla mecburen çok yakındık. Ama özgürlüyün ardından işler deyişdi . Hem 1990 20 ocak olayı , hem Karabağ olayı, hem de başka olaylar yüzünden rusları genel olarak sevmeyiz . Rusyayla savaş çıksa ilk yanınızda olucak ülke oluruz.

• quote:

Ebulfeyz Elçibey nasıl bilirsin
  • Geçen geldiler çalıştığım yere çok iyi kaynattık türklerden daha çok seviyorum onları
  • Başınızda Aliyev'in oğlu yerine, Ebulfeyz Elçibey olmalıydı. Eğer o olsaydı şu an bu coğrafya çok daha farklı olurdu çünkü Türkiye ile birleşme gibi ulvi fikirleri vardı, yazık oldu.

edit: mekanı cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 19 Ekim 2012; 21:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

kardeş

devletler olarak birleşemesekte bütün siyasi ve kültürel olaylarda beraber hareket etmeliyiz bence. tek rahatsız olduğum nokta sizin kktc'yi tanımamanız ve ermeni işgali altındaki topraklarınızı geri almamanız. askeri yardım isteseniz bizim hükumet verir diye düşünüyorum. daha önce de vermişiz zaten hatırladığım kadarıyla.

Söylemek istedim iki ülkeden toplamda 500 askerlik özel bir tim oluşturuldu diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Rock

Bizleri nasıl görüyorsunuz diye sorarak ırkçılık yapıyorsun zaten. sizi bizi mi var bunun ?

Irk ayrımı olarak söylemiyorum. Sadece Anadolu türklerinin bize karşı olan önyargı ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.