Şimdi Ara

AZ YAKAN UCUZ TİCARİ ARAÇ TAVSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Mecburiyetten araç almak gerekiyor. Her türlü işimi rahatlıkla görmesi için ticari araç almayı düşündüm. Ticari araçların her sene muayenesi ve 2. köprüden geçememesini problem etmiyorum. Zaten uzun yıllar binmeyi düşünmüyorum. Aracın çok yakmaması için motora göre en ucuzdan pahalıya sıralama yaptığımda karşıma doğal olarak Renault Kango çıkıyor 1.5 Dizel motor çıkıyor. Oldum olası Renoyu sevmem. Sağlamlığından şüphe ettiğim için. Ama mercedesin bile reno motoru kullanmasından sonra ve yakıtının gayet uygun olmasından buna karar vermiştim ki bir arkadaş kesinlikle alma uçan teneke sağlam değil yolda bırakır laflarıyla kafam karıştı. Adam illede üstüne koy ford connect al diyor. Bende biliyorum ford iyi sağlam ama daha fazla yakıyor ve daha pahalı. 2005'te babam aldı hala kullanıyor taş gibi MaşaAllah. Şimdi ben aracı uzun vadeli düşünmüyorum. 1 sene içerisinde satıp başka alabilirim. Kango alırsam ne tür dezavatajları olur? Allah korusun kaza bela durumlarınıda düşünüyorum. Connect tank gibi araç. Kango az yakar eywallah ama ne kadar az yakar bir fikrim yok. Yakıt olarak fazla fark yoksa varsın az fazla yaksın ford olsun diyebilirim belki. Sonra doblo var partner ve berlingo var vs vs. Düşüncelerinizi benden esirgemezsseniz sevinirim. Teşekkürler.

Not: Bütçe ben 16-17-18 lere Kango bulabiliyorum. Ford connect için herhalde 21-22-23 gibi birey vermem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizamettin AKSU -- 19 Haziran 2018; 10:49:50 >

• Kurye yada doblo al satmak istediğinde bunlar kolay elden çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford curye al ya da 90lik silver connect al sağlamlık istiyorsan. Ama az yakıt için Ford curye en ideali

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Pardon bütçe belirtmemişim. Mesajı düzenledim.
    Kurye dediğin sanırım courier oda yeni çıktığı için fiyat yüksek kalıyor.

Doblo Kango dan daha mı iyi o zaman?

90 lık silver connect herhalde 2004leri 2005leri var sanırım. 21-22 ye var sanırım piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizamettin AKSU -- 19 Haziran 2018; 10:56:0 >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizamettin AKSU -- 19 Haziran 2018; 10:56:51 >
  • O paralara temiz araç bulamazsınız eski olacağı için sorun ihtimali çok yüksek. Bir ihtimal temiz Fiorino bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

O paralara temiz araç bulamazsınız eski olacağı için sorun ihtimali çok yüksek. Bir ihtimal temiz Fiorino bulunabilir.
    Otomobil kategorisinde de aynı şekilde hep eski araçlar çıkıyor. Madem sorunlu araç denk gelme ihtimali çok yüksek o zaman çok iyi araştırma yapmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizamettin AKSU

Pardon bütçe belirtmemişim. Mesajı düzenledim.
    Kurye dediğin sanırım courier oda yeni çıktığı için fiyat yüksek kalıyor.

Doblo Kango dan daha mı iyi o zaman?

90 lık silver connect herhalde 2004leri 2005leri var sanırım. 21-22 ye var sanırım piyasada.
    16-17 ye aldığın ticariden pek hayır gelmez onu söyleyim. 90 lık connect bulursan 25 civarına iyidir yoksa 23 civarına 1.3 doblo al kolay satılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.