Şimdi Ara

Az yakan derin dondurucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar annem sandık tipi derin dondurucu almak istiyor genişliği maksimum 77*78cm olmalı evde o çok geniş alan yok. ortalama 140lt ile 180lt arasında olmalı.bide çok az elektrik sarfiyatı olmalı yıllık 200kwh geçmemeli.düşündüğüm markalar uğur,arçelik,vestel max bütcemiz 750tl..

internette bulduğum ürünler bunlar

uğur ucf 150l

vestel cf200

sunny sny-1500

arçelik 2130a++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 9 Eylül 2014; 13:51:25 >

• Uğur 150 yi aldım 6 ay önce nakliye dahil 739 tl ye şu an 850-900 civarı malum kurban bayramı geliyor

aylık 4 tl civarı yakmasını bekliyorum,servis elemanı da öyle dedi piyasanın en az yakan dondurucusu belki de

Artısı şu an bayram kampanyası 7 yıl garanti veriyorlar cihaza ben aldım

Henüz kullanmaya başlamadık hayırlısı bakalım...
  • f-a-t-i-h kullanıcısına yanıt
    yarın çarşıya gidip fiyatları soracağaz büyük ihtimal uğur 150l olacak gibi
  • Uğur sandik tipi ben Aeg'yi begendim. Buyuk ihtimal onu alicam. Bugun carrefourda hoover marka gordum fena degil ama hic kullanmadim. Servis durumu fln nasil bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 850₺ ye uğur 150L aldık kullanmaya başladıktan sonra yorum gireceğim
  • Bende ugur ucf 160L modelini almayi dusuniyorum ne dersiniz tavsiye edermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Bende ugur ucf 160L modelini almayi dusuniyorum ne dersiniz tavsiye edermisiniz.

benim aldığım modelden pek farkı yok sadece 160l şu an ki elektrik kwh fiyatıyla yıllık 20₺ fazla yakıyor.ayrıca uğur 7 sene garanti veriyor aldınız mı rahat 20 sene kullanırsınız.alacağınız modele 700₺ nin üstüne fazla çıkmamaya çalışın.fakat benim aldığım modeli 800-860₺ arası bulursanız alın derim uzun vadede (yaklaşık 7 sene sonra) siz kara geçersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    derin dondurucu tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uğurda o modeller az yakan ama iç hacmi dış hacmine göre küçük modeller. Az yakması için yalıtım malzemesini kaliteli olan bişeyden seçbilirlermiş. Hem daha küçük hem daha geniş hacimli olurdu. Ben baktim içime sinmedi. Okadar yalıtımı ben de yaparım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.