Şimdi Ara

Az Sakin Olun (Skor Taraftarı Toplan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her puan kaybı sonucu yine onlarca konu açmalar, Fatih Terim'e futbolculara atar gider yapmalar, klasik vefasızlıklar. Bir sakin olun. Farkında mısınız bilmiyorum ama, çarşamba günü son yılların en önemli karşılaşmasını oynayacak bu takım. "Vay efendim bunlar maç seçiyor" Seçecek tabi. Senin önünde puan kayıplarını telafi edebileceğin 20 maç var, kaldı ki hala lidersin. Diğer yanda ise telafisi olmayan çok ama çok önemli bir maç var.

Bir tarafta tur atlarsan, fazladan yayın gelirleri, tur ikramiyesi, maç primleri, reklam gelirleri, sponsorluk gelirleri, GS Store gelirleri ve belki de en önemlisi son yıllarda Avrupa'da kaybettiğimiz PRESTİJİMİZ. Galatasaray tur atlarsa adını Avrupa'da bir kez daha duyuracak belki de Avrupa'daki istikrar için en önemli adımı atmış olacağız. Fatih Terim de bunun farkında. Siz Fatih Terim'i maç seçiyor diye eleştiriyorsanız, oturun bir daha düşünün.

Braga maçından sonra fikstür Sivas - Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmaları. Ve çok iddialı konuşuyorum, bu üç karşılaşmadan 7 puanla ayrılacağımıza inancım tam. Bizim takımımızın en önemli özelliklerinden biri, kendi ayarında ve kendi ayarından da iyi takımlara karşı çok iyi oynuyoruz. Çünkü motivasyonumuz ve konsantrasyonumuz en üst seviyede oluyor. Ş.L'de bir üst tura geçersek ligi lider bitirebiliriz. Ligimizde belki biz de dahil iyi takım yok. Zaman zaman formda takımlar oluyor, ancak uzun periyota baktığımızda her takımın puan kayıpları hat safhada. Son 5 haftadır puan kayıplarına rağmen hala lider olduğumuz gerçeği, bir şey kaybetmediğimizi gösteriyor.

Bir üst tura geçemezsin, 3 karşılaşmada 0 çekersin, futbolcuların elinden geleni yapmaz; böyle durumlar olursa gelin hep beraber eleştiririz. Ancak açın araştırın über takımlar harici Avrupa'da başarı isteyen takımların; Avrupa maçlarından önce sıklıkla puan kaybı yaşadığını görürsünüz. Bunun en önemli örneği Dortmund.

Benim anlamadığım olay, galip geldiğimiz hafta en iyi top oynayan takım Galatasaray; puan kaybı yaşadığımızda ise tam tersi oluyor. Bırakın artık skor taraftarlığını gına geldi. Bu takıma köstek değil destek olun.

• Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Braga maci son 10 yilin en onemli maci belki de. Bir onemi daha var, kazanirsak devre arasi iyi transferler goruruz.

Dikine gidebilen bir oyuncu alınsa bile yeterli bana göre. Şu maçı kesinlikle kazanmalıyız.

Rahatsız edici nokta hep aynı tip takımlara puan kaptırmamız. Bir çözüm bulurlar umarım..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.