Şimdi Ara

Az Once Yasadigim Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisikletle gidiyoru az önce .Kendime çizdiğim bir rota var evimin etrafında yolun en düzgün olduğu yerleri seçtim. Antrenman yapıyorum normalde ana yollarda vs yaparım ama gece yanıma arkadaş olmayinca çıkmak istemedim neyse.Geçiyorum işte tur süresi tutuyorum bu olayın olduğu yerde en yavaş olduğum kısım duruyorum hatta bazen süreye bakmak için .İşte 10-15 tur attım.Sonra kadının birinin sesini duydum arkadaşına buda burdan geçip duruyor dedi .Neyse takmadim.Bir tur attım geçtim yine.bu sefer arkamdan burdan geçip durma dedi herhalde dönüp giderim sandı.durdum çevirdim bisikleti gittim duyamadim teyze bişey mi var dedim .Oda burdan geçip durma dedi tekrar neden mis o dedim.Git evinin onunde sur dedi .İstediğim yerde sürerim dedim bende birine mi carptim yok .Arabasını mi çizdim yok ee dedim.Kızlar var surda onun için geçiyorsun demezmi .Kafam attı ne kızı dedim.Ben burdan 1.5 saattir geçiyorum sen gösterince gördüm dedi.Neyse kızlardan biri beni tanıdı geldi.Biz yeni çıktık hatice teyze niye kızıyorsun cocuga felan dedi bu arada o kiz dedigim benden en az 3 yas büyük abla derim zaten arada süreriz onunla da.Kadın bu seferde geçmesin istemiyorum dedi .Bende yol sizin mi dedim burda oturuyoruz dedi .Git evinde otur deyip bastım sonra bi yarım saat daha ordan geçtim bişey diyen olmadı bende mi bişey var insanların kafası mi iyi bilmiyorum zaten sağ sola baksam düşerim .Ayrıca senin kızından bana ne la anaa sokağı kapatacaklar ellerinden gelse.Yarın inadına yine ordan gecicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her mahallede illaki bir tane çirkef hatice teyze oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Her mahallede illaki bir tane çirkef hatice teyze oluyor.

Hocam güldürdunuz valla allah da sizi guldursun ama insan ister istemez bozuluyor o kızlar hele bi bizim sokaktan geçsin köpeği salmaz miyim ben hayır herkes tanır beni ya.Kask var diye başkasimi sandılar gece diye gormedimi bilmiyorum. Hayır 2-3 it kopuk kızlara laf ata ata geçiyor onlara bişey demiyorlar efendi efendi geçince kızıyorlar arkadaş .

• Yarın kocasıyla muhatap olursun demedi deme

• SAKIN OKUMAYIN

• Ne deliler var bu dünyada be. Takma sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Yarın kocasıyla muhatap olursun demedi deme

Hocam deme öyle ya dayak yemeyelim :D yakalarsa döver :D hocam kocası yla da tartışırım şaka maka sorun değil. Karışamaz benim nerden geçeceğime.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Ne deliler var bu dünyada be. Takma sen.

Örnek sizden önce yorum atan arkadaş deli oluyorum su tiplere sakin okumayın mis ne var bişey mi var da okumasin surda konuşalım diye konu açıyoruz gereksize bak hele .Siz sağolun hocam yorumunuz için

• Sonuna kadar haklısın, az bile demişsin orada. İstediğin güzergahı izle kardeşim karışamaz, kocası gelsin kocasıyla da tartış mahalleyi ayağa kaldır gerekirse sana hak vereceklerdir.
  • Nefret ediyorum her moka karisan mahalle teyzelerinden

• kız vecek sana
  • Sanane lan farram deseydin keşke hak etmiş çünkü

• Hocam evde tıkılıp kalmış kadından ne bekliyorsun kadın her şeye absürt bir şey arıyor dizi izlemekten izdivaç izlemekten beyni yanmış boş ver takma kafana
  • Bunun kaynağı ne acaba o kadar egoyu nasıl topluyolar.Mahalledeyi yönnettiğini falan sanıyo bazıları cidden yaşına saygımdan susuyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

Hocam deme öyle ya dayak yemeyelim :D yakalarsa döver :D hocam kocası yla da tartışırım şaka maka sorun değil. Karışamaz benim nerden geçeceğime.

Hocam iş inada binerse eğer adama kızları rahatsız ediyor derse dinlemeyebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp

quote:

Hocam iş inada binerse eğer adama kızları rahatsız ediyor derse dinlemeyebilir.

Herkese yorumları için teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.Hocam dese bile kızlara sorun derim çözerim onu hepsi tanıyor çünkü beni . İş inada binerse.25 senedir aynı mahalledeyiz anlayacağınız onlar sorunlu çıkar.Yarın aynısını desin olayı ben buyutucem zaten .Allah imin neyse te karar teşekkürler herkese

•  Az Once Yasadigim Olay
  • Mahallenin standart donanımında var o karılardan

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Bizde her binada var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunechi

Mahallenin standart donanımında var o karılardan

Hocam bizim mahalle standart donanımın bayağı bir üstüne opsiyonların hepsi var.Çingen kesim.Elit kesim.Kendi halinde olan kesim.Birde uyuşturucu satıcısı var.Ne ararsan var.Seyirlik mahalle.Ama Hatice teyze bana karışamaz işte o kadar bisiklet özgürlüktür.Benim onlara kızmam lazım aslında yolun ortasında şey gibi konuşuyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.