Şimdi Ara

Az önce ttnet den geldiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedilerki apartmanınıza fiber geldi , isterseniz sizi fiber paketine alalım. Bizim şuan ki paket ayda 59 lira sınırsız(50gb akk) 8mbps ve 12 ay taahhüt..(3ay önce bağlattık) Bunlar diyor ki , eğer fibere geçerseniz hızınız 20mbps olucak + 6 aylık tivibu ev + fiyat 54 tl ye düşücek.Bana iyi gibi geldi ancak sonradan aksaklıklar olurmu bilemiyorum o yüzden sizlere sormak istedim , yardımcı olursanız çok iyi olur.

• Türk Telekom mesai saatleri 09:00 - 17:30'dur , bunun dışında santral nöbetçileri dışında kimse çalışmaz. Emin misiniz siz Ttnet yetkilileri olduğundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Türk Telekom mesai saatleri 09:00 - 17:30'dur , bunun dışında santral nöbetçileri dışında kimse çalışmaz. Emin misiniz siz Ttnet yetkilileri olduğundan ?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

quote:

Türk Telekom mesai saatleri 09:00 - 17:30'dur , bunun dışında santral nöbetçileri dışında kimse çalışmaz. Emin misiniz siz Ttnet yetkilileri olduğundan ?

evet

İmkansız hocam. Mesai saatleri dışında evlere gitmezler ki , satış yapmak için hiç gitmezler. Böyle bir izinleri yok. Telefonla söylerler fibere geçirelim diye.
  • Kimlik isteseydiniz keşke. Gerçi sahtesini bastırabilirler. Bence gelenlere kusura bakmayın mutfaktaydım diyip elinizde ekmek bıçağı ile kapıyı açın. Ciddiyete davet edin.

Kampanyaya gelince sakın kabul etmeyin. Süründürmek için kurban arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

evet

İmkansız hocam. Mesai saatleri dışında evlere gitmezler ki , satış yapmak için hiç gitmezler. Böyle bir izinleri yok. Telefonla söylerler fibere geçirelim diye.

babama sordum saha ekibiymiş dedi , öyle birşey olabilirmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet

babama sordum saha ekibiymiş dedi , öyle birşey olabilirmi ?

Hocam mesai saatleri belli , o saatler dışında çalışmazlar. Ayrıca satış yapmak için kapı gezmiyorlar , telefonla arıyorlar. TTnet için söyledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiği kampanya doğru.http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/24-Ay-Avantaj-Kampanyasi.aspx
    taahhütlü müşteriyi bu tarifeye geçirirse cayma bedeli ortaya çıkabilir çünkü fiyatı daha düşük gerçi kampanyasız fiyat olan 69 liradan hesaplarsa sorun çıkmaz. ama yeni taahhüt yapmış olacak. bence bunlar bayi falandır.
  • yarın telekom açıkmıdır ? gidip bi araştırıyım

@Dr. Boone

bizim şuan ki paketimiz 12 ay taahhütlü onlara sorduğumda taahhüte karışmıyoruz dediler.

bu arada bütün konuşmalar kapıda geçti
  • Yarın Telekom müdürlükleri açık olmaz.
  • quote:

yarın telekom açıkmıdır ? gidip bi araştırıyım

@Dr. Boone

bizim şuan ki paketimiz 12 ay taahhütlü onlara sorduğumda taahhüte karışmıyoruz dediler.

bu arada bütün konuşmalar kapıda geçti

taahhüte karışmıyor ama imzaladığınız anda 24 ay yeni taahhüt yapmış olursunuz. hiçbir kampanya taahhütsüz değil. sizin şu an kullandığınız kampanya 12 ay, adamların size uygulamak istedikleri 24 ay taahhütlü.
  • quote:

Yarın Telekom müdürlükleri açık olmaz.

hocam peki müşteri hizmetlerini falan arasam böyle böyle desem işe yarar bişey çıkarmı ki
  • quote:

quote:

hocam peki müşteri hizmetlerini falan arasam böyle böyle desem işe yarar bişey çıkarmı ki

Sanmıyorum. Galiba siz kimlik bilgisi falan verdiniz.
  • quote:

quote:

Bence arama, ha hu dedirtip 'evet' kelimesini söyletip taahütü geçiriverirler.

• yok kimlik falan hiçbişey olmadı, kapıda konuştuk 3dk falan son bi düşünelim istersek telekoma uğrar bakarız dedik(üst komşularada gitmişler onlar kabul etti dediler).Ama gelenler telekomdan birisinin ismini verdiler bide o var
  • İtibar etmemenizi öneririm. Başkasının ismini vermek falan , boşverin hocam siz. Paket falan değiştirmek isterseniz ya müdürlüğe gidin yada oimden halledin.
  • İlginiz için çok teşekkür ederim
  • Önemli değil.
  • bu şekilde şu firmadan geliyoruz diyip evi soyanlar olduğunu duydum.dikkat edin ve turktelekom çalışanlarıdna bulunan kimlik kartlarını göstermelerini isteyin.size ufak bi ip ucu kartların üsütnde taibki turkteleko yazıyor ancak bazı kimlik bilgileiri de bulunuyor,şirkete özel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bu şekilde şu firmadan geliyoruz diyip evi soyanlar olduğunu duydum.dikkat edin ve turktelekom çalışanlarıdna bulunan kimlik kartlarını göstermelerini isteyin.size ufak bi ip ucu kartların üsütnde taibki turkteleko yazıyor ancak bazı kimlik bilgileiri de bulunuyor,şirkete özel.

Bende işkillendim. Zira NORMALDE gerçek TT elemanları kampanya detaylarını tam ve net bilmiyor, Sol'da da öyle. Akk dahil dünyadan bihaberler. Yani ayaklı broşür gibiler.

Bu kapıya gelenler bu kadar çok kampanya detayı zikrettilerse dolandırıcı veya hırsız olabilirler. Gerçi iki yolda TTNET'e çıkıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.