Şimdi Ara

az önce orijinal ayt mat deneme 1'i çözdüm ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dust2 -- 29 Mayıs 2020; 20:32:46 >

• Neden üzüldün o zaman bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradovoski

Neden üzüldün o zaman bu kadar
    lise hayatımda neden çalışmadığımı sorguladım bu halde nasıl ve neyi tutturacağımı sorguladım
  • dust2 D kullanıcısına yanıt
    Denemenin zorlugu nasil çözmedim bilmiyorum ama güzel bir yayın bence güzel yerlere evrilebilir bir net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar berbat ki kimse yorum bile yapmıyor gülüp geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösym her zaman denemelerden kolay sormuştur.
  • aga sen sb geç net fena değil 80k için 15 e kadar yolun var hatta geo takviyesiyle 20 bile olabilir deneme erken bi iki hafta daha soru bankasında mat abanıp geçersen 10 12 15 olabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim elim dikişiydi. Geçen 1 ay önce galiba. Ben 1. dönem ayt mat konularını bitirmiştim.(bir kaç konu eksikdi sanki...) Sonra tytye çalışmadığım için tyt'ye yöneldim. Ama çok aman aman soru çözmedim sonra ayt mat'ı unuttum. (baksam hatırlayacağımı düşünüyorum ama bu saatten sonra ne fayda... Kolay soru gelirse de o hedefime yetmeyecek. Tyt çalışmak daha mantıklı.)
    Tavsiyem iyi bir yer olmazsa gitme. Ülkeyi görüyorsun. Selam ve duan ile bir şey olur diyorsan üniversiteye de gerek yok Tabii üniversitenin de garantisi yok en azından elimden geleni bu dersiniz... :) Yine de devam edin umarım ulaşırsınız başarılar. :)
  • orijinal denemesi gereksiz zor. onda 14 falan yapmıştım sinavda 32.5 falan geldi

• sadecebirazcıkdahasoru kullanıcısına yanıt
    Pp yi görünce aklıma turan dursun geldi, çok iyi ya o videolar
  • Hocam bu videoların asıl sahibi darkmatter2525. Çok güzel videoları var. Power corrupts öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecebirazcıkdahasoru

Hocam bu videoların asıl sahibi darkmatter2525. Çok güzel videoları var. Power corrupts öneririm.
    tanrıyla konuşan eleman değilmi la o.
  • Olm orjinalse üzülme. Reelde bi 15 yaparsın. Mezuna karar verdiysen şimdiden aban. Eğer mezuna kalmıcaksan konu ele

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.