Şimdi Ara

AZ ÖNCE KAZA YAPTIM ARKADAŞLAR HEMDE KİMLE ÇOK ŞAŞIRDIM HALEN ŞOK DURUMDAYIM OKUYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

saçmalamışsın hem alacağın var hemde parasını almadın yazık...

geçmiş olsun bu arada

Düzgün konuş.

birisine saçmalama demek o kadar da kötü birşey değil.
    kaza yapan arkadaşta allah bir daha başına kaza bela vermez inşallah. çok anlık birşey.

Orjinalden alıntı: romeo28

YAKLAŞIK 4 SAAT ÖNCE BENİM TEYZE OĞLUYLA ALSANCAĞA GİDELİM DEDİK YOLA ÇIKTIK VE ALSANCAGA GELDİK

KANTAR KARAKOLU VAR ORDAN GİRDİM VE OTOPARKA BIRAKICAKTIM ARABAYI OTOPARKA DOĞRU GİDİYOM SOKAKTA 50 METRE KALA

HIZLAN SOLDAN BİR ARAÇ GELİP VURDU AMA NE VURUŞ BENDE HİÇ HIZ YOKTU VURUP DURDU DEDİM EYWAH ARABANIN ÖNÜ GİTTİ NEYSE

BAKTIM HERKES TOPLANDI FİLEN ÇARPAN ARAÇ FİAT SİENA SANIRIM ÇIKTIM BAKTIM ONDA EN AZ 500 YTL LİK HASAR VAR BENİM ARACA GÖZÜM GİTMİYOR KORKUYLAN Bİ BAKIYOM ANA NE GÖREYİM SADECE SOL SİNYAL PİLASTİK OLAN KIRILMIŞ VE TAMPONDA ÇİZİKLER VAR AMA DAHA İLGİNCİ

KARŞI TARAFIN ARACIN İÇİNDEN ÇIKAN SÜRÜCÜ BİZİM FORUMDAN BENİMDE ALACAGIM OLAN VE ÜYELİĞİ İPTAL EDİLEN TURKOM ANA DEDİM NADİR ABİ
    SENMİSİN ODA Bİ ŞAŞIRDI AMAN AMAN NEYSE ABİ DEDİM POLİSİ ÇAĞARALIM BENDE SUÇ YOK 2 SOKAK İLERİDE DE POLİSLER VAR BU DEDİ OLMAZ ÇAGARMAYALIM VSVS FİLEN ÇEVREDEKİ HERKES ABİ ÇAĞAR DEDİ SEN HAKLISIN NASIL OLSA BU TRAFİK GELMEDEN ÇEKTİ ARABAYI DEMEZMİ ŞİMDİ NE YAPÇAM BEN ARABA EMANET DEDİ FİLEN DEDİM NE YAPAYIM ABİİ SEN HIZLI GELDİN SENDE KABAHAT ALKOL VARMI ONDA BİLMİYOM NEYSE

AYRILDIK AMA SONRADAN PİŞMAN OLDUM BENDE EN AZ 50 YTL LİK HASAR PARASINI ALMADIM BİDE 45 YTL ALCAGIM VARDI ONUDA İSTESEYDİM
    95 100 YTL ALSAYDIM YERİYDİ AMA O SOK LA ALMAK AKLIMA GELMEDİ ŞU ALLAHIN İŞİNE BAKIN YAAAAA

gidene yanma, yuzunun gozunun sadakasi olsun , 100 milyon icin olmedinya ! sen ona iyilik etmissin , sonucta araba emanetmis ! o anlarsa anlar anlamasada sana bi zarari yok ! bu iyiliginin karsiligini Allah katinda bulursub

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10

• quote:

Orjinalden alıntı: Kn0cKOuT

geçmiş olsun kardesş büyük pişmanlık war sende :)

bayaa pişman oldu ben sorma
    2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kn0cKOuT

geçmiş olsun kardesş büyük pişmanlık war sende :)

bayaa pişman oldu ben sorma

olsun cana gelmesinde elbet alırsın o parayı burda olmasa öbür tarafta

• quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

quote:

YAKLAŞIK 4 SAAT ÖNCE BENİM TEYZE OĞLUYLA ALSANCAĞA GİDELİM DEDİK YOLA ÇIKTIK VE ALSANCAGA GELDİK

KANTAR KARAKOLU VAR ORDAN GİRDİM VE OTOPARKA BIRAKICAKTIM ARABAYI OTOPARKA DOĞRU GİDİYOM SOKAKTA 50 METRE KALA

HIZLAN SOLDAN BİR ARAÇ GELİP VURDU AMA NE VURUŞ BENDE HİÇ HIZ YOKTU VURUP DURDU DEDİM EYWAH ARABANIN ÖNÜ GİTTİ NEYSE

BAKTIM HERKES TOPLANDI FİLEN ÇARPAN ARAÇ FİAT SİENA SANIRIM ÇIKTIM BAKTIM ONDA EN AZ 500 YTL LİK HASAR VAR BENİM ARACA GÖZÜM GİTMİYOR KORKUYLAN Bİ BAKIYOM ANA NE GÖREYİM SADECE SOL SİNYAL PİLASTİK OLAN KIRILMIŞ VE TAMPONDA ÇİZİKLER VAR AMA DAHA İLGİNCİ

KARŞI TARAFIN ARACIN İÇİNDEN ÇIKAN SÜRÜCÜ BİZİM FORUMDAN BENİMDE ALACAGIM OLAN VE ÜYELİĞİ İPTAL EDİLEN TURKOM ANA DEDİM NADİR ABİ
    SENMİSİN ODA Bİ ŞAŞIRDI AMAN AMAN NEYSE ABİ DEDİM POLİSİ ÇAĞARALIM BENDE SUÇ YOK 2 SOKAK İLERİDE DE POLİSLER VAR BU DEDİ OLMAZ ÇAGARMAYALIM VSVS FİLEN ÇEVREDEKİ HERKES ABİ ÇAĞAR DEDİ SEN HAKLISIN NASIL OLSA BU TRAFİK GELMEDEN ÇEKTİ ARABAYI DEMEZMİ ŞİMDİ NE YAPÇAM BEN ARABA EMANET DEDİ FİLEN DEDİM NE YAPAYIM ABİİ SEN HIZLI GELDİN SENDE KABAHAT ALKOL VARMI ONDA BİLMİYOM NEYSE

AYRILDIK AMA SONRADAN PİŞMAN OLDUM BENDE EN AZ 50 YTL LİK HASAR PARASINI ALMADIM BİDE 45 YTL ALCAGIM VARDI ONUDA İSTESEYDİM
    95 100 YTL ALSAYDIM YERİYDİ AMA O SOK LA ALMAK AKLIMA GELMEDİ ŞU ALLAHIN İŞİNE BAKIN YAAAAA

gidene yanma, yuzunun gozunun sadakasi olsun , 100 milyon icin olmedinya ! sen ona iyilik etmissin , sonucta araba emanetmis ! o anlarsa anlar anlamasada sana bi zarari yok ! bu iyiliginin karsiligini Allah katinda bulursub

gercekten başımın gözümün sadakası olsun rabbim bidaha kaza bela vermesin ilk defa kaza yaptım bende hayatımda

• quote:

Orjinalden alıntı: albts

ne diyon sen aga yaa gece gece çok mu korktun lavuktan hem suçlu hem güçlü hem borçlu

yahu ne alaka korkmak bizim teyze oglu dalacaktı zor tuttum ölle kimseden korkmayız biz allahtan başka kimseden sen olayı yaşasan
    sen ne yapardın olayda güzel bir ibretlik var bence ama anlayana bence

quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

quote:

gercekten başımın gözümün sadakası olsun rabbim bidaha kaza bela vermesin ilk defa kaza yaptım bende hayatımda

bizim peder beyde zamaninda romanyada kaza yapmisti , 30 dakika oncesi bir cingene cocuk gormus , iste para istemis babamdan , babamdada bozuk yokmus, bakmis cocugun ustu basi daginik , cirpi zayif kalmis acliktan , cikarmis 20 mark vermis . iste yarim saat sonrada kaza yapmisti babam ! doktorlarin dedigi o aractan nasil olduda canli cikti ! allaha sukur sadece diz kapaginda ve solelndeyirtik vardi ! ucuz atlatmistik ! bu dunyada insan ayirmiyacaksin ! iste belki babam o cocuga yaptigi iyiligin sadakasi ile bugun hala hayatta !

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10

• Aynen ya bırak boşver onun içinde çok kötü olabilirdi cagırman nesye geçiş olsun

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

saçmalamışsın hem alacağın var hemde parasını almadın yazık...

geçmiş olsun bu arada

Düzgün konuş.

Yanlış birşey yazmadım... ayrıca!!! nasıl konuşacağımı sizden öğrenecek değilim

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

arabadaki hasarı bile almadaıysan bravo diyorum alacğını söylemiyorum bile

evet cok haklısın kardeş ama onun arabayı görünce benim arabadaki kırılan sinyalle tampon inan hiç aklıma bile gelmedi cok kötü olmuştu onun arabası

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Halbuki hızlı gitseydin araç sana vurmayacaktı. Hız her zaman kötü değil demekki.

Mantığa gel .. O çarpan arabada yavaş gitse çarpmıycaktı o zaman hız bazen kötü olabiliyomuş demekkii
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencfenerli_ertan

işte çıkmış adamdan 10 kat parası...adamın araba haşat olmuş...

evet kardeş hemde emanet arabaymış öyle söyledi
  • geçmiş olsun,
    sanki sır kapısı izlemiş gibi oldum,
    bu arada hala aynı mı oralar, cumhuriyet meydanı,
    Ölenler hep ihtiyarmı
  • geçmiş olsun.abi ben olsaydım en az 200 ytl alırdım.para almamandaki amaç neki?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 15 Temmuz 2007; 9:28:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.