Çalışmıyormuyudunuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce işten çıkarıldım sanırım (2. sayfa)

-
-
Çalışma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte kaç gün çalıştığını gösterir 4a hizmet dökümünde mesela 1 ay çalıştıysan 30 gün yazar.
İşe giriş çıkış bildirgesi var ona da bak hepsi ayrı şeyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 1 ay çalıştım. Uzun vade gün sayısı 9 diyor.
İşe giriş tarihim de yazıyor ama çıkış tarihim yazmıyor. 2 hafta sonra mı çıkışım olacak acaba?
Hocam sizin gibi forumdan ülke sorunlarına pratik çözümler getiren bir insanın a101 gibi bir yerden performans nedeniyle çıkışı yapılmasına bir anlam veremedim.
Hayaller başkanlık gerçekler A101 hocam.
10 tane iş verirlerse performans sıkıntısı yaşarım tabi.
işten çıkış bildirgesine bir bakar mısın
e devlet- işten çıkış-ayrılış bildirgesi - çıkış bildirgesi oluştur.
orda sigorta gün sayısı-varsa eksik gün sayısı- işten çıkış kodu yazar
tamsa
30-0 çıkış kodu:01 yazmalı
-
çıkışın verilmemiş daha o zaman, 10 güne kadar verirler.
illa çok tereddüt yaşarsan yarın işten çıktığına dair belge isteyebilirsin
Hocam 2 hafta önceden kovulacaksın diye haber verilmesi gerekiyor diye biliyorum. Deneme süresi olduğu için aniden çıkarma hakları var mı?
Hayır yanlış biliyorsun, deneme süresinde hakları var.
Keşke sözleşmeni okusaydın az çok tahmin edebiliyorum. Adamlar bu konuda çok profesyonel işçinin iliğini kemiğini sömüren tipte sözleşmeleriyle meşhurlar agaaa
Hocam okuma fırsatı mi verdiler. Gerizekalı görevli verdi kağıtları sırayla imzala dedi imzaladım. 2 gram bilgi vermedi ki aptallar. Orada çalışan birinden referans alarak girdim. İlk işimdi. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.
bende öyle düşünüyorum biraz ingilizcem var
-
Biraz ingilizce herkeste var.Sezon açıldı.Gerçekten çalışacaksan oyalanma...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benide fabrikada 2 ay calistirip aralikta cikarmislardi sevkiyat yapiyordum. Hala is ariyorum bu devirde boyle olacak gibi malesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
ben bir sürü farklı markette çalıştım. hiçbirinde performans diye bişey duymadım. ne performansından bahsediliyor? müşteriyi taciz felan etmediysen "performans" sebebiyle kovulman imkansız.
magaza müdürü, bölge müdürü sana gıcık olmuştur. en kötü çalıştığın magazanın cirosu düşüktür. yakınlardaki magazalardada ihtiyaç yoktur o sebeple olur.
başka yerde iş bulursun.
-
Deneme süresi falan varmış o dolmuş ve tabiri caizse sınıfta kalmışım.
Markette en fazla 4 kişi çalışıyorduk.
Heralde yeni personel buldular beni ondan attılar. Atılmadan bir gün önce müdür başarılı olduğumu fena olmadığımı falan söylüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 25 Mayıs 2022; 21:39:36 >
işkur sitesinde iş arama ayarlarından iş arama aktif yaparsan iş ilanı olunca sms geliyor. ben böyle çok buldum. çünkü bu sms ilanlar acil eleman arayanlar oluyor ve erken başvurunca şansın artıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X