Şimdi Ara

Az Önce Gördüğüm Rüya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir konu açmazdım ama acayip mutluyum. Yaşım 16 ve hayatım boyunca hiç bir kıza çıkma teklifi etmedim. Gelen saçma sapan bütün teklifleri reddettim. Kız arkadaşlarım bana sevgili bulmaya kalktı yine hissedemedim aşkı. Ama az önce uyuyordum. Bir rüya gördüm ve aşkı öyle bir hissettim ki şu yaşıma kadar nasıl yaşamadım ben bunu dedim kendime. Çoğunuzun yazılarını okuyorum aşk aptaldır, acı verir, uzak dur gibi şeyler diyecekler. Ben zaten ondan hep uzaktım ve aptalca yorumlar yazmayın arkadaşlar boşu boşuna biletlerinizi almayayım tatil için

Yani işin kısası gerçekten müthiş bir histi ya. En ufak cinsellik yoktu içinde. Ama gerçektende sevdiğin kişiyle aynı durumu normalde yaşayan varsa ne mutlu ona.

• Hiç kimse bir şey dememiş. Herkese sıradan geliyor galiba
  • sonradan üzülmek için mi aşık olacaksın :( şaka şaka aşk güzeldir fakat dogru kadını buldugunda yoksa oyle bir canını acıtır ki
  • Ruyada ney kötü olabilir ki?

Eğer kontrol edersen kprkunç olan rüya bile sana güzel gelebilir. Denendi onaylandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın ben de bir rüya görmüştüm bir kızla işi götürmüştüm gerçek gibi hissediyorsun ilginç bi şey uyanınca küfürleri etmeye başlıyosun sonra ama tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Ruyada ney kötü olabilir ki?

Eğer kontrol edersen kprkunç olan rüya bile sana güzel gelebilir. Denendi onaylandı.

Lucid i diyorsun ve kendimi bildim bileli yapabildiğim bir şeydir. Ama şu forumda benim gibi bir kaç kişi hayatında lucid görmüştür. Lucid rüya kontrolüdür ama o sıradan rüyaları kontrolle aynı değildir. Gerçek olduğunu bazen anlarsın bazen anlayamazsın ama görüntü DÜNYADAKİYLE AYNIDIR. Yani rüya gibi değildir. O tarz rüyaları çok kolay çevirebilirim istediğim yöne fakat bu gerçekten anlatılamaz bir histi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.