Şimdi Ara

Az Önce Evde Akrep Öldürdüm... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim evede girmişti akrep.Koridordan yürüyp salona geldi çaydanlığın yanında durdu.Simsiyah bişeydi.Kardeşim çok korkmuştu.O zaman istanbuldaydık nasıl geldiyse bişey anlamadım wala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Rudebox***

Nerede yaşıyorsunuz siz???

Öldürmek günahtır ayrıca,üzerine kap ya da kavanoz gibi bir şey koyup öyle etkisiz hale getirin...

Benim evde de hamam böcekleri cirit atıyor,daha birini bile öldürmedim...

• bizim ev 2. kat bizde de yaklaşık 2 aydır 3. yü öldürdük.bi pok yapmıyolar ama öldürürken acımıyom valla günahına da razıyım.besmele çekip vuruyom kafasına kafasına
  • oha.gif

O ne öyle ya valla Allah size sabır versin yaşanmaz onlarla.. Hadi biz evde hamam böcekleri ile yaşıyoruzda onlar zararsız..
  • 97 oktan kurşunsuz benzini ver kafalarından aşağıya sersemleyince 10-30 motor yağı, sonraki aşamada 90 numara şanzuman yağı tamamen sersemler ve son darbe eurodiesel.

şaka bir yana mazot kokusunu sevmez onlar, mazot dök evine şaka yapmıyorum, kokusuda az çok güzeldir

öyle bir evde uyumak değil, önünden geçmek istmezdim
  • eski evde bizimde bi gece annem odaya giriyor ablamın başucunda kapamıştık üstünü ama o gece cok zo uyudum gordüğüde gece yarısıydı sonra taşındık o evden ama çok korkunç
  • quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

97 oktan kurşunsuz benzini ver kafalarından aşağıya sersemleyince 10-30 motor yağı, sonraki aşamada 90 numara şanzuman yağı tamamen sersemler ve son darbe eurodiesel.

şaka bir yana mazot kokusunu sevmez onlar, mazot dök evine şaka yapmıyorum, kokusuda az çok güzeldir

öyle bir evde uyumak değil, önünden geçmek istmezdim

imzan manyakmış ya
  • SİYAH AKREBİ TEHLİKELİ OLARAK BİLİRİM GECMİŞ OLSUN KARDES... akrepler 7 kardes olur derler bizim burda 3 ü gitmiş 4 ü kalmıs onlarında icabına bakmak lazım
  • Aynı akrepten bizim Giresun-Görele'de deki evde de çok fazla var. Bu akrepler yüzünden artık o eve girmiyorum, ne yaparsan yap geri geliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: strd

bizdede çıkar arada bi de tırnak kadar bişi 7 senede 4-5 kere çıktı.
    son cıkanı babam beslemeye çalıştı.
    bi kapa akrepi koydu.yanına biraz ekmek,karpuz,kavun koydu sabah baktık hayvan yememiş.bizde attık
    babamın acaip işleri olur bazen.

peynir ile rakısız gidermi canım.onun için yememiştir
  • 04.06.2007

Yeni bir Vaka...

Yukarı...
  • Abi diskindim la o evde nasi yasiorsun ben kaçardım zehirlimiymiş ? bilion mu
  • yine mi girdi bu akrep yav

nerden giriyorlar tespit edin oraya kağıt bez vb. birşeyle kapatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

yine mi girdi bu akrep yav

nerden giriyorlar tespit edin oraya kağıt bez vb. birşeyle kapatın

Kapıdan, bacadan, pencereden filan giriyor işte, dediğim gibi zeminle bir olduğundan pencerelere yazın zaten genelde açık bırakılıyor, giriyor içeri akrep bir yuva yaptımı maşallah 20 tane doğuruyo velet...
  • Geçen sene ilaçlamaya rağmen bu sene hamam böceği , kara böcekler mutfağı sardılar.
    Artık mutfağın ışığını açınca aldırmıyorum bile onlarda o kadar takmıyolar
  • forumda akrep vakaları artı bu gece
  • ben görsem füzeyle kovalarım ya biz evde bir kere fare gördük okka onuda banyoya kapadık ertesi gün dedem kapan kurdu katletti hayvanı. ama ben olsam valla tepesine tencere tava ne varsa indiririm
  • forumdaki vakaları gördükçe yatağa yatmadan bi kontrol edesim geliyo nedense :S
  • oha yani kocamanmıs bide akrep
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.