Sanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, akrep ısırması sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Karakeçili köyünde meydana geldi. Evden dışarı çıkarken giydiği ayakkabının içerisinde bulunan akrebin ayağını ısırdığı 10 yaşındaki Berat Korkmaz, yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edilen Korkmaz, yakınları tarafından getirildiği Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yoğum bakım servisine yatırıldı. Yoğum bakımda 3 gün boyunca yaşam mücadelesi veren küçük çocuk hayatını kaybetti.
quote:
Orjinalden alıntı: istanbuli
Örümcek ve akrepler tarafından ısırılma, çoğunlukla ısırılan vücut bölgesi ile sınırlı kalan bir acı veya yanma hissi ve şişkinlik ile sonuçlanır. İnsanı öldürecek derecede güçlü zehirli akrep ve örümcek türleri oldukça azdır ve yurdumuzda bu denli zehirli türler bulunmamaktadır.
ilk resim ne ye öyle sakat abi valla yatarken felan gelse cıss
Ben bunları Yakarak Değil Direk üstüne Basıyom Ölüyo
quote:
Orjinalden alıntı: j.sparrow
quote:
Orjinalden alıntı: ***Rudebox***
Nerede yaşıyorsunuz siz???
Öldürmek günahtır ayrıca,üzerine kap ya da kavanoz gibi bir şey koyup öyle etkisiz hale getirin...
Benim evde de hamam böcekleri cirit atıyor,daha birini bile öldürmedim...
saka yapıyosun heralde
bu rudebox manyağın teki
ramazanda trabzondaydım köye gectim tam iftarımızı actık one duvarda bi kahverengi akrep yürüyor bizim peder akrebi odunla ezerek öldürdü ama beni bi korku aldı acaba bana süründümü ısırdımı o gece zor uyku tutmuştu beni kendimden şüphelenmişştim acaba ısırdımı falan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme