Şimdi Ara

Az daha taahhüt uzattıracaklardı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forum insanları. Sayın arkadaşlar bugün Telekomdan (4440375) aradılar. Bana muthiş bir kotalı paket ile 300gb kotalı 93 tl 500 gb (jigolata takılanlar olmuş) 125 tl ama 25 ay kendilerinin altında durursam imiş. Neyse ben de diğer ıss lerle görüşüp sizin teklifinizi değerlendirecem dedim. Ha bu arada işkencem mayıs da bitecekmiş. onu öğrendim. Sizlerin tavsiyeleri ile netspeed ya da turknet ile geçiş yapacam, hem mayısa şu kota akn muhabbeti netleşir. Bakacaz. Bulunduğum lokasyon Hatay/antakya portun az olduğu yer:D size de böyle teklifte bulundular mı acaba . herkese kotasız aknsiz netler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braslitov -- 20 Kasım 2018; 20:19:51 >

• 500gb kota?

Yeni paketlerin satışı başladı belli ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni aradılar ama direk bedava da internet verseniz telekomu kullanmayacağım deyince iyi günler diyerek kapattı...

bende netspeed veya turknet e geçeceğim fiyatı uygun akn zaten kalkıyor taahhüt yok fiyat garantisi var daha ne olsun

telekom uyanıklık yapıyor kota sistemine geçerek ama bakan açıkladı ücret vermeyin akn kalktı dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

beni aradılar ama direk bedava da internet verseniz telekomu kullanmayacağım deyince iyi günler diyerek kapattı...

bende netspeed veya turknet e geçeceğim fiyatı uygun akn zaten kalkıyor taahhüt yok fiyat garantisi var daha ne olsun

telekom uyanıklık yapıyor kota sistemine geçerek ama bakan açıkladı ücret vermeyin akn kalktı dedi..
    Turknet den de çok şikayet var. 1 ay İnternetsiz kalan çok.

• Jigolat teklif ettilerse iyidir. Kaçırmasaydınız.
  • arkadaşlar bugun turkneti ve netspeed ile ilgili bilgi aldım turknet geçiş için sabit telefonunun olmazı lazım dedi port olmadığından malesef taşıma yapamıyoruz dedi. Netspeed ise taşıma yapabiliriz dedi. BU da ek bilgi olarak kalsın hattı kapatmadan taşıma yapmak akıllıca fakat yalın kullananlar için turknetten zorunlu sabit tel muhabbetine dikkat etmek lazım. ille sabit tel tanımlaması yapıyorlar yalın olduğu için ıss taşıma olmadı fakat netspeed gel hemen taşıyalım diyor.
  • Benimde martda bitiyor. Aradılar 24 mbps 150 gb 82 tl önerdi ilk ay %50indirim dedi. Ben şu an 35gb 52 tl den kullanıyorum.. akn yi sordum o kalkabilir ama fiyatlar yinede değişir dedi bu gün yine arıyacaklar ne diyecez ne yapcaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brboros kullanıcısına yanıt
    Beni de aradılar. Aynı 24mbps 150GB pakete 73TL; 24mbps 100GB pakete 68TL dediler. İlk ay akn yokmuş. Şu anada yalın 24mbps 35GB fiber 54TL kullanıyorum. Fiber olunca maalesef alternatif yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.