Şimdi Ara

Ayvalık Tostu Ekmeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlık dan da anlaşıldığı gibi bana ayvalık tostu ekmeği lazım evde kendim tost yapmak için İstanbulda varmı satan bir yer veya internet sipariş edip kargo ile elimize ulaşıcak site firma falan bilen varsa çok süper olur,

ayvalık tostunun bütün marifeti ekmeğinde olduğu için birde öyle denemek istiyorum :)

• ayvaliktayim yolliyimmi sana
  • Onun ekmeği şey olabilir bence Trabzon ya da Köy ekmeği şekil ve boyut olarak en yakını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

ayvaliktayim yolliyimmi sana

nasıl olucak dostum o süper olur valla pm at konuşalım
  • Metro'da satılıyordu en son.
  • bim
  • Ümraniye Santral'de İGDAŞ vardı, yıkıldı meydan yapıldı oraya. Onun karşısındaki sokakta (gerçek adını bilmiyorum ama sanırım herkes Tınarlının sokağı olarak biliyor Trafiğe kapalı bir cadde) var. Birkaç sene önce oradaki bir fırında satılıyordu,şu an satılıyor mu emin değilim ama.
    Bahsettiğim sokağı orada Ümraniye Meydanda sorarsanız gösterirler büyük ihtimalle, tabii o fırının halen orada olup olmadığını bilmiyorum. Ümraniyedeyseniz bir deneyin şansınızı, yoksa aramaya değmez bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent etli taze fasulye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ataşehirdeyim ama bulamazsam denerim her ihtimali sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

Ümraniye Santral'de İGDAŞ vardı, yıkıldı meydan yapıldı oraya. Onun karşısındaki sokakta (gerçek adını bilmiyorum ama sanırım herkes Tınarlının sokağı olarak biliyor Trafiğe kapalı bir cadde) var. Birkaç sene önce oradaki bir fırında satılıyordu,şu an satılıyor mu emin değilim ama.
    Bahsettiğim sokağı orada Ümraniye Meydanda sorarsanız gösterirler büyük ihtimalle, tabii o fırının halen orada olup olmadığını bilmiyorum. Ümraniyedeyseniz bir deneyin şansınızı, yoksa aramaya değmez bence

++ Ümraniye meydan dan çiftlik sokak a gir ( trafiğe kapalı ) aşagı doğru soldan ilerle DiaSA nın yanında sadece Ayvalık Tost Ekmeği üreten ve satan bir fırın var. Ürünleri oldukça kaliteli sürekli oradan alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

Ümraniye Santral'de İGDAŞ vardı, yıkıldı meydan yapıldı oraya. Onun karşısındaki sokakta (gerçek adını bilmiyorum ama sanırım herkes Tınarlının sokağı olarak biliyor Trafiğe kapalı bir cadde) var. Birkaç sene önce oradaki bir fırında satılıyordu,şu an satılıyor mu emin değilim ama.

++ Ümraniye meydan dan çiftlik sokak a gir ( trafiğe kapalı ) aşagı doğru soldan ilerle DiaSA nın yanında sadece Ayvalık Tost Ekmeği üreten ve satan bir fırın var. Ürünleri oldukça kaliteli sürekli oradan alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

ataşehirdeyim ama bulamazsam denerim her ihtimali sağolun :)

hocam buyrun, tam adresi arkadaş vermiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.