Şimdi Ara

Ayvalık ta bir otel bilen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otel adı zeytinci olivera Resort bilen var mı. Sarımsaklı mevkiindeymiş. Akşamları dışarıda gezme imkanı varmı yani merkezi bir yerde mi.
    Bir de tatil sepetinden almak istiyorum problem olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarımsaklı zaten merkezi bir mevki olarak tabir edilir ve genel de eğlencenin ve gece hayatının yoğun olduğu bölgedir. Oteli tatil sepetinden almanız da herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Güvenilir bir firmadır.
  • Ayvalık sarımsaklıdaki neredeyse bütün otellere gittim Olivera otelinin yanında Berk otel var oraya gitmeni öneririm geceleri çarşıya çıkabilirsin o kadar eğlenceli bir yer değil çok sakin bir yer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

Ayvalık sarımsaklıdaki neredeyse bütün otellere gittim Olivera otelinin yanında Berk otel var oraya gitmeni öneririm geceleri çarşıya çıkabilirsin o kadar eğlenceli bir yer değil çok sakin bir yer

Bu otel Atatürk anıtı na yakın mı google earthten yerini tespit etmek istiyorum küçük köy tarafında mı.

Dediğin otel tur şirketlerinde yok kredi karti ile taksit hatta ertelemeli birşey lazım da bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5* kalitesi aramıyorsanız hotel mare derim mayıs ayında gitmiştik iki kişi hersey dahil 80 liraya kaldık . tatilbudur aracılığıyla mika turdan almıştık gayet güvenilir bir yer kredi kartına taksit yapıyor belki erteleme de yapılabilir araştırmanızı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.