Çok karışık ve Ösym zor soruyor |
AYT TARİHİN ÇOK ZOR OLMASI ve ÖSYM'NİN ZORLAMASI

-
-
Hep yazdım yine yazayım, AYT Tarih aslında zor değil. Öğrenciler kaynak kitaplardan veya ramazan yetgin’den çalışıyor. Bu kaynaklar iyi görünse de kapsayıcı değil. Tarih meb’in kitabından çalışılmalı. Geçen seneki merkez ordusu sorusu kabak gibi yazıyordu mesela kitapta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalan surede 5 nete ihtiyacım var 1-2 yapıyorum sizce hangi konulara çalışamam gerekiyor
-
ea alanına tam hakim değilim fakat ilk medeniyetler ve ilk türk medeniyetleri, osmanlı dönemi ıslahatçıları ve yıkılmadan önce yapılan ıslahatlar, tarihle ilgili bilim ve disiplinlerin adları ilk etapta aklıma gelenler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam
-
bence tarih son tekrar videolari izleyin birazda genel kültürünüz varsa 5-6 zorlarsınız ha bazı sorular var salt bilgi onada yapcak bişe yok 3 gün kala
-
bounlukızaranıyor hocam doğru diyor.
Son hafta (yani şu an :D) 12. sınıf meb kitabının başını oku. İnkilap, Dünya Savaşı kısmı
AYT Tarih 3 soru senindir diyorum.
Bu arada meb kitabını gayet güzel hazırlamışlar.
-
11. sinif okunmali mi bir de edb okusam faydasi olur mu sence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edb hiçbir fikrim yok.
Tarih 11. sınıfa baktım ben az biraz.
Bakılabilir. Kişiye bağlı bir durum.
12 meb kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
-
Bu çok bireysel ya. Ben say temelli olduğum için not almayı hiçbir zaman sevemedim ve pek ihtiyacım olmadı. Sürekli okur ve önemli gördüğüm yerlerin altını çizerdim sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X