Şimdi Ara

AYT sınavında sınıftaki lucifer michaelson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYT sınıfta lucifer michaelson birisi 30-40 dakikada çözüp muhtemelen diğer insanlar da yapamasın diye öksürmeye başladı hiç doğal değildi 40 dakika öksürdü 30 saniyede 1 sonra uyudu ve çıktı. 20 tane işaretlemiş gerçekten aptal niye giriyor bu sınava

O an boğazlamak istedim elemanı insan gibi de öksürmüyor, sınıfta öksürenler de oldu ama o eleman gerçekten dikkat dağıtmak için öksürüyordu. YDT'ye aynı sınıfta girdik ydtde hiç öksürüğü tutmadı allah allah    

• Tyt başladıktan 15 dk sonra şeker yiyen eleman vardı bok yiyesice aq yemesen öluyon mu önümdeydi bı de kafasına yerleştircektim de şaplağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 18 Haziran 2023; 20:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şeker kabul edilebilir bir ses. Ben sınıfta diğer öksürenlere de razıyım, ama sırf milletin dikkatini dağıtmak için borazan gibi öksüren elemanı öldürmek istiyorum bağıracaktım sınav anında.

• sınıfta ossuran oldu mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

0 şaka geçen sene olmuştu ama sessizce ossurmuştu da leş gibi kokmuştu benden iyi küfür yemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAISPSŞDŞSĞSĞLDLDS

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilerek 2 kere öksürsem 3. de boğazım ağrır millet garip amk nasıl bi motivasyon bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.