Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Temmuz 2023; 15:55:36 >

• modern fizik(atom,teknoloji kullanım alanı falanda dahil)+bitki+organik çalış 10 net kazanırsın diğer fen konularına bulaşmanı önermem. bu konularda anlaşılması zor bir mantık yok.belki organik biraz zorlar aç ebadan meb pdf 1 kez oku sorusunu çöz yapamazsan bak kitaba bu kadar kısa sürede unutmazsın zaten. bu saatten sonra 0dan matematik kasarsan işe yararmı bilmem ama bu dediklerimi yap birde 5 net kadar mat yapsan olur zaten 10 soru ilk basamaktan geliyor
  • matematiğe kafanın bastığını düşünüyosan hiç fenle uğraşma fonksiyon polinom 2. derece denklem karmaşık sayı parabol limit türev ve integralin yarısı bu konuların hepsini doğru yapsan 15 net falan getirir ama hepsini yapacağını sanmıyorum 3-5 nette mat1+modüler aritmetikten falan gelir ama dediğim gibi kafanın basması lazım konuya çalışıp sonra 2 soru bankası bitirip anca anlıyorsan tam tersini yap fen çalış
  • syscom S kullanıcısına yanıt
    Bitkiyi önermiyorum şahsen ama organiğe bak kesinlikle modern fiziğe de bakabilirsin ezbere dayalı bir konu ve fazla soru çıkıyor
  • syscom S kullanıcısına yanıt
    yapılır organikte anlayamayacağın kısımlar lewis gösterimi veya moleküllerin kaynama noktasının yükselmesi hidrojen bağları vs olabilir ama sıkıntı değil çok anlarsın bu kavramları gördüğünde ara internette neymiş diye iyi kötü anlarsın.
  • Bence her dersten azar azar çalışmak mantıklı değil. Matematiksel zekam var diyorsan matematik kas. Özellikle aklın geometriye de basıyorsa bence matematikten 15 üstüne çıkmak fazla zorlamaz.

Matematik aklım almıyor diyorsan da en sevdiğin iki fen dersine ağırlık vermeni öneririm.

Tüm derslere azar azar, konu konu çalışırsan 15 neti bırak 5 net bile yapamama olasılığın var bana kalırsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.