Şimdi Ara

AYT matematik soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 YKS'de ayt matta 32 civarı net yapmıştım yanılmıyosam bu yıl tekrardan hazırlanıyorum.Temelim var , apotemi fonksiyonları bitirdim diğer konulardan test çözüyorum elimde 2022 bilgi sarmal ayt mat soru bankası var biraz basit ve her soru bankasında olan sorulardan oluşuyor pratik gitmemesi adına çözüyorum . 3d ve orijinal'in birazını 2022'de çözmüştüm . Eyüp b'nin ayt adına soru atması için henüz erken , ne önerirsiniz ?

• Acikcasi geo calismanizi oneririm ben yazin 3d geo cozmustum yaptigim en mantikli seydi, sinavda 40 ayt mat yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk123 R kullanıcısına yanıt

Hocam 2022'de 345 , acil'i de 2021 yılında çözmüştüm. Bu sene birey b çözüp geometriyi branş denemesiyle ilerletmeyi düşünüyorum. Matematik kısmı için ne önerirsiniz ?

• karekök ayt mat öneririm sadece bunla 39-1 geldi yanlış geodan

• mas1an_ M kullanıcısına yanıt

Mat kismini ise ben 7 soru bankasindan cozerek hallediyordum. Okuldaki hocadan dinliyordum (siz youtubedan izleyebilirsiniz) sonra da kolaydan zora dogru 7sini cozuyordum boyle halloluyordu ayrica lti icin apotemi fasikullerini almistim limit bittiginde konular kalkti

Bu arada 7 soru bankasi fazla olabilir cunku sinavda sorulari rahat yaptim, sinavin zor gelebilme ihtimalini dusunerek cozmustum. Bu oneriyi de zaten 2021de ayt mati fulleyen birinden almistim.

Kurumsal TG denemeler ile brans denemeleriyle de zaten kaliteli sorular gorursunuz ayrica ben cok brans denemesi cozemedim (toplam 10 tane cozdum, kitap degil deneme) ama cok kurumsal TG denemesi cozdum

Ayrica 7 soru bankasinin hicbirinin tamamini bitirmemistim 12. Sinif konularini cozdum sadece + trigonun tamamini. 9 10 11 konularindan eksik hissetsem cozerdim hatta arada rastgele 1 2 test cozdugum oluyordu

Bu dediklerim size uymayabilir ona dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATEMATİK SORUSU ?
    11 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji soru bankası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.