2022 YKS'de ayt matta 32 civarı net yapmıştım yanılmıyosam bu yıl tekrardan hazırlanıyorum.Temelim var , apotemi fonksiyonları bitirdim diğer konulardan test çözüyorum elimde 2022 bilgi sarmal ayt mat soru bankası var biraz basit ve her soru bankasında olan sorulardan oluşuyor pratik gitmemesi adına çözüyorum . 3d ve orijinal'in birazını 2022'de çözmüştüm . Eyüp b'nin ayt adına soru atması için henüz erken , ne önerirsiniz ? |
AYT matematik soru

-
-
Acikcasi geo calismanizi oneririm ben yazin 3d geo cozmustum yaptigim en mantikli seydi, sinavda 40 ayt mat yaptim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2022'de 345 , acil'i de 2021 yılında çözmüştüm. Bu sene birey b çözüp geometriyi branş denemesiyle ilerletmeyi düşünüyorum. Matematik kısmı için ne önerirsiniz ?
-
karekök ayt mat öneririm sadece bunla 39-1 geldi yanlış geodan
-
Mat kismini ise ben 7 soru bankasindan cozerek hallediyordum. Okuldaki hocadan dinliyordum (siz youtubedan izleyebilirsiniz) sonra da kolaydan zora dogru 7sini cozuyordum boyle halloluyordu ayrica lti icin apotemi fasikullerini almistim limit bittiginde konular kalkti
Bu arada 7 soru bankasi fazla olabilir cunku sinavda sorulari rahat yaptim, sinavin zor gelebilme ihtimalini dusunerek cozmustum. Bu oneriyi de zaten 2021de ayt mati fulleyen birinden almistim.
Kurumsal TG denemeler ile brans denemeleriyle de zaten kaliteli sorular gorursunuz ayrica ben cok brans denemesi cozemedim (toplam 10 tane cozdum, kitap degil deneme) ama cok kurumsal TG denemesi cozdum
Ayrica 7 soru bankasinin hicbirinin tamamini bitirmemistim 12. Sinif konularini cozdum sadece + trigonun tamamini. 9 10 11 konularindan eksik hissetsem cozerdim hatta arada rastgele 1 2 test cozdugum oluyordu
Bu dediklerim size uymayabilir ona dikkat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X