Bildirim
AYT Mat Branşa Kaç Dk
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
denemeden denemeye degisir 3d bir bucuk acil 1 saat 15dk civari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben genelde ayt feni 35-40 dakikada bitiriyorum o yüzden genelde 2 saat zorsa+ 10 dk veriyorum ama pek fazla ayt mat denemesi çözmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igotajetblkheart -- 6 Mayıs 2021; 1:2:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tmyim sosyal kısmının 20 dkda bittigi bile oluyor 2 saat veriyorum ben -
Sınırlandırma koymuyorum sadece kronometreyi acıyorum 1 saatte bittiğide oluyor 2 saattede. Genelde 1 saat 40 dk civarı tm olduğum için 2.30 saat bile verebilirim
Süre verilmesini pek mantıklı bulmuyorum bazı yayınlarda.mesela acilin denemesinde süre tutulabilir fazla yorum isteyen sorusu yok işlemi koy direk cevap geliyor ama 3d yayınlarının ayt mat denemesinde neredeyse her soruda bir yorum katmanı istiyor ve ciddi zorlayıcılığı olan sorular var tamamen kendi gelişimime odaklanıyorum 3d de.Acilde örneğin ben 1 saat,1 saat 15dk da bitiriyorum.
Genel denemelerde de toplam 2 saat 30 dk civarı süre yeterli geliyor 30dk da gerçek sınav sağlam kontrol yapmaya olarak düşünüyorum.
Bence 90dk ideal buna alışmak gerek taş çatlasın 60dk fen sürse 30dk kontrole dönersin.
Bu isin oluru feni en kısa sürede bitirip matematiğe yığılmak
Edb sos 1 20 dk da bitiyor fkb de 40 dk sürse ki sürmez 120 dk koçlar gibi mat a kalır
3D ye 1.5-2 saat arası
Acile 1-1.5
Bilgi sarmal yaklaşık 1 saat +10 dakika falan
90 vermek iyi oluyor hocam kalan zamanda feni çözüp dikkat hatalarına da vakit ayırabilirsin
-
Bir buçuk saat ideal bence ben hep onu veriyorum -
150 dk Edbsos 30dk da bitiyor cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 6 Mayıs 2021; 12:41:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X