Şimdi Ara

AYT Kimya konu anlatımlı kitaptan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malumunuz video ile konu çalışmak bazen gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor ve maalesef insanın kafasını şişirip bıkkınlık yaratabiliyor. Biyolojiye konu anlatımlı kitaptan çalışmaya başladıktan sonra ne kadar rahatladığımı farkettim. Videolar bazen gereksiz yere vaktimi çalıyormuş gibi düşünüyorum. Aranızda AYT Kimyayı konu anlatımlı kitaptan çalışan varsa tavsiye edebilir mi ? Eğer siz faydasını gördüyseniz hangi kitabı kullandınızı söyleyebilir misiniz ?
    Şimdiden Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam palme güzeldir ben tyt sini kullanmıştım gayet yeterliydi öneririm onu. Çapta olabilir, aydın ders modülleri çıkmış inceleyin isterseniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Hocam palme güzeldir ben tyt sini kullanmıştım gayet yeterliydi öneririm onu. Çapta olabilir, aydın ders modülleri çıkmış inceleyin isterseniz
    Hocam şimdi tyt için yeterli olabilir fakat AYT'si daha önemli. Çünkü ayt kısmı sayısal bilgiler içeriyor. Aydın ve Palme aklımda. Tavsiyen için teşekkürler. Umarım AYT sınavı için yeterli olur zaten soru çözümü de seyrederim :)

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Hocam palmede var çözümlü örnekler aytsinde de mutlaka vardır :) ama aydını bilmiyorum bi inceleyin derim güzel olabilir

• Yukarı

• Yukarı

• Ben ayt için palme aldım yarın ilk konudan başlıyorum beğendim kitabı dediğin gibi videolar kafa şişirebiliyor özellikle kimya adına katılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meturan.

Ben ayt için palme aldım yarın ilk konudan başlıyorum beğendim kitabı dediğin gibi videolar kafa şişirebiliyor özellikle kimya adına katılıyorum.
    Teşekkürler cevap için
    aynı zamanda up

• Biz 11. sınıfta esen kullanmıştık konu anlatımı ve soruları baya yeterliydi 12. sınıf için de çapın organik ve elektrik ve kimya fasikülleri fena değil

• Kimya özel mi yoksa kitapmı ?

Bende cidden kimya özelde sıkılıyorum ya!
    gerçekten sağlam anlatıyor ama uzun süreler çalışamıyorum .
  • Yukarı

• Ders videolarından hiç hazzetmiyorum ben de. Ayt kimya palme konu anlatımlı kullanıyorum gayet memnunum. Sayfanın kenarında verdiği soruların hepsinin arkada çözümü var ayrıntılı ve konuyu kavrattırıyor, güzel sorular.

• Kimya özelden not alarak ilerleyin biraz sıkar ama her soruyu çözersiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.