Şimdi Ara

Ayt hakkında tavsiye (tm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 gün önce limit edb ve toprak sos1 birleştirip çözmüştüm 19-15 gelmişti. aşağı yukarı bu civarda yapıyorum edb sosyali.

matematikten sadece apotemi çözüyorum diğerlerinin başında 10 dk kalamıyorum artık. 30-32 geliyor, son 3 tane kaldı onları da haftaya sakladım.

ayt netlerim aşağı yukarı böyle. tyt çok değişiyor bir gün 91 ertesi gün 80 geliyor aynı yayından. hedefim 85-87 civarı, geçen seneki gibi gelirse yaparım diye düşünüyorum.

3-4 ay önce 37-38 mat rahat yaparım diyordum lti varken. şimdi çok zor görünüyor bu. o yüzden sosyali 39-40 civarı yapmak için uğraşmayı düşünüyorum ne dersiniz? ayt mattan biraz kısabilirim bu yüzden.

ayrıca apotemiden 30-31 yapan biri gerçek sınavda ne yapar sizce merak ediyorum.

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • 24/16 dan 19/15 se sosyalden sıkıntı yok hocam senin edebiyatı 22-23 lere çekmen lazım edebiyat çalışmalısın eksik olduğun yerleri çalış bitirdiysen tekrar et deneme çözmeye devam et.Matematikte her deneme de özellikle 1 konudan yanlış yapmıyorsan apotemiyi bitir daha da çözme.Benim apotemi netleri de 34 falan geliyordu ama apoteminin her denemesinde 2 katı cisim 3 PKO gördüğüm için sürekli net kaçıyordu bu konuları irdeliyorum şuan.Net konusunu da kimse bilemez o anki duruma bağlı ama kötü yapmayacağın aşikar.
  • limit edb zor zaten sınavda daha iyisini de yaparsın ama bi edebiyat terkrarı yapmanda fayda var hocam
  • hocam ben kendi adima bu saatten sonra yogunlumu edeb-sos kismini mukemellestirmeye verecegim.bu saatten sonra matematik pek fazla gelismez gibi.yani bilmedigim konu yok cozdugum apotemiler 29-30 geldi. 345 ortalama 33 diyebilirim.sinavda da bu kadar gelse yeterli.bir tek meb kitabi sorularini cozen hoca var onu izleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. apotemi'den 35 üstü yapmazsam çok üzüleceğim ama yapacak bir şey yok artık zaman kalmadı. belirli bir konuda yanlışım çıkmıyor genelde 5-6 dikkat hatası oluyor umarım sınavda yapmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS Öneri/Tavsiye
    8 ay önce açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sagol hocam rüştü'den tekrarlara başladım bittikten sonra full deneme çözerim
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    ayınısını düşünüyorum hocam, edb sosyal mümkünse fulleyip mattan ne yaparsam artık 30 olur 34 olur.
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    hocam tarih icin selami yalcinin son attigi soru cozum videolarina bak derim,tekrar videosunu izlemediysen ona da bakmani oneririm

edebiyat icin rustunun yaninda edebiyat doktoru ve saime hoca kanallari da guzel icerikler uretiyor

bir de lys ve oabt'ye de bakmak da fayda var.

ben 40 yapmak istiyorum insallah olur.

• beyler ayt coğrafyadan değişik sorular geliyor arada. var mı bir playlist
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    coğrafya cepte diye bir kanal var hocam güzele benziyo
    eyvallah hocam ins fulleriz
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    Saime hoca izliyorum 1 saattir, Rüştü gibi boş yapmıyor tertemiz anlatıp geçiyor. Öneririm herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiac956

Saime hoca izliyorum 1 saattir, Rüştü gibi boş yapmıyor tertemiz anlatıp geçiyor. Öneririm herkese
    rustu de iyidir ses tonu dinletiyor kendini baymiyor insani

diğerlerinden daha iyi diye izliyodum rustuyu ama her an kitap satacakmis gibi hareketleri sıkmıştı artik

• Bence de mat daha artmaz.Yapilacak en iyi sey denemelerde yapilamayan sorulara bakip gecmek.Edb sos mukemmellesir.Edebiyatta ayari bulan yok ki seninle ayni yani.15 16 14 falan geliyor sos1.Anasini satayim edebiyat denemesini bir cozuyorum sanki 40 tane denemeyi ben degil de bir baskasi cozmus.Birde analiz yapmayi bilen biriyim ona ragmen boyle

• bende matın artmayacağını kabullendim artık sanırım. en güvendiğim dersti önceden ama yapcak bir şey yok.
    edb sos1 'de sabitlemek çok zor cidden ama ben çalışanın rahat fulleyebileceği bir sınav olacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.